Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,"— Transkript prezentace:

1 (Electronic Sports World Cup)

2  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem, kde jsou shromážděni všichni „kyberatleti“ z různých zemí a je to navržené jako live show.

3

4

5  ESWC byl vytvořen francouzským týmem a rostl jako nezávislý a inovativní projekt představující hráče a on-line komunity. ESWC je součástí elektronického sportovního mezinárodního hnutí. ESWC federální společnost je jako nezisková organizace na celém světě. Všichni jsou přesvědčeni o tom, že „kyberatleti“ jsou skutečnými mistry sportovci a že video hry jsou nový sport 21.století.

6

7  Klíčové údaje:  ESWC je přítomna ve více než 50 zemích po 8 letech vývoje.  Více než 5 000 národních a mezinárodních akcích byli vyrobeny pod ESWC bannery.  Google registroval více než 8 000 000 webových stránek s ESWC vyskytujících se na internetu.

8

9  ESWC je mezinárodní ochrannou známkou a patentem vlastněným společností Games Solution od roku 2009, která je podporována společností Group Contant Finances.

10


Stáhnout ppt "(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,"

Podobné prezentace


Reklamy Google