Raději vás hned nazačátku upozorníme, že v naší hospůdce se nesmí kouzlit! Veškerá kouzla se obrátí proti vám!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přátelé dobrého vína a adrenalinu,
Advertisements

Německo září – 4. října.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Křížovka.
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
Podstatná jména procvičujeme rod pád číslo vzor
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Na cestě k úplným kvalifikacím 29. – Lednice Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106 RNDr. Jana Marková.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
„ Technika je zábava “ Projekt - zapojeno dvacet základních škol Karlovarského kraje včetně ZŠ a MŠ Pernink a cílem tohoto projektu je přiblížit žákům.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach.
Bozkovské dolomitové jeskyně
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Jídlo z blízka – vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje.
Něco si přej. Něco si přej. Třeba den bez práce Více bezpečí pro naše děti.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace GEPARD 1-domácí zvířata
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Kuchař Kuchař či kuchařka je člověk, který se zabývá přípravou a úpravou jídla. Profesionální kuchaři vaří v restauracích, školních či závodních jídelnách,
Podnikatelský z á měr Jiří Ullrich – Občerstvení U Mrože Jiří Ullrich, C 29.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Krásné pláže Kalifornie Paní Vicki s manželem u svého domu v Kalifornii.
STŘEDNÍ ŠKOLA ZEMĚDĚLSTVÍ A SLUŽEB, MĚSTO ALBRECHTICE - CENTRUM CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ NA OSOBLAŽSKU.
MG Vsetín vím,kam jít..
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ VÝZDOBA TABULÍ Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Jak jsme se vylíhli Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Cemerková Golová. Dostupné z Metodického portálu
Chuť a vůně domova 4 MAS. 1 MAS Český les 2 MAS Krajina Srdce 3 MAS Přijďte pobejt 4 MAS LEADER-Loucko.
STÁŽ PEDAGOGICKÉHO PRACOVNÍKA STÁŽ PEDAGOGICKÉHO PRACOVNÍKA.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Charakteristika a dělení drůbeže
Naše škola 1.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Něco si přej. Něco si přej.
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
HLAVNÍ farma Zahradnictví 7 x 5 Farma 10 x 8 Dům 5 x 5 Dům 5 x 5 Dům
Zelenina. Únorový či nejpozději březnový výsev platí pro celer bulvový, listový i řapíkatý. Drobná semena celeru klíčí dva až tři týdny při teplotě mezi.
KUCHAŘ/ČÍŠNÍK STEFANIE WINTEROVÁ. Číšník (servírka) je profese v oblasti gastronomie a pohostinství, číšník v baru se nazývá barman, v hostinci hostinský,
Erasmus v Tartu.
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Základní pojmy a pravidla chování na pracovišti
Moderní trendy v gastronomii
Moderní gastronomie Ruth Martin.
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Moderní gastronomie Bio Food
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Atletická olympiáda
Transkript prezentace:

Raději vás hned nazačátku upozorníme, že v naší hospůdce se nesmí kouzlit! Veškerá kouzla se obrátí proti vám!

Hospůdka na mýtince sestává celkem ze tří budov, přičemž v obou krajních domech jdou pokoje pro hosty. Prostřední, nejnižší stavení, slouží nejen jako ovlažovna pro chudé pocestné, ale i jako relaxační zařízení pro zmožené milionáře a mocnáře.

Okolní krajina láká k dlouhým procházkám… Vyrazit můžete třeba k Manorině studánce

Nebo k místní pálenici...

Majetek nám hlídá Sněhulák.

Aby bylo všechno co nejčerstvější a nejlepší, máme zde i vlastní chov prasat, slepic, krav, ovcí a podobé havěti.

Pozor na kohouta! Jediné co na něho platí, jsou marcipánové mochomůrky.

A tohle zase platí na obsluhu… (Dokud vlezou do kroje…)

Čerstvé mlého je nejen výborné a zdravé, ale také z něho vyrábíme famózní sýry. Mimo jiné.

A z toho zbytku…

Prohlídka interiéru

Sklepy…

Personál Barmanka a vrchní pedantka yohannka

Kuchařka, pekařka, šéfová kuchyně Beatrix

Nejdůležitější složka našeho podniku: degustátoři, ochutnávači, koštéři Anton & Amon

Sklepmistr Haldir

Pomocné síly kuchař a číšník Mario & Felix

Kromě alkoholu…

a jídla…

pro vás máme i telesné vyžití. Mario jako naše hlavní sportovní složka, je vám k dispozici, když si budete chtít vyjet na kole, jít zaběhat, nebo po náročném dni potřebujete namasírovat. (Prý dává i lekce tance a boxu, kdo ví…)

Nádherné kroje si můžete objednat přímo u nás!

Jsme jediná restaurace, kde se dá sehnat originální Todeskuss!

Každou středu od 12:00 do 12:05 je obsluha NAHOŘE BEZ!

Varování: Pokud se tu budou courat děti bez dozoru, hodíme je do studny, nebo je sežere příšerná stvůra, co se tu taky čas od času potuluje a je věčně hladová!

Těšíme se na vás! Kolektiv Hospůdky Na Mýtince