KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Advertisements

OLYMPIJSKÉ HRY.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Koně a jezdectví.
4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
JK Padlý kvítek Rok 2013.
Oddíl skoků na lyžích Vás zve na návštěvu z kterých možná vyrostou mistři světa i vítězové olympiád do světa sportu,lyží a kolektivu dívek a chlapců,
JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení. JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení RADKOVA LHOTA.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Teorie jezdectví pro začátečníky Tereza Šteflíčková
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Sportovní vyžití v Karviné
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,
 Nepopíratelný je pozitivní vliv pohybové činnosti na zdraví člověka. Ne každému však vyhovuje prestižní forma závodění. Existuje bezpočet pohybových.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Jezdecký sport – koně Koně jsou velmi ušlechtilá zvířata. Většina lidí je používá do parkurového a drezurního sportu a ti jiní,kteří mají koně pro radost.
Komunitní a otevřená škola
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
VorHorses Adresa : Paranormal City 262 (na Příkopech) Tel.číslo : Mobil : Provozní.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A. Výtvarný návrh.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Uvítalo nás sluníčkem a teplem. Navštívil jsem Athény – město bohů.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Na pivo s Karlem Velikým Netradiční dějepisná soutěž pro Prahu a Střední Čechy.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří
Pusíkoviny Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk
KTV PRŽNO Červen 2016.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Anna Zabranská Číslo
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
Oddíl juda pořádá nábor
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
Tel:
Místo, kde bydlím Jakub Laurich
… aneb přijďte si vyzkoušet SOFTBALL A BASEBALL NA VLASTNÍ KŮŽI!!!
Předmět: Občanská výchova Ročník: 6. Tematický okruh: Péče o občana
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Pozvánka na slavnostní otevření:
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Plavecký klub Děčín.
Projekt ERASMUS
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s.
Sportovní gymnázium Pardubice JUDO Dašická Pardubice
Zimní sportovní areály
Sportovní Hřiště Velké Popovice
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal

O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava

Nová hala V prostorech jezdeckého oddílu TJ JO HORYMAS Horní Město vzniká nová krytá hala o rozměrech 60x26m. Jezdeckých hal těchto rozměrů v našem okolí příliš není. Věříme, že tato hala přinese široké využití nejen v jezdeckém sportu.

V této víceúčelové hale lze konat pravidelná jezdecká soustředění, závody, různé sportovní aktivity a soutěže,výstavy, aukce, hudební vystoupení atd. A v neposlední řadě „MALÁ“ koňská show, která se snad do budoucna stane nepsanou tradicí v našem jezdeckém areále.

Symbolické přestřižení pásky Zahájení programu začne symbolickým přestřižením pásky k otevření a POKŘTĚNÍ nové haly ve Skalách.

Ukázka jezdeckého umění Nové prostory nám umožňují i nové věci. V rámci křtin haly bude předvedeno několik ukázek z jezdeckého sportu. Úkolem těchto ukázek je přiblížit veřejnosti jezdectví z více stránek. Western Voltiž Parkur Pony

Ukázky jezdeckého sportu: Western- Ondřej Slamjak (reprezentant mezinárodních závodů) Voltiž – voltižní team Frenštát pod Radhoštěm Parkur – Stanislav Hošák (mistr republiky v parkurovém skákání) Další ukázky: Ukázka pony Ukázka agility (cvičení se psy) Zábava: Občerstvení: Taneční vystoupení: taneční škola Stonožka Jídlo, pití, co hrdlo ráčí Hudební doprovod…..

Zábava Doufám, že se při této historicky první „Takové „MALÉ“ koňské show“ budou všichni dobře bavit a do budoucna se tato show stane tradicí… Přeji hezkou zábavu.

Přijďte se podívat Kdy? Kde? V kolik? Jezdecký areál Skály u Rýmařova V 17:00

Partneři akce: