TESPO RAC spol. s r.o. TEPLO - SPOŘIT - RACIONÁLNĚ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČABR oblast východní Čechy sezóna Povinnosti rozhodčích.
Advertisements

Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Vlastní skript může být umístěn: v hlavičce stránky v těle stránky
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k používání skupin odpovědí.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Přednáška č. 3 Normalizace dat, Datová a funkční analýza
Regulace a měření doc.Ing.Karel Kabele,CSc.
Michal Reichl. O programu Nástroj pro evidenci obchodních informací a plánování času Vyvíjen od roku 1993 firmou Systegra s.r.o. Možnost modifikace programu.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Tepelné čerpadlo 3.
Tvorba didaktického testu z matematiky
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
TESPO RAC spol. s r.o. TEPLO - SPOŘIT - RACIONÁLNĚ
TESPO RAC spol. s r.o. TEPLO - SPOŘIT - RACIONÁLNĚ Odečty spotřeby tepla a vody za rozúčtovací období část Upozornění: Toto elektronické.
VY_32_INOVACE_06 - Popis místnosti
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Databáze Tabulky a typy dat VY_32_INOVACE_7B11. Proč datové typy ? Abychom mohli do tabulky vložit data, musíme jednotlivým polím (sloupcům) přiřadit.
1 Encontrol s.r.o. POHODLÍ | ÚSPORY | BEZPEČNOST.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_CESKYJAZYK_18
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_inovace _621 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám.
Co je to pohyb ZŠ Velké Březno. Co budu na konci hodiny znát? Poznám definici pohybu a klidu. Zjistím, že pohyb je relativní. Pochopím význam pojmu vztažná.
Název školy: Základní škola Lanškroun, nám. A. Jiráska 140 Autor: Mgr. Jiří Vávra Datum: Název: VY_32_INOVACE_03_F8 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Inovace systémů vytápění Možnosti úspor při vytápění a přípravě teplé vody TRONIC CONTROL® s.r.o. Ing. Vít Mráz.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB TZB20- Vytápění Regulace, automatizace a měření ve vytápění.
Učíme se podnikat Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Osobní údaje při registraci domén Praha září 2007 Mgr. Martina Šnajderová, DiS. Úřad pro ochranu osobních údajů.
Nebezpečí na Internetu
Algoritmizace a programování Objektově orientované programování - 16 Mgr. Josef Nožička IKT Algoritmizace a programování
(snímek 5): Ujasněte si pojmy, které nejsou přesně definovány.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_inovace _620 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám.
Zásady správné prezentace
AUTORITY Autoři Konference. Autoři - webovský formulář Pravidla  Web formuláře: nejdříve ověříme, jestli autor už v rejstříku je – vybereme ho z rejstříku.
Shrnutí Chceme–li připojit PC k Internetu musíme: 1.Zadat adresu DNS serveru (začne pracovat převod IP adresa  symbolické jméno), prakticky začne fungovat.
ISSS 2008, Hradec Králové Elektronické zpracování problematiky zákona o střetu zájmů Mgr. Věra Hottmarová, MěÚ Smiřice Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol.
Montáž otopných těles Střední odborná škola Otrokovice
Základní škola Benátky nad Jizerou,Pražská 135 projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název : Inovace.
ZPRÁVA O ČINNOSTI VÝBORU Reklamace, právní záležitosti Technické Ostatní.
HTC Touch Pro2. Základní Informace Zařízení s vysouvací klávesnicí a dotykovým displejem má u HTC dlouhou tradici.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Měření teploty Číslo DUM: III/2/FY/2/1/14 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Fyzikální veličiny.
Vytápění Termoregulační hlavice. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
CEFIF Založení FF s. r. o. Finanční úřad Dana Batelková Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Přístupnost (bezbariérovost) důležité kritérium hodnocení expertní tým zrakově postižených uživatelů pod vedením RNDr. Hany Bubeníčkové a Mgr. Radka Pavlíčka.
Vytápění Elektrická topidla. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrické ohřívače vody.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Fyzika 8 Autor: Mgr. Zuzana Vimrová 1. Jaký druh energie předávají následující tělesa?
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Postup oprav v případě chybně uveřejněných smluv v registru smluv
Bezpečnostní předpisy pro obsluhu a práci na elektrických zařízeních
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
ELEKTRICKÉ MĚŘENÍ VLASTNOSTI MĚŘICÍCH PŘÍSTROJŮ.
Název školicí prezentace
Konstrukce trojúhelníku
Název školicí prezentace
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Spolupráce se Souborným katalogem ČR
iMUNIS Portálové řešení pro obce
ŽÁDOST Mgr. Michal Oblouk.
* Školení zaměstnanců Sem zadejte téma *
Distribuční portál (DIP)
Název školicí prezentace
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
* Školení zaměstnanců Sem zadejte téma *
AUTORITY Autoři Konference.
Transkript prezentace:

TESPO RAC spol. s r.o. TEPLO - SPOŘIT - RACIONÁLNĚ Odečty spotřeby tepla a vody za rozúčtovací období 01.-12.2013 3.část Upozornění: Toto elektronické školení slouží k prvotnímu seznámení s problematikou odečtů spotřeby tepla a vody. Některé formuláře a pokyny jsou uvedeny ve formě z minulých let – přesné pokyny jsou uvedeny v Obecné instrukci pro provádění odečtů spotřeby tepla a vody a budete s nimi seznámeni při školení v sídle firmy

MONTÁŽ ITN

Montáže ITN Typy těles: ČLÁNKOVÁ: K0 K1 K3 KALOR SLAVIA PLECH. SLAVIA DESKOVÁ: KOUP. ŽEBŘÍKY: 10 11 20 21 22 33

Montáže ITN montážní bod: 1/2 1/2 1/4 3/4

Montáže ITN montážní bod:

Montáže ITN Vlastní montáž:

Montáž elektronického ITN-Siemens Memotron 3

Montáž elektronického ITN-Siemens Memotron 3

Rekapitulace

Odečty - shrnutí Vyplňujte všechny požadované údaje podle pokynů před započetím práce. V různých lokalitách a objektech se mohou požadavky správců velmi lišit, např. odečítat pouze RTN. Pište vždy celé datum, včetně letopočtu. Je to velmi důležité pro archivaci a vyřizování stížností. Všechny Vaše poznámky musí být jednoznačné. Je například rozdíl, jestli topné těleso v místnosti chybí nebo není-li na tělese RTN. Pokud není RTN přístupný k odečtu je nutno poznamenat “nepřístupný RTN”. Je-li to možné, chybějící RTN nainstalujte. Nové montáže poznamenat “ nová montáž” s uvedením typu a velikosti radiátoru. Ve všech případech, kdy je předpoklad, že se do bytu bude muset znovu ( nefunkční či otočený vodoměr, termostatický ventil) ZAPSAT TELEFONNÍ SPOJENÍ!!

Odečty - shrnutí Odečty zapisovat vždy k správnému přístroji ( vedle jeho v.č.) Psát čitelně V případech, kdy si nevíte rady zavolat vedoucímu odečtů Pokud je něco v nepořádku - výstižně to popsat do formuláře. Nekomentujte hlasitě, pokud se Vám něco nepodaří, napravte vše v klidu. Montážní bedny, trubičky atd. nikdy nedávejte v bytě na čistá místa, např. postel atd. Jestliže způsobíte nějakou škodu, proveďte o ní krátký zápis, který podepíšete a necháte si jej podepsat od uživatele bytu. Důležité je vypsat rozsah škod. Pokud možno okamžitě informujte kompetentní osoby na mobilní telefon – čísla jsou uvedena v každých deskách.