Střední průmyslová škola v Písku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Advertisements

Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Šárka Špirhanzlová 3.A ČESKÝ JAZYK.
„P ř írodov ě dné a technické vzd ě lávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Kroužky pořádané SPŠ, Ústí nad Labem, Resslova 5, p. o.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Molekulární biotechnologie
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.
Cesta do EP - Štrasburk. Dorazili jsme před Evropský parlament ve Štrasburku.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Novinář. Ten, kdo pracuje v médiích Ten, kdo v médiích „vytváří mediální obsahy“ Vlastnosti: - Bystrost - Rychlé rozhodování - Dobré vyjadřování - Sebejistota.
května 2012 Více obrázků a informací na
Morfologie savců a ptáků VFU Brno Autor : Jelínková Lucie.
Wolfgang Amadeus Mozart Dětství a jeho cesty
1.B Petr Štefek Petr Machej Martin Žák Adam Marcalik.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
Podpora inovativních metod a forem výuky přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.24/
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_04 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluPád podstatných jmen 3 Anotace Žáci v jednoduchých.
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém.
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Velikonoce na statku - Třebíz Do Třebíze jsme dojeli autobusem a vystoupili na návsi. Tam se nás ujala slečna oblečená do masopustní masky.
TEST Společenské chování
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
ÚVOD DO PŘEDMĚTU INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE. OPERAČNÍ SYSTÉM Je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti.
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
VÝLETY S BABIČKOU Můžeš přijít na každý výlet s babičkou.
Pracovní stáž v Londýně
DEN ZEMĚ
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Sportovní klub Strupčice
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Školník Kulda je jednička
Příběhy našich sousedů
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Vědní obory zabývající se informacemi
JAK VIDÍME NAŠI HISTORII MY
Strom, kdopak tu žije příroda.
Poznávací schopnosti - nářadí
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Transkript prezentace:

Střední průmyslová škola v Písku Logo školy SPŠ Písek

Kdy ? Kde? S kým? V rámci projektu TECHNIKA OČIMA DĚTÍ jsme navštívili SPŠ Písek Na školu jsme se byli podívat dne 12.11 s paní učitelkou Dvořákovou a panem učitelem Sekalem Škola je větší , ale méně vybavená než SPŠ v Táboře škola

Co jsme dělali ? Vedení školy nám dovolilo si sestavit blikačku s použitím integrovaného obvodu 555 Pomáhali nám starší studenti zdejší školy , když to člověk staví poprvé tak to není moc jednoduché ( pájeli jsme , …. )

Nakonec to bylo snadné 

… Dále jsme se šli podívat po škole – byli jsme ve velké počítačové učebně , skládali jsme test z AJ a ještě v jedné místnosti kde jsme se dozvěděli spoustu zajímavých věcí Bylo to velmi zajímavé

… Po prohlídce jsme ještě měli možnost vyzkoušet si ovládání robotů Pracovali jsem ve skupinkách s místními studenty

Jsme moc rádi , že jsme mohli SPŠ v Písku i v Táboře navštívit , bylo to zajímavé a poučné . Hlavně pro ty co o studiu uvažují.

Autoři : Adéla Kotalová Zuzana Dvořáková