Telefonování přes Internet

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Nokia PC Suite, synchronizace mobilu s PC Martin Bambula MA3811.
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
U:fonův Fofr Internet Za nula
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
INTERNET A ELEKTRONICKÁ POŠTA
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_32_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Elektronická on-line komunikace a Internetové bankovnictví
Internet Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří
INTERNET.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Internetové telefonování
Nabídka produktů pro pracovníky v oboru farmacie
Elektronická komunikace
Skype Music Server Vojtěch Ouška. S kype M usic S erver Cíl projektu ● Návrh a implementace veřejného hudebního serveru ● Přenos zvukových dat pomocí.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Mobily dneška a zítřka aneb Dnes neprodejné, Zítra žádané… Patrick Zandl – Pipeline a.s. Premium SMS agregator.
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Elektronická komunikace
Internet.
1 iptelefonie denis kosař. 2 obsah Co je ip-telefonie Jak to funguje Protokoly Kodeky Jak to použít Skype Zdroje.
Typy elektronické komunikace
Základní služby Internetu
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Komerční využití systému ISDS
BlackBerry BES - Hosting Brno Radek Farkaš FreeCom Consulting s.r.o.
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
... jednotné evropské číslo tísňového volaní 112
GSM Lift Watch.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Střední škola teleinformatiky Ostrava
VoIP Velmi opatrná Integrace Pokroku Jakub Ditrich CIF.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Služby internetu obr.: 1. WEB  WWW – (World Wide Web), také pouze zkráceně web v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť“, neboli celosvětová síť 
Informační a komunikační technologie
Operační systémy. Operační systémy Operační systém je základním programovým vybavením nezbytně nutným pro provoz počítače. Poznámka: Operační systém.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Multimediální elektronická komunikace
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63. CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
(NE)POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PŘÍSPĚVKOVÝM ORGANIZACÍM. § 10a, odst. 1 dotací (se rozumí) peněžní prostředky poskytnuté z rozpočtu územního samosprávného celku.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
Internet. je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů.
, KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJE. Elektronická pošta, zkráceně , je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Tísňová péče. je terénní distanční sociální služba, jejímž základním cílem je snížit zdravotní a sociální rizika starých nebo zdravotně postižených lidí.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Mobilní telefony a tablety
Možnosti připojení k internetu
Elektronické bankovnictví
Vodafone Zaměstnanecký program
Inf Elektronická komunikace
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Transkript prezentace:

Telefonování přes Internet Skalský Dvůr 27.-28.11.2006 Telefonování přes Internet Autor: Tomáš Jurke, DiS.

Telefonování přes Internet Výhody Možnost volání za nízké ceny nebo zdarma Ceny za volání bez měsíčního paušálu 1 Kč/min ve špičce na pevnou linku 0,5 Kč/min mimo špičku na pevnou linku 3 Kč/min celý den na mobilní telefony

Co je potřeba ? Počítač s mikrofonem VoIP telefon VoIP brána Běžný telefon

Internetoví telefonní operátoři Volání zdarma v rámci sítě daného operátora Placené volání do sítí ostatních operátorů, na pevné linky, mobilní telefony

Technické vybavení Počítač se sluchátky a mikrofonem Výhoda Nevýhoda cena od 193Kč vč DPH Výhoda velmi levné řešení Nevýhoda praktické, ale nepohodlné (http://obchod.okfas.cz/)

Technické vybavení Počítač s USB telefonem Výhoda Nevýhoda cena od 939Kč vč. DPH Výhoda pohodlné telefonování Nevýhoda počítač musí být neustále zapnutý (http://obchod.okfas.cz/)

Technické vybavení VoIP telefon Výhoda Nevýhoda cena 1597Kč vč. DPH telefonování i při vypnutém počítači Nevýhoda potřeba zakoupit nový přístroj (http://obchod.okfas.cz/)

Technické vybavení Klasický telefon + VoIP brána Výhoda Nevýhoda cena od 1625Kč vč. DPH Výhoda lze použít klasický telefonní přístroj Nevýhoda další přístoj na stole (http://obchod.okfas.cz/)

Skype informace a komunikační program lze nalézt na www.skype.cz jednoduchá instalace a vytvoření uživatelského účtu program je lokalizován do češtiny klasický telefonní hovor, konferenční hovor, video hovor, chat, posílání souborů další poskytované služby lze přikoupit – příchozí a odchozí volání mimo síť Skype, hlasová schránka, SMS

ICQ informace a komunikační program lze nalézt na www.icq.com jednoduchá instalace a vytvoření uživatelského účtu program je lokalizován do češtiny chat, posílání souborů i hlasové spojení

Softwarový telefon - Skype přehledné a jednoduché ovládání import kontaktů z aplikace Outlook zobrazování historie telefonátů nastavení stavu přítomnosti možné přesměrování na libovolný telefon

Skype Výhody a nevýhody volání po celém světě v rámci Skype sítě bez poplatků velký počet uživatelů, lze si kdykoli s kýmkoli popovídat vylepšování si jazykových schopností při komunikaci se zahraničními uživateli pouze jedna společnost provozuje volání mezi Skype klienty, existuje jeden komunikační software problematické navyšování kreditu na účet trasa hovoru; pokud volám např. ze Žďáru do Nového Města, může být hovor spojen přes Atlantu v USA

Čeští poskytovatelé Ahoj NetFon Viphone XPhone SIPX-WIA Abiotel 802.cz Fayn a mnozí další…

Čeští poskytovatelé české telefonní číslo v rámci sítě poskytovatele voláte zdarma bezproblémové dobíjení kreditu  česká uživatelská podpora nejsou celosvětově rozšíření volání do zahraničí je zpoplatněno

Děkuji za pozornost