GP Elektronické podatelny KrÚ, kongresový sál, 9. května 2005.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
I. Dálkový přístup k postupům řešení životních situací Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele.
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Právní rámec Nařízení vlády ze dne (č.304/2001 Sb.) a zákon č.227/2000 Sb. o elektronickém podpisu Standard ISVS pro provoz elektronických podatelen.
Centrální elektronická podatelna a úřední deska Městský rok informatiky.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Právo na informace Tereza Danielisová,
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Krajský úřad Libereckého kraje
Připravované grantové programy Fondu Vysočiny pro rok 2008 Garant odbor životního prostředí Krajský úřad kraje Vysočina Jihlava
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Krajský úřad Zlínského kraje Odbor právní a Krajský živnostenský.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Nové Výzvy Národního programu životní prostředí Vazba na PZKO
Informace o výzvě pro školy
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Besip Zlínského kraje Zlín,
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
LEGISLATIVNÍ DROBEČKY …plus něco navíc
Program na podporu lesních ekosystémů
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

GP Elektronické podatelny KrÚ, kongresový sál, 9. května 2005

GP Elektronické podatelny Cíl, dílčí cíl a opatření Programu rozvoje kraje Vysočina: Cíl 3: Zvýšení kvality technického prostředí s důrazem na rozvoj síťové infrastruktury Dílčí cíl 3.2: Podpora rozvoje telekomunikačních sítí s důrazem na rozvoj aktivit v oblasti informatiky Opatření 3.2.2: Zavedení informačního systému veřejné správy (ISVS) Cíle programu: zlepšení komunikace mezi občanem a úřadem prostřednictvím vytvoření široké nabídky elektronických služeb veřejné správy zřízení či aktualizace elektronické podatelny popř. navazujícího programového vybavení tak, aby byla splněna platná legislativa a občanům bylo nabídnuto maximální množství elektronických služeb Celkový objem finančních prostředků: ,- Kč

Podmínky GP Lokalizace projektů - Kraj Vysočina Příjemci podpory: Obce a města v kraji Vysočina Svazky měst a obcí dle zákona o obcích Minimální a maximální výše příspěvku: Minimální výše finančních prostředků poskytnutých na jeden projekt není stanovena Maximální výše příspěvku je 50%, maximálně však ,- Kč. Minimální podíl příjemce podpory: 50 % celkových přijatelných nákladů projektu Časový harmonogram realizace projektu - Projekt bude zahájen po podpisu smlouvy o poskytnutí podpory a ukončen nejpozději do 5-ti měsíců od podpisu smlouvy o poskytnutí podpory

Mezi přijatelné výdaje (náklady), které jsou financovatelné pouze z vlastního podílu žadatele, patří: SW – operační systémy, samostatné databázové a aplikační systémy HW – osobní počítač, periferie, síťové prvky Mezi přijatelné výdaje (náklady), které jsou financovatelné z Fondu Vysočiny i vlastního podílu žadatele, patří: pořízení kvalifikovaných certifikátů HW technické vybavení – server, čtečky čipových karet, čipové karty, jiné nosiče certifikátů SW - licence nebo vytvoření produktu el. podatelna pořízení či úprava SW, který přímo souvisí s el. podatelnou a přispívá ke zlepšení el. komunikace s občany (např. SW modul informující o stavu podání, www formuláře podatelen, systémy navigace v životních situacích s vazbou na el. podatelnu, integrace do spisových služeb, dokumentových archivů či WWW stránek) Přijatelné výdaje

Nepřijatelné výdaje Mezi nepřijatelné výdaje (náklady), které nelze do projektu zahrnout (tj. nesmí být ani předmětem podílu žadatele), patří: jiné SW produkty nesouvisející s provozem el. podatelny, osobní a mzdové náklady, daně a poplatky, náklady na vypracování projektu, nábytek, odpisy, veškeré provozní (údržba či provoz SW systému, nájem kanceláří, telefonní poplatky, telekomunikační poplatky, opravy, energie, topení, kancelářské potřeby atd.) a mimořádné náklady uživatele, služby (cestovné, opravy, reprezentace apod.) a výdaje na pohoštění a dary, úhrady cestovních náhrad spojených se zahraničními cestami, nákup či oprava prostředků komunikační, výpočetní či spotřební elektroniky (video, fotoaparáty, diskety, tonery, přehrávače, mobilní telefony apod.)

Specifická kriteria Naplnění platných právních předpisů (max. 6 bodů) 0 bodů – není zajištěn provoz elektronické podatelny ani přístup k úřední desce formou dálkového přístupu, 3 body – je zajištěn provoz el. podatelny a přístup k úřední desce (prostřednictvím dálkového přístupu) formou veřejnoprávní smlouvy, jsou řádně plněny informační, povinnosti ve vztahu ke kraj, 6 bodů – je zajištěn provoz el. podatelny na vlastní technice, jsou řádně plněny informační povinnosti ve vztahu ke kraji a současně jsou žadatelům poskytovány informace v elektronické podobě bezúplatně Počet správních úkonů či služeb zpřístupněných el. cestou (max. 6 bodů) 0 bodů – žádná služba (jen ), 1 bod – jen žádost o informaci, 2 body – 1 služba, 3 body – 2 služby, 4 body – 3 služby, 5 bodů – 4 služby, 6 bodů – 5 služeb a více Počet potencionálních uživatelů systémů (územní rozsah) (max. 4 body) 1 bod – správní obvod jedné obce 1. stupně, 2 body – správní obvod dvou až pěti obcí 1. stupně, 3 body – správní obvod šesti až deseti obcí 1. stupně, 4 body – správní obvod jedenácti a více obcí 1. stupně Míra interaktivity systému s uživatelem (zpětná vazba, možnost kontroly podání) (max. 4 body) 1 bod – jen odeslání informace bez zpětné vazby, 2 body – automatické potvrzení přijetí, 3 body – automatické potvrzení přijetí a informace o stavu podání, 4 body – automatické potvrzení přijetí a informace o stavu podání a další služby zpětné vazby

Podmínky podání žádosti Povinné přílohy žádosti: Stručný popis naplnění specifických kritérií (při popisu naplnění specifických kritérií používejte stejné písmenné označení a strukturu jako je použito v této výzvě; při popisu naplnění kritérií se vyjadřujte maximálně stručně a věcně), Podrobný položkový rozpis výdajů projektu – slovně vypište, nelze okopírovat tabulku z bodu 9B žádosti, Podrobný popis SW řešení. Formulář žádosti - umístěn na Žádosti ve dvou vyhotoveních včetně příloh (originál + kopie – oboje řádně podepsané a orazítkované) se přijímají poštou nebo prostřednictvím podatelny Krajského úřadu kraje Vysočina, Žižkova 57, Jihlava v termínu do (rozhodující je datum poštovního razítka). Žádosti budou předloženy v zalepené obálce označené: Fond Vysočiny, Grantový program „ELEKTRONICKÉ PODATELNY“, Neotvírat!

Kontaktní informace Průběžné informace ke zpracování projektů bude poskytovat odbor informatiky: Administrativní část, podání žádosti - oddělení koncepční, Ing. Martina Rojková, tel , vysocina.cz Technické řešení projektů – oddělení správy databází a aplikací, Ing. Karel Žák, tel: , Výzva zveřejněna na sekce aktivní grantové programy

Děkuji za pozornost Ing. Martina Rojková OI - koncepční oddělení 9. června 2005