PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ 17.2.2011 Praha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Advertisements

V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
„Malá novela“ zákona č. 95/2004 Sb
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Specializační vzdělávání na lékařských fakultách Pavel Dlouhý.
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů Konference „Podpora vzdělávání zdravotnických pracovníků z fondů Evropské unie“ Hotel ILF
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
MASÉR kvalifikační kurz akreditovaný MZ ČR
Prohlubování vzdělávání nelékařů Seminář Ostrava Brno
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
PRAVIDLA Desatero OP LZZ.
Financování celoživotního vzdělávání zdravotnických pracovníků
Administrace a realizace vzdělávacích aktivit v projektu Prohlubování vzdělávání nelékařů Mgr. Kateřina Hájková, MBA Mgr. Šárka Urbancová.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Pracovní setkání Vzdělávání zdravotnických pracovníků prostřednictvím finančních prostředků z ESF.
Specializační kurz Interní základ
Prohlubování vzdělávání nelékařů
Novinky ve specializačním vzdělávání
Prohlubování vzdělávání nelékařů
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Informace o projektu PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NELÉKAŘŮ Seminář Hradec Králové
Jana Böhmová Monitorovací zpráva v aplikaci Benefit7 ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
I NFORMATIVNÍ SCHŮZKA PRO ABSOLVENTY MAGISTERSKÉHO STUDIA Šafránkův pavilon
Porada hlavních sester Mgr. Vendula Pírková Odbor vědy a vzdělávání
Podmínky získávání a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání Základní legislativa: Zákon č. 96/2004 Sb. Vyhláška č. 394/2004 Sb. o podmínkách.
DOTAČNÍ PROGRAM MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ REZIDENČNÍ MÍSTA Mgr. Vendula Pírková odbor vzdělávání a vědy MZČR.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Závěrečná zpráva o realizaci IPRM PRAHA.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele.
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Závěrečná evaluace vzdělávání cílové skupiny, shrnutí projektu
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Setkání regionálních výrobců
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
KA 05 Evaluace CZ /0.0/0.0/15_001/
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Transkript prezentace:

PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha

Administrace a realizace vzdělávacích aktivit v projektu Prohlubování vzdělávání lékařů Příručka pro akreditovaná pracoviště Tato příručka je určena pro akreditovaná pracoviště účastnící se projektu „Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů se zaměřením na profesní medicínské vzdělávání a vzdělávání v manažerských dovednostech“ v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.00/ , dále jen „projekt“.

Podmínky pro účast na projektu: Akreditované pracoviště: platná akreditace od MZČR pro nástavbový obor podepsaná smlouva s IPVZ o vzdělávání lékařů v nástavbových oborech platná pro projekt schopnost proškolit účastníky dle příslušného vzdělávacího programu, aby ukončení praktické části CK bylo nejpozději k datu Realizátor vzdělávání: podepsaná smlouva s IPVZ v rámci projektu

Postup pro přijetí lékaře do certifikovaného kurzu v rámci projektu Žádost lékaře na akreditovaném pracovišti - vyplnění Žádosti/přihlášky do CK v rámci projektu Dodání příslušných požadovaných dokumentů Elektronické přihlášení účastníka po jeho schválení – registr elektronické databáze účastníků

Schéma postupu pro přijetí lékaře do CK

Povinnosti akreditovaného pracoviště v rámci realizace vzdělávací aktivity Dohled nad dodržováním a plněním vzdělávacího programu dle vyhl. č. 185/2009 Sb. Praktická část CK = akreditované pracoviště Teoretická část CK = IPVZ.

Nejpozději do 1 měsíce od podpisu Smlouvy s IPVZ zaslat IPVZ: Tabulku „Seznam lektorů a praktické části CK“ Tabulku „Kritéria výběru vzorku kontrol – rizikovost“ Plán vzdělávací aktivity a seznam lektorů – nová smlouva Umístění odkazu na informační portál - za předpokladu, že máte webové stránkywww.vzdelavani-zdravotniku.cz. Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity

Nejpozději do 2 měsíců od podpisu Smlouvy s IPVZ zaslat IPVZ: Dokument „Sledování indikátorů projektu“ elektronicky – pracovnici/publicita pracovnici/publicita Oznámit doplnění požadované kapacity svými zaměstnanci – nebylo-li naplněno „jinými“ zájemci Informovat IPVZ, pokud nedojde k naplnění stanoveného počtu lékařů

Povinnosti akreditovaného pracoviště před zahájením realizace vzdělávací aktivity Nejpozději v den nástupu účastníka na CK: Dohoda o podmínkách účasti v projektu vč. příloh:  kopie pracovních smluv s uvedením místa výkonu práce  doklad o zařazení lékaře do oboru dle vyhlášky 185/2009 Sb.  kopie doložení trvalého pobytu v ČR u cizinců  v případě soukromých podnikatelů doložení Rozhodnutí o registraci nestátního zdravotnického zařízení v kraji

Povinnosti akreditovaného pracoviště v průběhu realizace vzdělávací aktivity Dodržování pravidel publicity platných pro OP LZZ Doložení absolvované praxe za uplynulé čtvrtletí od zahájení u každého lékaře školeného v rámci projektu – s fakturou Průběžné informování o všech skutečnostech a postupech jež mohou mít vliv na úspěšnou realizaci Bezplatné zakončení CK závěrečnou zkouškou - nejpozději do

Povinnosti akreditovaného pracoviště při ukončování praktické části certifikovaného kurzu Anonymní hodnotící dotazník každému z účastníků – zpracování do dokumentu „Sledované indikátory projektu“ Kompletní vyplnění dokumentu „Sledované indikátory projektu“ - do 30 dnů od skončení CK Závěrečná zpráva o průběhu celé realizace – do 3 měsíců od ukončení realizace činností, nejpozději však do

INFORMACE K PŘIHLAŠOVÁNÍ LÉKAŘŮ Podrobné informace pro účastníky projektu k přihlašování či další dotazy i podrobnější informace pro akreditovaná pracoviště naleznete

DĚKUJEME ZA POZORNOST Jana Kubová, DiS. + Robin Freisleben Kontakt: Telefon: ,