Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje"— Transkript prezentace:

1 Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016

2 Obecné shrnutí: Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje při SOU a SOŠ Horky n/J ve spolupráci s BK 1973 DELTACAR Benátky n/J z.s. funguje od Za 2,5 roku se podařilo stabilizovat a systematizovat práci s mládeží, která dává předpoklad pro výchovu juniorských a seniorských reprezentantů ČR. Nejlepší juniorští hráči mají možnost plynulého přestupu do seniorských družstev, která hrají extraligu a druhou ligu. Na druhé straně dáváme možnost široké základně dětí věnovat se olympijskému sportu jenž v současné době prožívá velkým boom a být v kolektivu, který nejenže pomáhá jejich sportovnímu růstu, ale zároveň je formuje jako člověka po sociální stránce.

3 Členská základna: Miniton pro předškolní děti (cca.15 dětí)
Přípravka U9-U Mladší žáci U13 + starší žáci U Junioři U17 + U

4 Domácí soutěže: Družstvo žáků U15 obsadilo 6.místo na Mistrovství ČR. Družstvo juniorů U19 obsadilo 10.místo na Mistrovství ČR. Mistrovství ČR jednotlivců U15: Kateřina Zuzáková ( 1.místo dvouhra,1.místo čtyřhra,1.místo mix), Lída Kusá 3.místo čtyřhra Mistrovství ČR jednotlivců U17: Cristian Savin (1.místo dvouhra, 1.místo mix), Kateřina Zuzáková (3.místo dvouhra, 2.místo mix) Mistrovství ČR jednotlivců U19: Cristian Savin (3.místo dvouhra)

5 Zahraniční soutěže: Mládež U9-U15 se pravidelně zúčastňuje zahraničních turnajů na Slovensku, v Německu a jiných evropských zemí. Juniorští reprezentanti se pak zúčastňují turnajů evropského okruhu, které se započítávají do evropského a světového juniorského žebříčku. V současné době jsou v kádru juniorské reprezentace ČR dva naši hráči Cristian Savin a Kateřina Zuzáková. Cristian Savin (ročník 2000).V současné době 6.místo na světovém žebříčku juniorů a 1. místo na evropském juniorském žebříčku. V roce 2016 získal 3.místo na MMJ Izraele, 3.místo na MMJ Litvy, 3.místo na MMJ Belgie, 2.místo na MMJ Chorvatska. Kateřina Zuzáková (ročník 2002).Vítězka několika mezinárodních turnajů v kategorii U15.V kategorii U19 3.místo na MMJ Litvy, 3.místo na MMJ Slovenska.

6 Olympiáda dětí a mládeže 2017:
Letní olympiády dětí a mládeže 2015 se zúčastnila hned trojice hráčů ze Středočeského badmintonového centra Cristian Savin, Vojtěch Mišutka, Kateřina Zuzáková. Cristian Savin se stal jedním z nejúspěšnějších sportovců her, když zvítězil ve dvouhře, ve čtyřhře a ve smíšené čtyřhře. V nominaci na LODM 2017, která se bude konat v Brně bude BCM Středočeského kraje zastoupeno 2 hráči a trenérem.

7 Cíle pro rok 2017: Angažovat zahraničního trenéra na plný úvazek.
Nadále pracovat na vzdělávání trenérů mládeže. Pokračovat v systematizaci sportovní výchovy mládeže. Pracovat na ještě širší členské základně, především pak vytvářet pobočky v klubech Středočeského kraje. Obsadit všechny věkové kategorie na Mistrovstvích ČR a získat co největší počet medailových umístění. Pro juniorské reprezentanty je pak cílem účast na Mistrovství Evropy, Mistrovství Světa a Olympijských hrách mládeže 2018.

8 Závěr: Pevně věřím, že dosavadní spolupráce založená na podpoře vedení Středočeského kraje bude pokračovat i v letech budoucích. Jelikož podpora sportovních center, která velmi dobře pracují s mládeží a mají zároveň zajištěn přechod juniorů i do soutěží dospělých je tím správným směrem k výchově sportovců. Závěrem bych rád poděkoval za podporu vedení Středočeského kraje a vedení SOU a SOŠ Horky n/J za velmi dobrou spolupráci v realizaci tohoto projektu. Petr Martinec-prezident BK 1973 DELTACAR Benátky n/J z.s.


Stáhnout ppt "Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje"

Podobné prezentace


Reklamy Google