Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Olympijské DISCIPLÍNY VE VODNÍCH SPORTECH

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Olympijské DISCIPLÍNY VE VODNÍCH SPORTECH"— Transkript prezentace:

1 Olympijské DISCIPLÍNY VE VODNÍCH SPORTECH
VODNÍ SPORTY Olympijské DISCIPLÍNY VE VODNÍCH SPORTECH

2 PLAVÁNÍ

3 SKOKY DO VODY

4 AKVABELY

5 VODNÍ PÓLO

6 VODNÍ SLALOM NA KAJAKU

7 VESLOVÁNÍ

8 JACHTING

9 NAJDI STEJNÉ LOĎKY Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Použité odkazy Vlastní ilustrace

11 Metodický pokyn Integrovaný blok: vnímání
Popis Děti se interaktivní formou seznamují s vodními sporty Očekávání a cíle Rozvoj a podpora předmatematické dovednosti (tvary). Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Děti na pokyn klikají na vybranou barevnou kostičku (po pravé straně) Stejně barevný geometrický tvar překrývající obrázek tím zmizí. Dětem se tedy postupně odkrývají obrázky jednotlivých vodních sportů a zároveň se učí pojmenovávat jednotlivé barevné odstíny a geometrické tvary. Na posledním snímku č. 9 děti hledají dvě stejné lodičky. Kliknutím na správné se tyto k sobě přiblíží. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

14 Prvky polytechnické výchovy
Rozpoznat geometrické tvary - čtverec, kruh, trojúhelník, obdélník Vnímat, že je zajímavé dozvídat se nové věci, využívat zkušeností k učení Postupovat a učit se podle pokynů a instrukcí Zacházet s předměty digitální technologie, využívat nejzákladnější funkce počítače (zapnout-vypnout, práce s myší, jednoduchou klávesnicí) Rozlišit tvary předmětů, základní geometrické tvary, základní barvy (červená, modrá, žlutá), barvy složené (oranžová, zelená, fialová), další barevné kvality (odstíny aj.) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

15 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Olympijské DISCIPLÍNY VE VODNÍCH SPORTECH"

Podobné prezentace


Reklamy Google