Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Golden Ticket na Justina Biebera
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Tým Robost uvádí prezentaci o potravinách
Prezentace literárního díla a jeho autor Jan Zeman I4.B.
Vojtěch Šolta student septimy
JÁ A MOJE ŽENA.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
V ÍTEJTE NA BONUSOVÉ HODINĚ !!! Co budeme dělat? Budeme se učit.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Já a vše kolem mě..
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Srdce z lásky darované.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Zmatené povídání králíčka Ely. A neb vyprávění o tom, jak její panička překonala sama sebe….
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
VODA.
Dopis od Boha.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Má být mobil vlevo nebo vpravo od talíře?.
Já a Ája. Jméno: Ája Barva: Ryzák Plemeno: ČT Datum nar.: Otec: North Star Matka: Jasná.
Tereza Pecánková.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Název školyPlavská škola AutorMgr. Jana Kneřová NázevVY_32_INOVACE_03_MA_Násobení číslem_7 Téma Číslo projektu Anotace Ma 3 CZ.1.07/1.4.00/ Procvičení.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Popisuje: Vojtěch Zedek
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
Transkript prezentace:

Bakara N ě mecký jezdecký pony

Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli i strakáčka Borise, který byl možná ještě víc vystrašený a pohublý než Bakara. Iveta říkala, že byli nejspíš týraní a noví majitelé je koupili a přivezli k nám do stáje, která byla tenkrát ještě ve Vranči. Bakara bývala parkuračka se pak dostala do dalších stájí mezi nimi byla i stáj Lipton kde byla dočasně na rehabilitaci a v roce 2009 zde čekala hříbě po otci Bonsaj víc jsem o ní už nikde nenašla ani na internetu a Iveta toho o ní taky moc neví protože její PP je v hrozném stavu…ale vím že je Bakča čistokrevný NJP a je to ten nejúžasnější koník na světě a víc vědět ani nepotřebuju ♥

Něco o Bakušce Plemeno: německý jezdecký pony Pohlaví: klisna ♀ Zbarvení: zvláštní druh ryzáka Odznaky: lysinka a šňupka KVH: 147 cm Jezdci: Ivana Řičičářová Marie Korabíková Povaha: velmi milá a hodná klisna ve stádě nekonfliktní nerada si nechává šahat na hlavu od cizích jinak absolutně bezproblémová :)

Naše začátky spolu

Postupem času se společně zdokonalujeme a pořád zdokonalovat budeme

Důvěřuju jí a doufám, že i ona mně protože důvěra mezi koněm a člověkem to je hodně důležité

Bakuška a Maruška

Naše zlato Na Bakči jezdím já a Maruška a přes prázdniny kolovaly takové řeči že se Bakara bude pronajímat děsila jsem se té představy, protože za tu dobu co je Bakulka ve stáji jsem si ji tak oblíbila že za ní musím jít aspoň jednou za týden.. teď už to víckrát nestíhám jsem totiž na intru a je to těžké.. Bakču jsme si nakonec s Maruš pronajaly na půl pod podmínkou rodičů že se budu dobře učit :/ což bude těžké ale musím to nějak zvládnout…takže teď máme Bakulínu s Maruškou v pronájmu což je úplně úžasné!! Máme s ní takové menší plány chceme s ní jet na výstavu, protože chceme někde ukázat jak je krásná a taky by jsme s ní chtěly jet menší křížkový parkur v Huslenkách ale tohle všechno je ještě ve hvězdách

Naše plány a soutěže Já ani Maruška jsme s Bakčou zatím neabsolvovaly moc soutěží většinou jenom takové ty malé stájové. Já jsem s Bakuškou jela zatím jenom takové malé stájové závody v roce 2012 koncem prázdnin to byly minizávody asi 2 týdny potom parkury na krerých jsme vyhrály první místo a potom Hubertovu jízdu, která se jela v zelené barvě. V roce 2011 jsem s ní minizávody nejela protože už Bakča měla hodně jezdců, což mně trošku štvalo, ale ke konci závodů jsem si na ní poprvé v životě dvakrát skočila přes překážku. Maruška z Bakčou se už umístily celkem třikrát taky jenom ve stájových závodech v roce 2011 na minizávodech vyhrály 1. místo, potom v roce 2012 na minizávodech skončily na 3. místě v parkurech taky na 3. a taky s Bakušou jela Hubertovu jízdu. Teď když máme s Maruškou Bakušku do konce června 2012 pronajatou tak s ní máme nějaké menší plány. Chtěly by jsme se s ní zúčastnit parkurů v Huslenkách a potom s ní v květnu jet na výstavu do podlesí myslím že tam by se Bakča předvedla – myslím samozřejmě v dobrém.

A nakonec? BAKARA TÝM :D