Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…"— Transkript prezentace:

1 Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!

2 Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…

3 Pojďme společně vytvořit Sparťanskou budoucnost.. Přiveďte k nám na Spartu svého syna nebo dceru a ukažte mu jeden z nejrychlejších a nejpopulárnějších sportů na světě.

4 Proč začít právě s hokejem? Hokej je především jedna velká ZÁBAVA… Naučíš se bruslit, získáš vytrvalost, sílu, rychlost a zlepšíš si koordinaci… Hokej je kolektivní sport, být součástí týmu je nádherný pocit… Najdeš si spoustu nových kamarádů, se kterými se společně naučíš disciplíně, zodpovědnosti a vzájemné spolupráci… Hokej je bezpečná hra – používáme kvalitní hokejové výstroje… Hokejem bude žít celá tvá rodina, která Ti bude neustále fandit a podporovat Tě…

5 A proč právě u nás na Spartě? Dostane se Ti té nejkvalitnější péče, jak na ledě, tak mimo něj. Pod dohledem profesionálních trenérů bude Vaše dítě vyrůstat a kráčet po boku svých velkých hokejových vzorů. Z našich mládežnických týmů vyrostli hráči slavné NHL jako je David Výborný, Jan Hlaváč, Jaroslav Hlinka nebo hráči české extraligy jako Tomáš Pöpperle či Jan Hanzlík. Hráči juniorů našeho klubu pravidelně reprezentují Českou republiku na světových šampionátech. Hráči prvních tříd se pravidelně zúčastňují exhibic při extraligových zápasech, na které mají rodiče vstup zdarma.

6 Co Sparta nabízí? Každý nově příchozí sparťánek má 3 měsíce zdarma Možnost zapůjčení kompletní hokejové výstroje na první 2 roky zdarma Trénink na ledě 3x týdně v pravidelných časech, převážně od 13:00 O Vaše děti se budou na trénincích vždy starat minimálně 3 profesionální trenéři Těšíme se na Sparťanskou budoucnost!

7 V případě zájmu o další informace kontaktujte trenéra Davida Štětinu na tel.: 721 019 605 nebo na e- mailovou adresu: stetina.david@seznam.cz


Stáhnout ppt "Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…"

Podobné prezentace


Reklamy Google