Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
managementu znalostí podle
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
CHEMIE KOLEM NÁS Brno, GUMOTEX OBSAH 1.Představení firmy 2.Trh práce a očekávání zaměstnavatele 2.1 Vzdělanostní struktura 2.2 Hard a soft.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio.
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Lidé ve službách.
POTRAVINY A VÝŽIVA 2. ročník učebního oboru KUCHAŘ, ČÍŠNÍK třída K2
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Případová studie (řešení kontaktního centra a portálu HelpDesk) Petr Taševský Obchodní manažer – oddělení ENTERPRISE Případová studie (řešení kontaktního.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.01 Ročník2. ročník.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova.
Personální plán pro podnikatelský plán
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
Uplatnění absolventů VŠE. Rozvojové a poradenské centrum VŠE  Uplatnění absolventů VŠE a hodnocení absolvovaného studia  Rozvojové a poradenské centrum.
Tereza Pulkrtová.  je třeba zorganizovat, propagovat a osobně se zúčastnit nejméně dvou exkurzí?
Zaměstnanci v podniku 1 Hradec Králové Datum CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o. Hradecká 1151, Hradec Králové.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
RegioTalent – Regionalisierung ohne Grenzen1 Posouzení zřízení coworkingového centra v Jindřichově Hradci Leden 2015, Vypracovaly: Božejovská Martina,
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
DUÁLNÍ SPOLUPRÁCE SOŠ TŽ - TŽ Třinec Mgr. Aleš Adamus
Profil společnosti Nový Dvůr
MERIIS Business Consulting
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
ŽĎAS PRO STUDENTY.
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Pavel Burda Roman Vaníček
Název společnosti Obchodní plán.
Setkání kariérových poradců Teplice –
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
TROST AUTO SERVICE TECHNIK s. r. o.
Transkript prezentace:

Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.

20let zkušeností a znalostí evropského marketingového trhu - kompletní marketingový servis a servis chladírenského zařízení - spolupracujeme s nadnárodními společnostmi s vedoucím postavením na trhu Obrat: 420 mil. CZK Počet zaměstnanců: 150 O NÁS

PORTFOLIO PRODUKTŮ 3D reklamní předměty Reklamní textil Sklo POS materiály Nábytek Slunečníky Markýzy Party stany a haly

Servisní středisko Obecné informace: Ostrý start (4 zaměstnanci) Obrat v roce 2013 – 136,4 mil. CZK (60 zaměstnanců) Očekávaný výsledek 2014 – 140 mil. CZK Klíčový zákazníci: Coca-Cola HBC, SAB Miller, Tchibo Co umíme: Kompletní servis Skladování Náhradní díly Logistika Terénní služby

Výhody vzájemné spolupráce SPŠEIT Brno Renomovaná zavedená společnost Jeden z největších světových zákazníků Coca - Cola Praxe ve skutečném provozu Stínování odborníků Získání pracovních návyků ze zaběhlého provozu Možnost brigád pro studenty Možnost 1. zaměstnání pro absolventy MORAVIA PROPAG s.r.o. Potenciální získávání nových pracovníků Výchova „vlastních“ pracovníků z řad studentů - absolventů Výpomoc se servisní činností

Děkujeme za Vaši pozornost, jsme otevření Vašim podnětům ke spolupráci.