Brno International Business School Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Odborné.
Advertisements

SOCIÁLNÍ EKONOMIKA SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Vzdělávací instituce založená Krajskou hospodářskou komorou Jižní Moravy za účelem realizace společného záměru 5. moravských univerzit, 5. moravských.
Představení komory, akce, projekty
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Vzdělávací soustava ČR
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
E-learning na vysokých školách ? Jaroslava Mikulecká Petra Poulová Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Budoucnost restaurátorů v památkovém zákoně – budoucnost památek, Poslanecká sněmovna České republiky, Současná situace v oblasti praktické.
Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí.
Prezentace Fakulty ekonomické ZČU v Plzni
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Ústav pedagogických věd
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Exkurze na VFU Brno.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT. Charakteristika studijního programu „Účetnictví a daně“ Ekonomika a management Studijní obor je nabízen v rámci.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji 29. – OSTRAVICE Komercializace výsledků výzkumu a vývoje (marketing.
2008 Možnosti pracovní stáže v programu Erasmus Miroslava Cedidlová – Mezinárodní oddělení.
VYSOKÁ ŠKOLA PODNIKÁNÍ, a.s., OSTRAVA PREZENTACE K DS LABEL SEMINÁŘ RADY VŠ
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.

Finanční nástroje rozvoje podinvestovaných komunit a regionů : zkušenosti z UK a USA Community Development Finance Institutions Fakulta sociálních studií.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ (OZS) ozs.vse.cz MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ.
- ELSA - mezinárodní zkouška z anglického jazyka na Slovanském gymnáziu.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
Bakalářský studijní program B 6208 Ekonomika a management
MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM: HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Zkušenosti s výukou geoinformatiky
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Prezentace Diplomatické akademie.
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Prioritní cíl 3: Internacionalizace
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Stavba strojů a zařízení
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY
Přenos poznatků a technologií na UK
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Standardy studijních programů UK
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
Transkript prezentace:

Brno International Business School Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA

Brno International Business School B.I.B.S., a.s. je soukromá vysoká škola založená v roce 1998 za účelem poskytování špičkových manažerských studijních programů, organizovaných ve spolupráci s významnými zahraničními partnery. Zakladatelé společnosti jsou fyzické a právnické osoby z několika zemí (Česká republika, Velká Británie, Itálie) s bohatou praxí v oblasti vzdělávání vyššího managementu.

Brno International Business School V současnosti má B.I.B.S, a.s. více než 700 studentů ve třech studijních programech – bakalářském BA(Hons), magisterském MSc in Management studies a prestižním programu Master of Business Administration MBA. Výuka ve všech studijních programech probíhá kombinovanou distanční formou. V rámci jednoho ročníku se koná asi 10 víkendových soustředění.

Brno International Business School je institucí spolupracující s řadou partnerů: The Nottingham Trent University (UK) University of Florence, University of Trento(I) University of Wisconsin-Whitewater(USA) Worldwide Learning(UK) Akadémia vzdelávania(SK) Akademie HARTMANN Provozně ekonomická fakulta MZLU v Brně Česká asociace MBA škol (CAMBAS) Česká společnost pro řízení lidských zdrojů

B.I.B.S., a.s. Lidická 1879/ Brno – Černá Pole Česká republika tel fax Zdeněk Urban