Jiří Daler.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Advertisements

MISTROVSTVÍ SVĚTA VE VESLOVÁNÍ – 2. 9
Chceš se taky jednou ú č astnit mnoha republikových závod ů, jezdit na sout ě že do zahrani č í a možná se jednou ú č astnit i Olympiády? K tomu t ě m.
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Bedřich Šupčík Lžičarová Veronika a Schleiderova Michaela
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Orientační sporty a jejich aplikace KTV/63581/1Zápočet.
Historie zimních olympijských her!!
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Václav Metlička Cyklokros
LONDON 2012 inpire a generation
1. JAKMILE JEDNOU PODRBETE PSA, MÁTE NAVŽDY VYSTARÁNO O ZÁBAVU.
P. Alois Frydrych, SDB. Narodil se v Hustopečích nad Bečvou. Rodný dům Rodný dům Serafína Frydrychová Serafína Frydrychová - maminka otce.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
Všem lidem na celém světě přeji…
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
Amerika v 18. století.
SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:
Volba nového českého krále po vymření Přemyslovců
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
JARMILA KRATOCHVÍLOVÁ
příprava na 2. světovou válku
Po skončení základní školy dva roky studoval na pedagogickém oddělení městské hudební školy v Praze. Rok pracoval jako pomocný dělník, potom absolvoval.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_2.19. Tematická oblast: Vybraná témata z teorie tělesné kultury S Sportovní tradice města Třince a okolí Typ: DUM.
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
Word Baseball Classic a Mistrovství světa Vztah MLB – WBCI (obchodní společnost) IBAF po vyřazení z OH potřebuje finance, jediný reálný zdroj
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.01 Téma: PowerPoint Číslo.
ATLETIKA 2.
MěVG Klobouky u Brna.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
HÁZENÁ 2.
Měření anaerobní kapacity
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Jan Amos Komenský Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...??? Jak jsi to VŮBEC přežil??
Běhy na lyžích a Biathlon Naši sportovci. Běhy na lyžích.
Švýcarsko Tomáš Černík.
VY_32_INOVACE_2C18 Emil Zátopek legenda atletiky.
BOBY.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Zákady MTB a cyklistiky
Malá násobilka - procvičování
VY_32_INOVACE_1D.9.10 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
 Hodně štěstí :*  Jdi na start Jdi na start.  Kolik je =   
Volba nového českého krále po roce 1306 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Volba nového českého krále po roce 1306 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_George Orwell TEMA: Fantastická literatura ČÍSLO PROJEKTU: 1.07/1.4.00/
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Ing Věra Kubová Předmět: ZEMĚPIS Název: ZÁPADNÍ EVROPA Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/
ÚSPĚCHY ČESKÝCH A ČESKOSLOVENSKÝCH SPORTOVCŮ - FOTBAL.
Hlavní město je Paříž Prezidentem Francie je François Hollande.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Erasmus.
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Prezentace Hanna Hřebíčková
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Transkript prezentace:

Jiří Daler

Jiří Daler Československý cyklista Přehled nejlepších výsledků: 1964: OH, Tokio (Japonsko), stíhací závod, 1.místo 1964: MS, Paříž (Francie), jednotlivci, stíhací závod, 3.místo 1965: MS, San Sebastian (Španělsko), družstva, stíhací závod, 3.místo 1966: MS, Franfurkt n. Mohanem (Německo), stíhací závod, 2.místo Už mě to nebaví 1967: MS, Amsterdam (Holandsko), stíhací závod, 3.místo 1967: Mexiko, 4 km., 4:45,94, světový rekord 1967: Mexiko, 5 km, 6:05,64, světový rekord

Životopis Narodil se 8. března 1940. Na své začátky ve Favoritu vzpomíná: "Přišel jsem v 17 letech k trenéru Ol. Vojtovi. Jezdil jsem všechno, od dráhy přes kritérium až po silniční závody. V letech 1959-61 jsem byl na vojně v Dukle Pardubice a hned po návratu jsem se dostal do reprezentace. Považoval jsem za velké štěstí, že jsem se vůbec dostal do Tokia a měl jedinou myšlenku - potvrdit, že má nominace nebyla nějakým omylem. Roli hrála dobrá příprava a důvěra ve vlastní síly. Favoritu vděčím za hodně z toho, čeho jsem v cyklistice dosáhl." V roce 1969 odchází k profesionálům. U nich jezdí nejen dráhu, ale ještě více silnici a v barvách francouzské stáje Frimatic Viva de Gribaldi se raduje z několika docela cenných úspěchů. „Ale už po roce jsem dostal příkaz z tehdy normalizovaného Československa, že se musím vrátit. Byl mně dán sice slib, že se k profíkům znovu dostanu, ale nakonec jsem byl rád, když jsem mohl dělat trenéra v Brně...", vzpomíná. Jiří Daler vykonal svým příkladem pro československou cyklistiku mnoho a brzy měl také úspěšné následovníky.

31.března 2011 v 10:00 V tělocvičně ZŠ Novolíšeňská Jedinečná možnost se s ním setkat!!! Děkujeme za pozornost! Vytvořil: Vojta Urban Podklady ze sportovci.cz kráceno