Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
Cyklovýlety za poznáním Vltavotýnska. 1. trasa: BORKOVICKÁ BLATA • Gymnázium- Předčice- Bečice- Hartmanice- Mažice- Borkovická blata-naučná stezka-
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Vojtěch Šolta student septimy
Kinematika 8. NEROVNOMĚRNÝ POHYB I. Mgr. Jana Oslancová
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Mikulášská výprava na Zlobici Vydali jsme se vlakem do Kuřimi a odtud pěšky na ovčí farmu Zlobice. Hned u nádraží v Kuřimi objevil Marek svou.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Listopad Nepomuk.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Adaptační kurz
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Velikonoční vyrábění. Poslední den před velikonočními prázdninami jsme se společně s I. A vydali do DDM Habartov. Cestou jsme si kromě přezůvek nesli.
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Přečtěte si text a najděte 5 věcí, které se nemohly stát NÁVŠTĚVA.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
ANGLIE
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Noc Pátáků(: Dominik Turoň.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
V 5:00 vyjeli současně z konečné stanice MHD autobusy s čísly 1 a 2. Každý další autobus s číslem 1 odjížděl.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Polsko
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Rešovské vodopády účastníků, 22 km.
XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Prachovské skály jsou skalní uskupení pískovcových útvarů různých tvarů, rozkládající se zhruba 5 až 7 km severozápadně od města Jičín, přírodní rezervace,
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
VY_32_INOVACE_Pel_II_18 Soustavy rovnic – slovní úlohy6
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Pardubice-Spořilov
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
SLOVENSKO 2018.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Školní výlet Michaela Roušová 4.A.
Transkript prezentace:

Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová Prachovské skály C1.A Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová

Cesta I. Naše společná cesta začala v Zastávce u Brna, kde jsme měli sraz. Nasedli jsme na vlak a jeli do Brna, tam všichni v plném počtu (mimo Kačenku :/) přestoupili na rychlík Brno—Pardubice, ve kterém jsme jeli další 2 hodiny. Po vystoupení z rychlíku jsme nasedli na vlak, tím se jelo jen necelou půlhodinku.

Cesta II. Závěrečná cesta vlakem Trvala asi hodinu a půl. Vlak měl jen jeden vagón a jeli jsme přes „vesnice“, které neměli ani jeden dům, zkrátka a dobře tam byly jen zastávky na vlak. To taky odpovídalo kvalitě kolejí .

1. den Na obědě jsme byli v Jičíně, pak naše cesta pokračovala do Prachova. Hned jak jsme dojeli a ubytovali se v turistické chatě, nás čekala večeře. Po večeři jsme se vydali do areálu Prachovských skal.

Skály

2. den Druhý den jsme se vydali na „krátkou“ vycházku. Začínalo to na 6 km, v průběhu cesty se to zvýšilo na okruh dlouhý 11 km a skončilo to na 23 kilometrech. Na to, jaká to byla cesta, tak se nám to všem moc líbilo.

Trosky

3. den Poslední den jsme hned po snídani vyrazili na autobus do Jičína, ovšem pěšky. Měli jsme v nohách dalších krásných 12 km. Došli jsme na autobusové nádraží a jelo se domů.

Závěr výletu I. Bez telefonu by to nešlo.

II. Bylo to super

III.

Společná Těším se na další společné akce.

Děkuji za pozornost Michaela Frecerová C1. A