která má pravdu i dnes……

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Advertisements

Menší testík z matematiky. Tak schválně, kolik je 2+2?? 422.
„NAŠE CESTA K VLASTNÍMU HODNOCENÍ“ Základní umělecká škola J.B.Foerstera JIČÍN.
O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor: Lukáš Herák.
Všechno začalo objevením stromu Kloboukovníku.. Zjistili jsme, že svět lidí je ohrožen.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Integrita bezúhonnost
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
Moudrost h usí Kladli jste si už někdy otázku, proč husy na svých dlouhých cestách létají vždycky ve formacích ve tvaru V? Jak se často stává, můžeme.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
Co je štěstí ….
10 DŮVODŮ PROČ TĚ MILUJI!!!.
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
1.To jak nakládáme s penězi ovlivňuje náš vztah s Bohem Matouš 25:21 Jeho pán mu řekl: ‚Dobře, otroku dobrý a věrný, byl jsi věrný nad málem, ustanovím.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Tento příběh sa stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože stratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Občané Velkého Meziříčí se ve městě cítí bezpečně Velké Meziříčí – Téměř všichni občané našeho města ví o tom, že některá místa jsou monitorována kamerami.
Člověk se nědy zeptá proč...???
VY_32_INOVACE_05_LITERÁRNÍ VÝCHOV
COS UDĚLAL TY. Mučen a popliván Já jsem na kříži byl Před svody satana Abych tě ochránil Život mi Otec vzal A co ty mě jsi dal?
U holiče Jeden muž šel, stejně jako každý jiný měsíc, k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Na stránce č. 4 jsou otázky testu. Na dalších stránkách
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Elkána měl dvě ženy. Peninu a Chánu, která z nich se trápila, že nemá děti? 2. Kdo se komu posmíval. Chána Elkánovi?
Dopis od Boha.
Knihovníci o knihovnách vážně i nevážně …když se řekne… „KNIHOVNÍKOVA ABECEDA“
1. kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Autor Autor : Václav Václav Neubauer. Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Autor: Dedek Tomáš KAPITOLA 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovali,
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Vypracoval: Pavel Kohout Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly,
Přeložte zájmena: Translate the Pronouns In each of the following sentences, translate the English pronouns into Czech. Possible variants will be displayed.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
,,O slepi č ce, která necht ě la snášet vají č ka” Autor: Jana Wagenknechtová.
Kapitola 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
1. Křti nás ohněm lásky svaté svojí, | zaněť srdce naše plápolem! | Přepaš horlivosti bedra naše k boji, | navštěv zase, | Pane, tuto zem!
Miláčku můj jedinej….
O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor:František Šando.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, SPASENÍ SKRZE SKUTKY??? DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, NEJEN VÍRA, ALE I SKUTEK…
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Bajka VY_32_Inovace_09KM-7
Půjčky.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Pohádka „Bouda budka“. Pohádka „Bouda budka“ V poli stála budka.
Zvolený jako nejlepší mail roku
Petrů, Macháčková, Körberová
!!! POZOR !!! Vytočí Tě to a pořádně!
O slepičce která nechtěla snášet vajíčka
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
BAJKA která má pravdu i dnes….
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Je bláznovství....
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Je bláznovství....
Nejprve stvořil Bůh muže...
Transkript prezentace:

která má pravdu i dnes…… BAJKA která má pravdu i dnes……

Byla jedna malá myška, která nebyla spokojená s tím, jak je nepatrná a všeho se bojí………….

Zašla tedy za čarodějem, vylíčila mu své trápení a poprosila ho, aby ji změnil v kočku………ten jí po zaváhání vyhověl a nic jí nevymlouval.

Stala se tedy kočkou a krátce si svou změnu užívala, ale jen do té doby, než potkala lva a zjistila, že se ho bojí……….

Běžela tedy opět za čarodějem a zase se mu svěřila se svým trápením a poprosila ho, aby ji změnil ve lva……ten ji opět vyhověl…..

Nadšená si užívala své další změny a menším naháněla hrůzu…………………ovšem jen do té doby než potkala lovce a zjistila, že se bojí zase jeho….

Zcela zděšená opět přiběhla za čarodějem a líčila mu svou poslední zkušenost a prosila ho, aby ji změnil v lovce,…. ale on ji tentokrát už nevyhověl a řekl jí…

V žádnou další bytost tě už neproměním, protože je to zbytečné V žádnou další bytost tě už neproměním, protože je to zbytečné. Myška se zděšeně ptala na důvod. Odpověď zněla…..Protože máš pořád to své malé ustrašené myší srdce a to ti zůstane….

A poučení ……….žádné vnější změny, naše masky nám nepomůžou, pokud uvnitř zůstaneme stejní……….

Měnit sebe je to nejtěžší………možná potom budeme shovívavější k ostatním a nebudeme je soudit

Dokonalí jsou ti, kteří nehledají dokonalé lidi, protože, i když je nás na Zemi tolik, dokonalý člověk prostě neexistuje…..

Tak se zkusme přijímat takoví jací jsme….