Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu."— Transkript prezentace:

1 2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu

2

3 Současně s Jarními trhy probíhají na Výstavišti akce:
Místo: Prostranství mezi vstupní bránou a Průmyslovým palácem Termín: – (případně 20. – ) Čas: cca 10:00 – 18:00 Cílová skupina: široká veřejnost Jarní trhy v březnu představí a nabídnou sadbu na nadcházející sezónu. Tedy sazenice, řezané i vázané květiny, hrnkové květiny, truhlíky, velikonoční výzdobu, farmářské produkty a výrobky, velikonoční pečivo i cukroví, marmelády, sirupy apod. Velkou část nabídky bude tvořit občerstvení přímo na místě tak, aby návštěvníci poseděli a zažili atmosféru. Prodej a nabídka bude doplněna o workshopy jako např. aranže květin, rostlin, dětské tematické dílny až po nabídku domácího kompostování a rady přítomných profesionálů. Na trzích dáváme prostor především lokálním pěstitelům a malým podnikatelům a soustředíme se na rozmanitost a kvalitu nabídky. Spolupráce s Českým zahrádkářským svazem, oslovujeme menší prodejce, oslovujeme partnery do zóny občerstvení. Chystáme i doprovodný program – dílny, odborné přednášky, podium s programem. Připravena bude jarní tematická výzdoba, mobiliář. Současně s Jarními trhy probíhají na Výstavišti akce: Evolution festival (návštěvnost cca ) Výstava Hyeronymus BOSH, (návštěvnost během víkendu cca 1000) Výstavia MUMIE 2018 (návštěvnosti během víkendu cca 2000) Matějská pouť (návštěvnost během víkendu cca )

4 NABÍDKA PARTNERŮM VYTVÁŘEJTE SPOLU S NÁMI zajímavé akce na Výstavišti.
ZAKLÁDEJTE SPOLU S NÁMI tradice, které se trvale zapisují do pražského kulturního kalendáře. ZÍSKÁVEJTE možnost prezentace na našich ZAJÍMAVÝCH akcích. USPOŘÁDEJTE SI NA VÝSTAVIŠTI ZA ZVÝHODNĚNÝCH PODMÍNEK SVŮJ originální FIREMNÍ VEČÍREK v netradičním prostoru.

5 STAŇTE SE PARTNEREM AKCE
Partner akce Hlavní partner akce Venkovní plochy Logo a titul „Partner“ na billboardech k akci Logo a titul „Partner“ na plachtách a komunikačních nosičích v areálu Výstaviště Web stránky a sociální sítě Logo a titul „Partner“ na Web stránkách – speciálně věnované akci České Vánoce na Výstavišti Logo a titul „Partner“ na FB profilu Výstaviště Možnost společné dlouhodobé soutěže Venkovní plochy Vlastní banner/reklamní nosič u hlavního podia/na hlavním podiu – dle možností partnera Logo a titul „Hlavní partner“ na billboardech k akci Logo a titul „Hlavní partner“ na plachtách a komunikačních nosičích v areálu Výstaviště Web stránky a sociální sítě Logo a titul „Hlavní partner“ na Web stránkách – speciálně věnované akci na Výstavišti – možnost komunikace vlastních výrobků či služeb Logo a titul „Hlavní partner“ na FB profilu Výstaviště Možnost komunikace produktů či služeb na FB profilu Výstaviště Možnost společné dlouhodobé soutěže

6 Děkujeme za podporu a těšíme se na viděnou během Jarních trhů na Výstavišti Praha.
Renata Lišková projektová manažerka mobil:


Stáhnout ppt "2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu."

Podobné prezentace


Reklamy Google