Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Tak v tomto objektu pracujeme
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve.
STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS.
POHÁR VĚDY – Kvark 2014 David Michálek. Proč Pohár vědy?  Odmystifikace vědy a techniky  Smysluplné trávení volného času  Popularizace vědy  Zvýšit.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
Estetická skupinová gymnastika
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Sportovní vyžití v Karviné
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
 Nepopíratelný je pozitivní vliv pohybové činnosti na zdraví člověka. Ne každému však vyhovuje prestižní forma závodění. Existuje bezpočet pohybových.
ATLETIKA.
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
Komunitní a otevřená škola
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
MENSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Gymnastika doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Nataly Hoferová 5.B Hluchák
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Pohár vědy (Science cup)
Plavecký klub Děčín.
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Třinecká obchodní akademie
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni a je považována spíše za umění než soutěživý sport. Voltiž je jezdecká disciplína v České republice, která má svého Mistra světa. A také se řadí mezi deset soutěžních jezdeckých disciplín uznávaných Mezinárodní jezdeckou federací. Této aktivitě se věnujeme již pátý rok, předešlé roky v jiném Jezdeckém klubu. V posledních dvou letech vystupujeme pod sdružením Voltiž Duha o.s. (IČO: ). V současné době v našem voltižním družstvu cvičí šestnáct dětí ve věku od 5 do 13 let, které svůj volný čas dvakrát až třikrát týdně věnují aktivnímu nácviku voltižních sestav pro sportovní soutěže a vystoupení a péči o koně, jenž se stává jejich přítelem či spíše partnerem.

Náš tým se během sezóny pravidelně zúčastňuje voltižních závodů téměř po celé republice, při nichž dosahujeme dobrých umístění. Své umění také představujeme široké veřejnosti formou nejrůznějších vystoupení: Den Země- Havířov 2013 Karnevalový průvod Karviná 2012

Závody

Voltiž nejsou jen závody a vystoupení- ale především dřina..

Děkujeme našim sponzorům: Petr Noga- Krmiva pro psy a kočky, Třinec