SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Koncepce politiky bydlení v ČR do roku 2020 a sociální bydlení 18. Září 2012.
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Poskytování informací krajskými odbory ÚZIS ČR
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské nám
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
SOUČASNÝ STAV A STRATEGIE PROJEKTU OPENCARD OPENCARD v Praze, dne:
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Úprava „Pravidel řízení o přiznání finanční podpory JMK pro rok 2016 v oblasti podpory poskytování soc. služeb„ ODDĚLENÍ EKONOMIKY A KONTROLY
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2008 Ministerstvo zdravotnictví Praha,
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Ošetřovatelská péče v pobytových zařízeních sociálních služeb MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA náměstek pro zdravotní pojištění.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV – výzva Gramotnosti Praha, 9. února 2016 Mgr. Jakub Krátký.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok Obecný úvod  Návrh státního rozpočtu na rok 2013 kapitoly 335 – Ministerstvo zdravotnictví je předkládán.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Ing. Irena Havlová Praha, 8. února 2016.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2017
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2011
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Ing. Stanislava Správková
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Ing. Jiří Kalenský Odbor drážní a vodní dopravy
Skupina poskytovatelů následné lůžkové péče Dohodovací řízení pro rok 2020 Společný návrh ZP
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Národního registru hospitalizací
Transkript prezentace:

SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační číslo projektu: CZ.1.06/3.2.01/

Realizátor projektu (příjemce dotace) RÚ Hrabyně RÚ Hrabyně Příspěvková organizace zřízená Ministerstvem zdravotnictví ČR ze dne Rozhodnutím ministra zdravotnictví. Příspěvková organizace zřízená Ministerstvem zdravotnictví ČR ze dne Rozhodnutím ministra zdravotnictví. Sídlo: Hrabyně Sídlo: Hrabyně IČO/DIČ: /CZ IČO/DIČ: /CZ

Vazba projektu na operační program  Programovací období 2007 – 2013  Integrovaný operační program   Oblast intervence: 3.2 Služby v oblasti veřejného zdraví  Aktivita/operace: 3.2c Řízení kvality a nákladovosti systému veřejného zdraví

Financování projektu  Projekt je spolufinancován Evropskou unií prostřednictvím Integrovaného operačního programu z Evropského fondu pro regionální rozvoj.  Dotace na projekt byla přidělena Ministerstvem zdravotnictví ČR v rámci 9. kola výzvy.  Celkové výdaje projektu jsou ve výši 18 mil. Kč.  Z toho dotace z Evropské unie činí 15 mil. Kč. Ostatní výdaje ve výši 3 mil. Kč jsou hrazeny Rehabilitačním ústavem Hrabyně.

Předmět projektu  Předmětem projektu je pořízení těchto přístrojů:  Stropní zvedací přepravní systém  Kombinovaný přístroj pro vertikalizaci, mobilizaci a proprioceptivní stimulaci  Přístroj pro funkční terapii ruky  Systém pro funkční terapii horních končetin  Elektrická polohovací lůžka s příslušenstvím  Vertikalizační a polohovací zařízení  Rozšířená zpětná motivační vazba k systému Lokomat Pro  Posturografický systém  Dynamický-bezmotorový chodník pro cvičení rovnováhy chůze  Motomedy na nohy/paže

Cíle projektu  Globálním cílem projektu je zajištění standardizace podmínek pro poskytování rehabilitační péče a řízení efektivity prostřednictvím nemocničního informačního systému (NIS).  Cílem virtualizace desktopů je pořízení centrální serverové platformy, která umožní komplexní virtualizaci desktopů, jednotlivých pracovních stanic, kdy se veškerá funkcionalita přenese na servery a pro jednotlivé uživatele se již pořídí pouze takzvané tenké klienty. Veškeré pracovní prostředí je na serveru a tím je maximálně zjednodušena správa a údržba systému.

Zaměření projektu  Smyslem projektu je nahradit značně roztříštěný primární informační systém NIS (AMIS-H 2000), který je zastaralý a v současné době pro něj dodavatel neposkytuje podporu jedním, který zajistí následující atributy:  i) Příjmová část (registr a pobyty pacientů, hotelový systém)  ii) Lékařská a sesterská část (přijetí na oddělení, epikríza, PZT a léky, dekurs, ordinace procedur pro rehabilitaci a ergoterapii, propuštění pacienta)  iii) Ambulantní část (viz. předchozí)  iv) Rehabilitační část (plánování a potvrzování naplánovaných procedur terapeuty, sledování využití kapacit terapeutů a zařízení, tisky: rehabilitační karty, plány procedur pro pacianta, pracovníky i pracoviště, rehabilitační i ergoterapeutické testy)  v) Doprava (příjem žádanek na dopravu z lékařské části IS, plánování jízd a jejich evidence)  vi) Vykazování pojišťovnám a ÚZIS (kompletní zpracování dávek, elektronické vykazování hlášení, generátor statistických sestav)  vii) Administrace (všech uživatelů IS, organizačních celků, zálohování systému a jeho obnova, možnost automatizace záloh, updatování číselníků všech částí systému, vytváření uživatelských sestav/dokumentů)

Cílová skupina projektu  Cílovou skupinou jsou:  i) vrcholový management (uživatelé IS)  ii) zaměstnanci (uživatelé IS)  iii) lékaři a zdravotní personál (uživatelé IS)  iv) pacienti

Časový rámec projektu  Vydání Registračního listu akce:  Vydání Rozhodnutí o poskytnutí dotace:  Zahájení realizace projektu:  Ukončení realizace projektu: