Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Výroba moštu Jak se ovocňák vyrábí? Kapacita linky je 1000kg / hodinu
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Vinařství Kašík L.P Víno s tradicí. Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.19 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity:
Zemědělství ČR.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Moderní zařízení pro energetické využití odpadů (EVO) malých kapacit
Zemědělství České republiky.
Moderní výrobní trendy ukázky z firmy Kovostal s.r.o.
Zkušenostní křivka Petr Bouška IŘT 2007/2008.
přehled základních technologii zpracování kovů
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Výzkum, vývoj a výroba palivových článků
Zemědělství.
PaedDr.Pavla Kelnarová ZŠ Valašská Bystřice
BIOTECHNOLOGIE KVASNÝ ETHANOL.
Společenské a hospodářské prostředí
Bio není jenom zrní.
UGO.
Koncepce marketingového řízení
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Případová studie Robotické pracoviště
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Naše práce PREZENTACE.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
PŮDA Půda zabírá jen malé množství na povrchu Země.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Faktory ovlivňující využívání ložisek. Faktory – rizika, vnitřní faktory interní (geologická rizika) externí (technologická, ekonomická, strategická,
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_ZAKLADNI.
Zemědělství ČR. Živočišná výroba Chov skotu Rozhodující odvětví v živočišné výrobě Mléko, hovězí maso, trus jako hnojivo Po celém území, zejména východní.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Zásobování prodejny Zpracoval Ing. Jan Weiser. Obsah výkladu 1.Požadavky na zásobování prodejen 2.Dodavatele 3.Dodavatelsko-odběratelské vztahy 4.Rozdělení.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV56 Název školy.
BILLA PODPORUJE ČESKÉ DODAVATELE Jaroslaw Szczypka, CEO BILLA spol. s r. o.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 AnotaceOdvod.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
O PressMetalu Založeno v roce 2002 Výrobní hala umístěna v Třinci
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Areny.
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Konzervárenská výroba
Ing. Veronika Dostálková MBA
Jištění kvality technologických procesů
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Speciální konstrukce –
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
BAT - BREF Jejich rozsah
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Středočeský kraj úzké vzájemné vztahy s hlavním
Areny.
ZEM Ě D Ě LSKÝ PR Ů MYSL Karafiátová Jana. Zemědělství je nedílnou součástí hospodářství Důležité nejen ve výrobě potravin a zemědělských produktů, ale.
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů ovoce pěstovaného zde, v místě, kde se úrodná rovina Polabí začíná zvedat do kopců Českomoravské vysočiny. Spotřebitelé naši palírnu oceňují pro její kvalitu destilátů, jež se jako jedny z mála na našem trhu vyrábějí výhradně přírodními, tradičními a takřka rukodělnými postupy. Nepoužíváme průmyslový líh ani umělé přísady. Tradiční postupy a vysokou kvalitu spojujeme s vyspělou technologií a nejpřísnějšími hygienickými i bezpečnostními zásadami EU.

Využíváme nejmodernější jednokotlové technologie, které nám skýtají - oproti starým dvoukotlovým systémům - netušené možnosti v řízení kvality destilátu a množství chuťových a aromatických látek díky možnosti vyřazování jednotlivých zesilovacích pater rektifikační kolony z činnosti a díky využítí funkce deflegmátoru. Navíc je toto zařízení vyrobeno z té nejlepší kombinace materiálů, kde vnější plášť a konstrukce jsou vyrobeny z potravinářské nerezové oceli a vnitřní části, jako jsou kotel, deflegmátor a katalyzátor, jsou vyrobeny z mědi. Smíšením těchto materiálů jsou splněny přísné požadavky na kvalitu destilátu a zároveň vysoké nároky na odolnost celého zařízení.

Na výrobu ovocných pálenek zpracováváme pouze kvalitní, zdravé a zralé ovoce z vlastních sadů nebo od vybraných, osvědčených pěstitelů.

Sídlo společnosti: Moravská 25 Olšany Telefon: