Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Učebna č patro 26. listopadu 2013 Název projektu: Logistická celoživotní akademie - rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v logistické škole (reg.číslo:
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
let TRINS Ukázka zásahu jednotky HZS Karlovy Vary při úniku chemické látky z cisterny Střední odborná škola logistická a střední odborné.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Záznam o praxi vykonávané od do Vypracovala : Monika Veselská.
PROJEKTOVÝ DEN 27. ČERVENCE 2010 STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, MECHANIZACE A PODNIKÁNÍ, KRNOV, OPAVSKÁ 49 Ing. Marák Vladimír Tento projekt.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Přeprava zboží podlehající dohodě ADR
Daniel Bursa, Tomáš Horák, Radovan Polma, David Šollar.
Obchodní logistika Přímá výrobková rentabilita
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Co vás tady čeká??? V 1.ročníku získáte základní informace o všech druzích dopravy.
Provoz a ekonomika dopravy
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Provoz a ekonomika dopravy
ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Studie integrovaných dopravních systémů hromadné přepravy osob
Problematika rozhraní v ITS Kopecký František, Votruba Zdeněk
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě Výpočetní a komunikační technika Automatizace.
PaedDr. Vladimíra Štrynclová Ing. Petr Klíma Martina Cílková
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Dopravní síť světa 1 B. Fendrych 8.K.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Národní soustava kvalifikací (NSK). Co je to NSK? Národní soustava kvalifikací (NSK) je pružný a praktický nástroj, který nabízí vedle školní docházky.
Hlava Petr Cena děkana Fakulty dopravní VACTRAIN – nevyužitá alternativa.
Zaměření ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA (z pohledu studentů)
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 6 – 29 -DopravaAnotace Prezentace se zabývá světovou dopravou a jejími druhy Autor Mgr. Kamila Bočková JazykČeština Očekávaný.
Drážní úřad v resortu dopravy Konference technologická platforma Interoperabilita železniční infrastruktury Drážní úřad – Rail Authority.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ FAKULTA DOPRAVNÍ Studie integrovaných dopravních systémů hromadné přepravy osob Studie integrovaných dopravních systémů hromadné.
Drážní společnost Kdo jsme Parta studentů, kterou zajímá železnice a městská doprava Lidi, co pro Vás RÁDI pořádají exkurze.
Úkol, cíle a základní pojmy logistiky Kapitola 2: Úkol logistiky, Cíle logistiky, Základní pojmy logistiky Vysoká škola technická a ekonomická v Českých.
EKONOMIKA DOPRAVNÍHO PODNIKU Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Vládní výbor pro zdravotně postižené občany. JUDr. Pavel Ptáčník vedoucí Oddělení sekretariátu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.
Železniční doprava Funkčnost – vize - budoucnost Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Pondělí
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Výuka oboru DE. O bor O bor Dopravní elektroinženýrství a autoelektronika Odborná zaměření: Automobilová elektronika Elektrická trakce Sdělovací a zabezpečovací.
Aktuální údaje NSK SR pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Název: Dopravní prostředky-specifikace kamionů Autor: Ing. Jaroslav Vrchota Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast: Logistika - Dopravní.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Živnostenský zákon Podnikání.
> Speciální projekt <
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Osvědčení o bezpečnosti provozovatele dráhy a osvědčení dopravce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
Trasování a sestavení programu zájezdu
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Prázdniny bezpečnější – NÁKLADNÍ DOPRAVA
Problematika MHD v městech SR Bojnice 30. září 2010
Ing. Jiří Kalenský Odbor drážní a vodní dopravy
Transkript prezentace:

Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů

Charakteristika výuky Učíme se dva jazyky, kromě všeobecných předmětů máme také odborné předměty, ve 3. a 4. ročníku máme souvislou čtrnáctidenní praxi ve firmách.

Odborné předměty Dopravní prostředky Dopravní cesty Logistika Doprava a přeprava Přeprava a zasílatelství

Předmět dopravní prostředky Základní obecné znalosti dopravních prostředků Základní technické znalosti dopravních prostředků (konstrukce skříní vozidel, pohonných agregátů, zabezpečovacích zařízení)

Dopravní cesty Základní znalosti výstavby dopravních cest Znalosti trasování dopravních cest

Logistika Logistické systémy (systémy pohybu zboží) Prostředky přepravy (kontejnery, palety)

Doprava a přeprava Znalosti provozování jednotlivých druhů dopravy Znalosti zákonů a předpisů Znalosti provozování integrovaných dopravních systémů Získání pohledu na dopravu z pozice dopravce

Přeprava a zasílatelství Znalosti přepravního řádu a smluvních přepravních podmínek Podmínky přepravy cestujících, zavazadel a nákladů Vyplňování nákladních listů

Až se k nám dostanete, čekají vás: odborné exkurze, výlety po Česku i do zahraničí, zkušení vyučující, dobré technické zázemí, lyžařský kurz, cyklistický kurz, vodácký kurz, dobré pracovní uplatnění.

Výlety

Exkurze Let Kunovice, Pars Nova Šumperk – výrobci dopravních prostředků Dopravní podniky, Depa ČD, letiště

Ale hlavně jsme dobrá parta

Děkujeme za pozornost a těšíme se na vás.