Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu."— Transkript prezentace:

1 Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu

2 Internetový obchod nákup se odehrává ve virtuálním obchodě – na internetových stránkách výběr nákupu podle textu a obrázků pro zakoupení stačí zboží objednat a vyplnit adresu příjemce placení dobírkou, platební kartou, fakturou ap.

3 Internetové bankovnictví umožňuje kompletní spravování a řízení vašeho bankovního účtu z jakékoliv stanice připojené k internetu pro přihlášení má uživatel heslo a uživatelské jméno celá správa probíhá v internetovém prohlížeči pro bezpečnost přenosu dat putují informace internetem zakódovaně

4 WAP Wireless Access Protocol je protokol pro přenos dat z/do mobilního telefonu umožňuje připojení k internetu, stahování dat a prohlížení internetových stránek (v omezené a méně graficky kvalitní podobě)

5 ICQ, SKYPE program pro komunikaci po síti internet v reálném čase každý uživatel má své uživatelské jméno a číslo komunikace je zprostředkována textovými zprávami, přenosem souborů, telefonováním ap.

6 Použitá literatura a zdroje: NAVRÁTIL, Pavel. S počítačem na základní škole. Vyd. 2. Bedihošť : Computer Media, 2002. 160 s. ISBN 80-902815-6-7.


Stáhnout ppt "Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu."

Podobné prezentace


Reklamy Google