Pá č se r ůč ek s rokem sešel Zvrhlík k Pokornému vešel !!!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Milé kolegyn ě, milí kolegové, Jako ka ž dý rok vás zve ř editelství firmy na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc.
Advertisements

Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )
 Je soubor jednoduchých a ú č elných opat ř ení vedoucích k záchran ě ž ivota.
Český jazyk ( sloh ) – 8. ročník
Kolja 9.
ČESKÝ JAZYK 1. ROČNÍK Čtení - slabiky Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
Koňská farma Vysoká CHRASTAVA. Po příjezdu a dobrém obědě procházka a průzkum okolí.
Na č mít chmury na č se trápit Pokor ň ák nás hodlá schvátit.
Jméno autora: Mgr. Hana Bohá č ová Datum vytvo ř ení: Č íslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_CJL_1 Ro č ník: III. Č eský jazyk a literatura Vzd ě lávací.
Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Z obrázků vytvoř věty jednoduché Některé věty napište na tabuli.
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková VY_32_INOVACE_05_Podstatná jména 4.ročník_Vzor moře Téma: Vzor moře CZ.1.07/1.4.00/
GRAVITAČNÍ SÍLA. GRAVITAČNÍ POLE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Jak se obléct na koncert? Reggae JA ZZ Rock Klasická hudba Folklor Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace Jana.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
Rodina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Posvícení je obvykle vnímáno jako vzpomínková slavnost na posv ě cení kostela. Sazená, p ř esto ž e vlastní kostel nemá, má aspo ň své posvícení. Slaví.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
Jakou pijete kávu, takoví jste … O sebevědomí, stresu a sexuálním životě člověka může vypovídat také pití kávy. Podle psychologů totiž způsob konzumace.
V RESTAURACI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
VY_32_INOVACE_01_Český jazyk_7.ročník 05_Předložky a předpony
Daňová evidence STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Slova se skupinami DĚ, TĚ, NĚ
Spolek Eywan 2010 , z.s. ve spolupráci se skautským oddílem Dakota – Severka pořádají I N D I Á N S K É O D P O L E D N E v SOBOTU 17. června 2017 na.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.2.Bal.24_Kratke_a_dlouhe_samohlasky.
Název školy: MŠ a ZŠ , Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Výlet Českosaské Švýcarsko
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Mzda Autor: Pavla Lukešová.
Portál knihoven
Pro více informací nebo rezervaci volejte na
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
GRAVITAČNÍ SÍLA. GRAVITAČNÍ POLE
Lineární rovnice a nerovnice III.
ŠKOLA KONČÍ, HURÁ ZA VES ANEB DĚTSKÝ DEN V TISMICÍCH SOBOTA 27. 6
Slohový literární útvar 8.ročník Eva Andrýsková, ZŠ Polešovice
Konference KODAP 2017 Jsme na jedné lodi
Úzká brána a cesta k životu
Vlastnosti trojúhelníku
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2013 Ročník
ÚZEMNÍ DIFERENCIACE ČEŠTINY
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Vítejte na dnešním workshopu
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
Kdo za to může? Ez 18,25-30.
TEŠÍM SA DO ŠKÔLKY.
Mgr. Markéta Dobiášová lektorka programu „Vlastním směrem“
Realitná práca Kristína Hobľáková 2012/ A.
  Polohování při ošetření je důležité a nemá být náhodné, výběr polohy závisí na druhu poranění a stavu postiženého. Poloha po ošetření musí být taková,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Bc. Anna Hana Kučeráková
Aktuální informační servis OSTOPOVICE 2019.
Věta jednoduchá, souvětí Přečti si větu a klikni na správnou odpověď Dnes musíš psát rychleji, abychom stihli autobus, protože jedeme do kina. Věta.
Transsexualita.
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
Pohybové zákony Vyjmenuj Newtonovy pohybové zákony
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_15_VZTAH ČLOVĚKA K.
Život je cesta, která vede domů.
Vymyšlený příběh Běželová
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
Výlet Českosaské Švýcarsko
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_19_písemné dělení dvojciferným dělitelem
Vánoční přání pro radost
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
PERLY MOUDROSTI.
Transkript prezentace:

Pá č se r ůč ek s rokem sešel Zvrhlík k Pokornému vešel !!!

Tak ž e kdy jedeme na Pokor ň ák TRIP? odjezd je a proto ž e se nás ubytovatel nem ůž e naba ž it, setrváme do

Co nás č eká …….. a nemine ??? Páte č ní ve č er je uzp ů soben pro invalidy a lenory líné tak ž e ve 19:45 odchod sm ě r Vysoká. Zde po cca 1kilomet ř í č ku nalezneme farmu s ííhahá č kama a restaurací. Sobota se ponese ve skelném duchu. V 11:00 máme prohlídku skláren v Harrachov ě. z d ů vodu vyprahlého hrdla pak navštívíme rodinný minipivovar. posléze se budeme ja ř it na Míša ran č i. Zde Budeme grilovat, zpívat, tan č it, jíst a pít, Mo ž ná i p ř es fatru skákat, bojovku hrát a na cimbu ř í strašit. Dále se bude konat ve č erní Chrastava Film Fest. Proto nezapome ň te vzít oblíbené filmy …….. Hani nechá severské filmy doma pá č my kulturní barba ř i tomu nerozumíme Ned ě le bude na lé č ení ran utr ž ených b ě hem p ř edešlém ve č era. No a pokud se najde n ě jaký aktivista (Houby ) pojede se na blízký mlýn Holandského tipu, který je v devasta č ním slohu. nicmén ě nezoufejme je z n ě j prý rozhledna. Kdo ž e se ú č atní Pokor ň ák Tripu ??

Hlavní židitel je zvrhlík Pokorný No a pak jsme tu my ostatní zvrhlíci co ho budeme bavit