Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Advertisements

UPPAAL příklady Jiří Vyskočil 2010.
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Hra a její atributy doc. PhDr. D. Tomajko, CSc..
jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Jaké to je? Je to jako číst knihu, ale v každém jednom okamžiku mít možnost rozhodnout o čemkoliv, co některá z postav v knize dělá. Je to nejen o vyprávění.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_400_Počítačové hry AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Daniel Mikeš, I4.E Vedoucí práce: Lukáš Masopust.
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Význam odborné praxe v rámci vysokoškolského profesního vzdělávání
Hra – riskuj – Objem a povrch krychle a kvádru – 2
= MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) počítačová hra společnosti Blizzard Entertainment 1.
OPEVNĚNÍ PRAHY DESKOVÁ HRA Kopecká, Kratochvílová, Hábová, Šťáhlavská.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Zásady v tréninkové přípravě mládeže Licence B
Hrát hru Autoři. Rytíř pěší Rytíř jezdec Do jeskyně Do hospody Na hrad.
Prezentace pravidel Pilotáž, říjen/listopad 2011.
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Systematika fotbalu.
Skyrim The Elder S crolls V START!. Tvoje postava pokračovat.
STRUKTURA A JAZYK PROZAICKÉHO DÍLA
Soví čtyřka Hry s podstatnými jmény ze čtyř písmen.
Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Game Page.
South park: the stick of truth
Counter - Strike Global Offensive
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 1. ročníku gymnázia na předmět OSZ KLÍČOVÁ SLOVA: Socializace,
Hráči počítačových her
Herní aplikace – Domácí rozpočet. Součást bloku „Finanční gramotnost“ Je zaměřena na ekonomiku domácnosti a hospodaření s financemi. V průběhu hry hráč.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír Macháň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
PROCVIČENÍ MOZKOVÝCH HEMISFÉR, IMPROVIZACE Prezentační techniky
Slohové postupy.
T-klub Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov. Začátky T-klub vznikl v málo navštěvovaném hudebním oddělení Financován z rezervního fondu knihovny Hlavní.
On-line Hry Hana Smolanová.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
PYRAMIDA Celá čísla.
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
Hra a její atributy Mgr. Tomáš Pětivlas,Ph.D. Mgr. Tomáš Pětivlas,Ph.D.
Mistrovství v DrD 2015 GameCon, Pardubice B O Ž A K O Město hříchu Zpětná vazba (od hráčů a PJů, pro D20) Zpracoval: Guff.
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Plavání Téma: Hry ve vodě Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 15. září 2012.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
4. Vězňovo dilema, kooperativní hry, grafické řešení Martin Dlouhý VŠE v Praze.
Systematika PhDr. Vladimír Süss, Ph.D. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Vývoj mobilních her a současné trendy
GTA V Autor:Štěpán Žilinčár Zdroj:google obrázky.
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Posílení strachu ze hry
COLD WAR Žánr: 3rd person stealth akce Délka vývoje: 2,5 roku
Hry pro nevidomé.
Úvod do matematické analýzy - pokračování 3
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
Metodicko – organizační normy
Informační a komunikační technologie
ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016.
Propagace nové hry Epic Game
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENE3OV
Hra k zopakování či procvičení učiva:
Fortnite Dominik vylášek. fortnite Fortnite bettle royale je hra o přežití. Na jednu mapu padá 100 hráčů. Hra je scela zdarma a je na všechna známá zařízení.
Transkript prezentace:

Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay

Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru

Herní systém RPG Hra na hrdiny (Role playing game) Hráč se vžívá do role hrdiny a prochází příběhem, který spoluvytváří. Hrdina plní úkoly hlavní (které se musí splnit) a úkoly vedlejší(které se plnit nemusí). Hrdina v průběhu hry získává nové dovednosti a předměty. Nejznámější RPG hry: Diablo, Gothic..

Základní informace Design: Todd Howard Hudba: Jeremy Soule Vydání: 2011 Platformy: Windows, PS 3, Xbox 360 Single player

Úvod do děje Hráč začíná jako jako neznámý zajatec, kterého spletli s povstalcem Stormcloaků a čeká jej poprava. Těsně před setnutím hlavy přiletí drak, přeruší popravu a vesnici zničí.

Děj Hráč se v průběhu hry dozví, že je posledním Drakorozeným, který má zachránit Skyrim a Tamriel před Alduinem (drak), který se opět vrátil aby se pomstil drakorozeným, kteří ho před několika stovkami let poslali skrze časový prostor.

Hlavní postava Sami si určíte vzhled a rasu Výběr mezi : lidskóu, elfí, humanoidní zvířecí rasou. Výběr dovedností

Vlastní hodnocení Hru jsem nehrála, proto se sdržím hodnocení.