Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna."— Transkript prezentace:

1

2 Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2

3 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna 2004 v penzionu Jana ve Svojanově u Moravské Třebové.

4 Vedoucí tábora Jan Zatloukal, hlavní vedoucí Jakub Gall, oddílový vedoucí Petr Křupka, oddílový vedoucí Ing. Martin Spisar, oddílový vedoucí

5 Svojanov u Moravské Třebové

6 Volejbalový tábor mládeže dvoufázové tréninky dvoufázové tréninky poutavé semináře poutavé semináře jiné sportovní aktivity jiné sportovní aktivity celotáborová hra celotáborová hra doprovodný pedagogický program doprovodný pedagogický program

7 Dvoufázové tréninky Více, než naučit účastníky během jednoho týdne hrát volejbal, si spíše klademe za cíl probudit v nich lásku k tomuto sportu, přesto jsou tréninky nejpodstatnější součástí tábora.

8 Poutavé semináře I když po předchozích zkušenostech pociťujeme nutnost omezit obsah seminářů na minimum, dostanou účastníci základní informace o pravidlech, volejbalové teorii a debatou se budeme pokoušet formulovat jejich vlastní názory na postavení sportu ve společnosti.

9 Jiné sportovní aktivity Veselým zpestřením tábora bývají i nevolejbalové činnosti, jako jsou různé hry pro posilování týmové sounáležitosti.

10 Celotáborová hra Nedílnou součástí kempu bývá celotáborová hra, která sestává z bodování ve sportovních testech, testech ze znalostí pravidel a volejbalu, přístupu k tréninkům a k táboru. Vítězové jak dívčích, tak i chlapeckých kategorií si odnášejí pěkné ceny.

11


Stáhnout ppt "Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna."

Podobné prezentace


Reklamy Google