Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Strom, kdopak tu žije příroda.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Strom, kdopak tu žije příroda."— Transkript prezentace:

1 Strom, kdopak tu žije příroda

2

3

4 Použité odkazy Vlastní ilustrace

5 Metodický pokyn Integrovaný blok: (příroda…)
Popis Děti se seznamují s tím, co roste a žije kolem stromů Očekávání a cíle Rozvoj informační gramotnosti Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Práce s interaktivním výukovým materiálem
S dětmi si pomoci vizuální předlohy vyprávíme o přírodě a životu kolem stromů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Prvky polytechnické výchovy
Zacházet s předměty digitální technologie, využívat nejzákladnější funkce počítače (zapnout-vypnout, práce s myší, jednoduchou klávesnicí) Vnímat, že je zajímavé dozvídat se nové věci, využívat zkušeností k učení Postupovat a učit se podle pokynů a instrukcí Prožívat radost ze zvládnutého a poznaného Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Strom, kdopak tu žije příroda."

Podobné prezentace


Reklamy Google