Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve."— Transkript prezentace:

1

2 Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve škole a jejím okolí a hlavně chránili své životní prostředí!

3 I naše ZŠ je (od školního roku 2012/13 ) zapojena v programu Ekoškola, to znamená, že  jsme si založili školní pracovní tým - Ekotým  usilujeme o třídění odpadů, úspory energie i vody a zlepšení prostředí školy a jejího okolí  zkoumáme současnou situaci na škole v uvedených oblastech a navrhujeme zlepšení, která se potom snažíme provést  vytváříme si vlastní Ekokodex  učíme se o problémech životního prostředí.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19


Stáhnout ppt "Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve."

Podobné prezentace


Reklamy Google