Petr Čech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

SPORT – Spišská Nová Ves
Bedřich Šupčík Lžičarová Veronika a Schleiderova Michaela
Atletický klub A. C. Sparta Praha
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
JÁ A MOJE ŽENA.
Fotbal Kopaná Fočus.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Bamboocha City.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Emil Zátopek.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Ac Sparta Praha.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Poznámky pro výuku Předmět: Tělesná výchova Autor: Kováříková Lenka
John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
FUTURO III – Athens, GREECE Pia Sundhage (Švédsko) April Heinrichs (USA)
Je kolektivní halový sport…
VRH KOULÍ.
Matematické úlohy
Florbal.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Fotbal.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Letadla společnosti BOEING
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
Florbal Patrik Převrátil.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Sady 5. května Plzeň
ÚSPĚCHY ČESKÝCH A ČESKOSLOVENSKÝCH SPORTOVCŮ - FOTBAL.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
České hokejové zlato v Naganu 1998
Slavní fotbalisti.
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
Prezentace Kristek Jakub
Hokej Patrik Bařica 5.B.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr. Lucie Strejcová
Transkript prezentace:

Petr Čech

Základní údaje Datum narození: 20. května 1982 Místo narození: Plzeň Česká republika Výška: 196 cm Váha: 90 kg Pozice: brankář Klub: FC Chelsea Znamení: Býk Fotbalista

Fotečky

Stručný životopis   Od dob legendárního Pláničky se v brance české reprezentace objevilo mnoho brankářů, o žádném z nich však nebylo možno říci, že by byl nejlepším gólmanem světa. Petr Čech k tomu má v pouhých dvaadvaceti letech řádně nakročeno. Brankářský talent se narodil 20. května 1982 v Plzni a dorostl do 197 centimetrů, což je výška pro gólmana přímo ideální. S fotbalem začal v místní Viktorce v sedmi letech, v šestnácti se už postavil do brány v ligovém zápase. Ligu hrál za Plzeň jedinou sezonu, pak ho pro sebe získali chmelaři z Blšan. Tam vydržel až do roku 2001, kdy se stěhoval do pražské Sparty, která si od nákupu brankáře, který byl oporou reprezentační osmnáctky na mistrovstvích Evropy v letech 1998 (na tomto šampionátu dokonce dostal cenu pro nejlepšího gólmana) a 2000, mnoho slibovala. A její vedení se rozhodně nemýlilo. Čech již od příchodu v brance zářil a odchytal v rudém dresu celkem 12 zápasů v Lize mistrů, a byl jednou z příčin postupu Sparty do osmifinále této prestižní soutěže. Pomalu, ale jistě bylo zřejmé, že Petrovi začíná být česká liga příliš malá a že Spartě nezbude než ho prodat. V únoru 2002 ho kouč Brückner, pod kterým dlouho hrál v juniorské reprezentaci, povolal k zápasu reprezentačního A-týmu na Kypru. Když pak zazářil na mistrovství Evropy do 21 let v létě téhož roku, kde ve finále bravurním způsobem vychytal francouzské ostrostřelce v penaltovém rozstřeli, bylo jasné, že Čech další sezonu ve Spartě chytat nebude

Pokračování Kolem brankářského talentu kroužily kluby jako Arsenal Londýn či FC Barcelona, Čech dal ale přednost francouzskému týmu Stade Rennes, který se většinou krčí v druhé půli tabulky. Důvodem bylo, že si chtěl hned od příchodu zajistit pozici brankářské jedničky v týmu, což mu velkokluby vzhledem k jeho mládí zajistit nemohly. Petr podával v Rennes vynikající výkony a sklízel za ně oslavné ódy od francouzských médií, přesto však týmu, který hrál bídně, pomoci příliš nemohl. Rennes stále zůstávaly ve spodní polovině tabulky. V reprezentaci ale získával jeden úspěch za druhým. Pod koučem Brücknerem se čeští fotbalisté rozjeli ke šňůře 20 zápasů bez porážky, dařit se přestalo až těsně před mistrovstvím Evropy v roce 2004. Čech na něj přijel ověnčen cenou pro nejlepšího gólmana francouzské ligy a formu si rozhodně doma nazapomněl. Byl jednou z klíčových postav cesty české reprezentace do semifinále, kde ji zastavili Řekové. I přesto, že Češi skončili nakonec pouze bronzoví, se dostal do All Stars Teamu. Po mistrovství se zařadil do kádru londýnské Chelsea. Transfer byl domluvený již delší dobu dopředu a ruský miliardář Abramovič musel vytáhnout sedm milionů liber. Ty se mu ale vyplácejí. Čech odsunul dosavadní jedničku, Carla Cudiciniho, na lavičku a sám vládne obraně Chelsea. V prvních devíti zápasech Premier League dostal pouze dvě branky, v Lize mistrů v prvních třech zápasech kapituloval pouze jednou. Petr je ženatý, s manželkou Martinou se starají o labradora Maxe.

Kariera: FC Viktoria Plzeň (1989-1999) FK Chmel Blšany (1999-2001) AC Sparta Praha (2001-2002) Stade Rennes FC (2002-2004) Chelsea FC (2004-?)

Úspěchy Mistr Evropy do 21 let (2002) 3. místo na Mistrovství Evropy (2004) Člen All Star týmu na ME 2004 Nejlepší brankář francouzské ligy podle France Football (2004) Nejlepší český gólman (1999, 2001, 2002, 2003)

Konec