Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje"— Transkript prezentace:

1 Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
HodnoceNÍ ROKU 2015

2 Obecné shrnutí: Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje při SOU a SOŠ Horky n/J ve spolupráci s BK 1973 DELTACAR Benátky n/J funguje od Za téměř 1,5 roku se podařilo stabilizovat a systematizovat práci s mládeží, která dává předpoklad pro výchovu juniorských a seniorských reprezentantů ČR. Nejlepší juniorští hráči mají možnost plynulého přestupu do seniorských družstev, která hrají extraligu a druhou ligu. Na druhé straně dáváme možnost široké základně dětí věnovat se olympijskému sportu jenž v současné době prožívá velkým boom a být v kolektivu, který nejenže pomáhá jejich sportovnímu růstu, ale zároveň je formuje jako člověka po sociální stránce.

3 Členská základna: Miniton pro předškolní děti (cca.10 dětí)
Přípravka U9-U (včetně pobočky TJ Sokol Milovice ) Mladší žáci U Starší žáci U Junioři U17 + U

4 Domácí soutěže: Družstvo žáků U15 obsadilo 1.místo na Mistrovství ČR v Hustopečích Družstvo juniorů U19 obsadilo 7.místo na Mistrovství ČR v Českém Krumlově Mistrovství ČR jednotlivců U13: Kateřina Zuzáková ( 1.místo dvouhra,1.místo čtyřhra,1.místo mix), Lída Kusá 3.místo mix Mistrovství ČR jednotlivců U15: Cristian Savin (1.místo dvouhra, 1.místo mix), Kateřina Zuzáková (3.místo čtyřhra) Mistrovství ČR jednotlivců U19: Denisa Šikalová (1.místo čtyřhra)

5 Zahraniční soutěže: Mládež se pravidelně zúčastňuje zahraničních turnajů na Slovensku a v Německu. Juniorští reprezentanti se pak zúčastňují turnajů evropského okruhu, které se započítávají do evropského a světového juniorského žebříčku. Denisa Šikalová se na jaře roku 2015 zúčastnila Mistrovství Evropy juniorů v Polsku. V současné době jsou v kádru juniorské reprezentace tři naši hráči. Denisa Šikalová (ročník 1997).V současné době 46.místo na světovém žebříčku juniorů ve čtyřhře. V roce 2015 získala 1.místo na MMJ ČR ve čtyřhře, 3.místo na MMJ ČR v mixu, 2.místo na MMJ Estonska ve čtyřhře. Cristian Savin (ročník 2000).V současné době 29.místo na světovém žebříčku a 12. místo na evropském juniorském žebříčku. V roce 2015 získal 2.místo na MMJ Švédska, 3.místo na MMJ Litvy. Kateřina Zuzáková (ročník 2002).Vítězka několika mezinárodních turnajů v kategoriích U13 a U15.

6 Olympiáda dětí a mládeže 2015:
Letní olympiády dětí a mládeže se zúčastnila hned trojice hráčů ze Středočeského badmintonového centra Cristian Savin, Vojtěch Mišutka, Kateřina Zuzáková doplněni o Petru Janošovou (BaC Kladno). Středočeští badmintonisté velkou měrou přispěli ke konečnému vítězství Středočeského kraje v hodnocení krajů. Cristian Savin se stal jedním z nejúspěšnějších sportovců her, když zvítězil ve dvouhře, ve čtyřhře s Vojtěchem Mišutkou a ve smíšené čtyřhře s Kateřinou Zuzákovou. Ta přidala bronzovou medaili ze čtyřhry dívek s Petrou Janošovou a čtvrté místo ze dvouhry.

7 Cíle pro rok 2016: Obsadit post trenéra mládeže na plný úvazek.
Nadále pracovat na vzdělávání trenérů mládeže. Pokračovat v systematizaci sportovní výchovy mládeže. Pracovat na ještě širší členské základně, především pak vytvářet pobočky v blízkých vesnicích. Obsadit všechny věkové kategorie na Mistrovstvích ČR a získat co největší počet medailových umístění. Pro juniorské reprezentanty je pak cílem účast na Mistrovství Evropy, a kvalitní výkony na evropských turnajích.

8 Organizační schéma a trenérský tým:
Petr Martinec Prezident klubu Mgr.Jaroslav Fröhlich Šéftrenér mládeže U13 - U17 II.třída trenér Extraliga + Elite junioři Mgr.Jaroslav Fröhlich II.třída, trenér U13,U15 Lukáš Zevl trenér U13, U15 Bc. Josef Richtr U9-U11 Trenéři přípravky: Petr Martinec II.třída Kateřina Hončová IV.třída Lukáš Zevl III.třída Ondřej Kadlec II.třída

9 Závěr: Pevně věřím, že dosavadní spolupráce založená na podpoře vedení Středočeského kraje bude pokračovat i v letech budoucích. Jelikož podpora sportovních center, která velmi dobře pracují s mládeží a mají zároveň zajištěn přechod juniorů i do soutěží dospělých je tím správným směrem k výchově sportovců. Závěrem bych rád poděkoval za podporu vedení Středočeského kraje a vedení SOU a SOŠ Horky n/J za velmi dobrou spolupráci v realizaci tohoto projektu. Petr Martinec-prezident BK 1973 DELTACAR Benátky n/J


Stáhnout ppt "Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje"

Podobné prezentace


Reklamy Google