Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Advertisements

Barvy podzimu Podzim Sluníčko se rozloučilo s kytičkami, s travičkou, na cestu jim zamávalo paprskovou ručičkou. Jděte všichni honem spát, musím podzim.
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
JÁ A MOJE ŽENA.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Jak jsi krásné neviňátko Jak jsi krásné neviňátko, prostřed bídy nebožátko, před tebou padáme, dary své skládáme. Já ti nesu dvě kozičky, by zahřáli.
SPOLEČENSKÁ KRONIKA narozeninstarosty Ondřeje Na návsi Ondřejovy Lhoty se konala velkolepá oslava 27. narozenin místního starosty.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
Tak kdy již přijde je ta naše maminka? ??
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Srdce z lásky darované.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Den po svatební noci..
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
2. Často však světlo svítání | zastře strach z večera, | když člověk pozná zklamání | a zmizí důvěra.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ ve spolupráci s firmami: „20 th CENTURY FOX“, „WALT DISNEY DISTRIBUCIONS“ a „METRO GOLDVIN MAYER“ uvádí:
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
Dámy a pánové Dovolte abych vám představil to co jste ještě nikde neviděli !!!
Přátelství Mám tě rád….
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Větné členy.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Autorka: Veronika Prouzová
Ne ž dohraje písni č ka, tak trochu humoru neuškodí.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
SENIOR KLUB Brno-Bo s onohy výroční členská schůze v bosonožské Orlovně.
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Den bez úsměvu je den ztracený. Tonda na oslavu 60 tin to vzal sportovn ě.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Krásné pláže Kalifornie Paní Vicki s manželem u svého domu v Kalifornii.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
9 let na základní škole:.
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
A ť žije M ů j kamarád Petr Skácel V těchto krásných, slunečních a teploučkých dnech se dožívá v plné svěžesti náš kamarád Petr Skácel, „Patriot Molenburku,“
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_18_Slovní.
Věta se skládá ze slov Název školy
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Klikněte na „Prezentace“, „Od začátku“ a zapněte zvuk.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Valentýna Szybakowská
Trocha legrace.
90.
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Harmoniky.
Tak jsem se zase vydal po dlouhé době k našemu rybníčku, Chtěl jsem vidět, jak tam začíná podzim. Tak se také podívejte.
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Den po svatební noci..
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Šípková Růženka Trochu jinak.
Transkript prezentace:

Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit. Z počátku nenápadná tichá společnost, se rozrostla o promované muzikanty a náš regenschori s manželkou hráli všem zvesela hodně přes půlnoc. Jak uvidíte, tak bylo opravdu veselo. Vysočanský bohém, nezmar, Pepek Král Mlénské, již asi po páté a to naposledy v tomto roce, oslavil své 86té narozeniny. Jak je vidět, tak všechny přítomné dámy něžného pohlaví ho provedly tak, že druhý den se nemohl na nohy postavit.

Tichý začátek schůze a oslavy

Společnost se pomalu rozrůstala

Muzikanti se dali hned do hraní

Obsluha byla vzorná, pití bylo dostatek

Oslavenec Pepek Král již na parketu

Tak na zdraví

V dobré náladě a spokojeni Mirek Kuběna s manželkou

Také sousedka ho musela provést

A již je ve dvou kolech

A tato krásná melodie je jenom pro Pepka

Rybník, to je jeho život

To je úžasné, co všechno vydržel

Tyto dámy všechny Pepka provedly

Pokladník Hasičů přemýšlí, kdo to všechno zaplatí

Klobása Na konec pro ty, co chtějí pokračovat, tak klepnutím na sklenici si nechají zahrát. Autor snímků Josef Král a hosté. Do prezentace upravil A.Jirušek