Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří"— Transkript prezentace:

1 24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří

2 HISTORIE 1994 – 1. ročník výstavy Kůň a otevření nového výstavního areálu v Lysé nad Labem 1999 – 6. ročník výstavy Kůň a slavnostní otevření nové výstavní haly A – 20. ročník výstavy Kůň a slavnostní otevření nové výstavní haly C.

3 JUBILEJNÍ 20. ROČNÍK V ROCE 2013
Jediná výstava koní v ČR a slavnostní otevření nové výstavní haly C. Mezinárodní účast komerčních vystavovatelů i koní. Obnovení tradice večerních koňských galavečerů. Navýšení počtu vystavených koní JUBILEJNÍ 20. ROČNÍK V ROCE 2013

4 PROPAGACE výstavy Denní tisk (Deník, Právo, MF Dnes, Metro, 5+2 dny ...) Odborná periodika (Jezdec, Jezdectví, Koně a Hříbata, Fauna, Chovatel, ...) Internetové portály ( Equichannel, iFauna, Pro koně.cz, Turf.sk, Jezdci.cz, EquiTV.cz, dostihovysvet.cz, dostihy.fitmin.cz, Toulavá kamera.cz, Kudy z nudy.cz …) Rozhlasové stanice (Černá Hora, Impuls, Country rádio, Rádio City, Blaník, Frekvence 1, ČRo – Radiožurnál, ČRo 2 – Praha, ČRo Region, Regina …) Televizní stanice (Snídaně s Novou, Dobré ráno, Barrandov TV Další (2 500 plakátů po celé ČR, billboardy, distribuce Výstavních novin, letáků …)

5 PARTNEŘI VÝSTAVY Odborná garance – zajištění koní a dopolední část doprovodného programu – plemenná přehlídka koní – Asociace svazů chovatelů koní ČR Cyril Neumann – zajištění odpolední části doprovodného programu a večerní koňské galashow

6 O VÝSTAVIŠTI V LYSÉ NAD LABEM
Výstaviště Lysá nad Labem, spol. s r. o., je jediným soukromým subjektem toho druhu v České republice. Postaveno bylo od základů na parcelách v těsné blízkosti vlakového nádraží v Lysé nad Labem, v roce O pět let později došlo k rozšíření krytých výstavních ploch přístavbou dvoupodlažní haly na nynějších m2 (včetně klimatizace a vybavení moderními výstavnickými technologiemi). Venkovní dlážděná plocha nabízí m2.

7 23. ROČNÍK v roce 2016 Na této výstavě bylo vystaveno více než 120 koní většiny plemen chovaných v České republice. Na ruce, ale i v akci na předvadišti se představilo čtyřspřeží Starokladrubských běloušů a vraníků, Frísští a Kinsští koně, dále byli předvedeni poníci, miniaturní koně a mnoho dalších. V odpoledním programu byly k vidění vozatajské ukázky, westernová show, ukázky jízdní policie, dámy v sedle, drezura, parkur, kostýmní vystoupení, pushbal a mnoho dalšího. Všechny koně, které návštěvníci viděli na vnitřním kolbišti v akci, si během celé výstavy mohli prohlédnout v hale A1, kde byli ustájeni. Výstavu shlédlo více než spokojených návštěvníků.

8 Zajímavostí 22. ročníku byla účast Miloslava Simandla se svými třemi koňmi, se kterými ukázal, že přirozená komunikace s koňmi je možná a dá se mnoho dokázat. Další lahůdkou byly při večerní galashow UKÁZKY výcviku koně plemene hispano lusitano herce Mariana rodena ZAJÍMAVOSTI 22. ROČNÍKU

9 ZÁŠTITY Záštitu nad 20., ale i 21. a 22. ročníkem převzal
trenér, žokej a několikanásobný vítěz Velké pardubické Josef Váňa A ministr zemědělství Marian Jurečka

10 Komerční vystavovatelé
V roce 2016 se výstavy Kůň zúčastnilo více než 150 vystavovatelů z celé ČR a zahraničí. Návštěvníkům nabídly potřeby pro koně a jezdce (sedla, uzdečky, ohlávky, jezdeckou obuv a oblečení, atd.) přepravníky na koně, veterinárními přípravky, krmiva, chovatelské potřeby a další doplňkové zboží.

11 DOPROVODNÝ PROGRAM Doprovodný program lze rozdělit do čtyř částí: Dopolední: plemenná přehlídka jednotlivých plemen Odpolední: jezdecké a vozatajské ukázky, drezůra, parkur a další umělecká vystavení Večerní koňská galashow Výstavy obrazů, fotografií, Flerjarmark „U koní“.

12 Světelné a zvukové efekty Uvádět bude mediálně známá osobnost
VEČERNÍ KOŇSKÁ SHOW 1,5 hodinový program Světelné a zvukové efekty Uvádět bude mediálně známá osobnost Probíhat bude 15. a od 19:30 hodin

13 CENÍK VÝSTAVNÍ PLOCHY VENKOVNÍ VÝSTAVNÍ PLOCHA: 1 000,- Kč/m2
VNITŘNÍ VÝSTAVNÍ PLOCHA BEZ PROVEDENÍ STAVBY: 1 300,- Kč/m2 VNITŘNÍ VÝSTAVNÍ PLOCHA SE ZÁKLADNÍM PROVEDENÍM STAVBY: 1 600,- Kč/m2 REGISTRAČNÍ POPLATEK: 1 500,- Kč Přihlášky jsou ke stažení na Uvedené ceny jsou bez DPH.

14 KONTAKT Matěj Kosmák manažer výstavy Kůň
Tel.: Mob.: Fax: KONTAKT


Stáhnout ppt "24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří"

Podobné prezentace


Reklamy Google