Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce 1947.  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Historie operačních systémů – od jedniček a nul k woknům(Windows) a masoxu(Mac OS X) Vojtěch Klos.
Advertisements

Tým Robost uvádí prezentaci o potravinách
S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je.
S U D O K U aneb Vývoj & Přehled.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
..ze světa designu Vladimír Geršl
Indie vývoj … pro různé platformy. Typy her dle zaměření Casual: casual znamená dělat „stupidní, ale velmi líbivé hry“ (60% casualistů jsou ženské) -
J a v a Historie Lucie Žoltá. Děrné štítky Děrné štítky vymyslel roku 1801 Joseph Marie Jacquard. Pomocí štítků mohl měnit vzory na tkalcovských stavech.
Všem milovníkům krásy ze skla, věnuje Robin Franc PF 2012.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
Příspěvek na konferenci „Informační gramotnost“Listopad 2011 | Brno.
VY_32_INOVACE_2A8 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř.
VYUŽITÍ 3D SENZORŮ V ERGOTERAPII
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Požáry v Australii Požár z roku 2009 se řadí za jeden z největších Austrálie se každoročně potýká s více než 60 tisíci požáry. Téměř polovina z.
Složení počítače Informatika 5. třída.
Prezentace na infopanel?
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_057 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Jakub Ježek 2IT. -> cílem bylo vytvořit online hru piškvorky v php a mysql.
Historie počítačových her a videoher
Soví čtyřka Hry s podstatnými jmény ze čtyř písmen.
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_128_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Jak to všechno začalo Za všechno může Studená válka, kdy mezi sebou soupeřily Spojené státy a SSSR. Když Svaz sovětských socialistických republik vypustil.
Počítačové hry.
Tato prezentace byla vytvořena
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
Historie počítačových her a jejich studia
Stolní tenis.
Evoluce počítačových her
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
Mikuláš Francán.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Brennball.
David Rohusch 15/16 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola Jana Palacha EP1.
Hra s desetinnými čísly
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Vývoj mobilních her a současné trendy
GTA V Autor:Štěpán Žilinčár Zdroj:google obrázky.
Grafické karty Klaudie Mazůrková 6.A
Vítězný oblouk Francouzský název : Arc de Triomphe de l'Étoile
Základní deska 12 května Co tam je Ceny Obrázky Osnova
Chronologický přehled vývoje médií
Evoluce PlayStationu.
Druhy číslovek – číslovky základní, číslovky řadové
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
HERNÍ PRŮMYSL Jaroslav Švelch
ANOTACE a) PRÁCE JE URČENA PRO ŽÁKY 7. ROČNÍKU B) TÉMA: USA C) CÍL UČEBNÍHO MATERIÁLU: žáci se seznámí s administrativním členěním, státním zřízením.
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Sada 3 Člověk a společnost ZŠ Pačejov
PF 2012 GLASS ART Robert MICKELSEN Všem milovníkům krásy ze skla,
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Autor: Dominika Vycpálková
Hry pro nevidomé Jana Kilianová 2011.
Fortnite Dominik vylášek. fortnite Fortnite bettle royale je hra o přežití. Na jednu mapu padá 100 hráčů. Hra je scela zdarma a je na všechna známá zařízení.
VY_32_INOVACE_65_Přívlastek několikanásobný a postupně rozvíjející
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Radion Drozdov

 První hry se objevují v roce  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala ve vesmíru na,,monitoru“, který měl 30cmx30cm.  Hra neměla jméno.

 V roce 1949 až 1969 vyšlo několik desítek her mezi ně patří Pong, Spacewar a několik baseballových her.  Hra Spacewar se stala průkopníkem začala se šířit na internetu i arkádách

 V roce 1971 vyšla na arkádách remake Spacewar pod jménem Galaxy Game  Atari odkoupila práva na pong a vydala arkádovou verzi  Největší průkopník arkád je Gun Fight

 V roce 1972 vyšla 1. konzole, která byla určena pro hraní doma a pro celou rodinu Magnavox Odyssey  Za 2 roky se jí prodalo přes 2 miliony  Většina her byla určena pro,,rodinou zábavu“, ale obsahovala také pár sportovních her a Pong.

 Neměla v podstatě žádné grafické zpracovaní her  Po obrazovce se honili jen dvě tečky  Grafiku v roce 1973 přidali pomocí folii, které se lepili na obrazovku TV.

 Po nespočtu Pong konzolích vyšlo Atari 2600, které se stalo neprodávanější konzolí v USA  Stalo se tak díky nejlepším hrám jako jsou Space Invaders, Donkey Kong a nespočtu her podle filmů

 Po Atari 2600 vyšlo několik Atari konzolí, které nebyly populární.  Našel moment kdy Atari bylo jediné na trhu  To skončilo díky Nintendu