Žádná skupinová cvičení :) :(. :) :( Věříme, že když si na sebe najdete čas, potřebujete si popovídat a dobře se najíst. Kurz je neziskový, takže to hlavní,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Návraty po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce
ADAPTAČNÍ KURZ aneb první společný krok s novou třídou „Jsme na jedné lodi“ září v Janově nad Nisou.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
PROJEKT 5.ročník - anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Téma: Rok – měsíce – dny.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
VY_32_INOVACE_PSYPS14860ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Vzdělávací program k sociálnímu podnikání „Sociální podnikání jako efektivní nástroj snižování nezaměstnanosti“
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Kurzy Alfa – stručné představení
Luboš Fábera T4.A Množiny. Průnik dvou množin Průnik množin A, B je množina všech takových prvků základní množiny, které patří do množiny A i do množiny.
Lucie Rohlíková Západočeská univerzita v Plzni
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Tisková konference k NTM , Ing. Jiří Musil.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Reminiscenční terapie
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
JANOVICE – problematika ovzduší Pro:Zastupitelstvo / Radu obce Zpracoval : Ing. Josef Port Dne: Přílohy:fotografie Janovice, prosinec 2012.
MODERAČNÍ TECHNIKY brainstorming brainwriting free-wheeling
Hodnocení připravenosti na e-Learning Workshop Bohumil Havel Infinity a.s.
Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak.
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
Výuka jaderné chemie a chemie f-prvků na středních školách Ing. Petr Distler 4. října 2013, Tábor, Veletrh nápadů učitelů chemie Přírodovědecká fakulta,
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015.
Základní informace o předmětu1. Přednášející: RNDr. Martin Hála, CSc. katedra matematiky, B105, Další informace a soubory ke stažení.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Národní týden manželství (NTM) únor, 2007.
Senior v bezpečí. Senior v bezpečí 2012 V rámci Městského projektu prevence kriminality na rok 2012 byly přiznány městu Litvínovu finanční prostředky.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Autor: Linda Dufková Vedoucí práce: PhDr. Pavla Kovářová, Ph. D.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Svět techniky Ostrava a jeho přínos podpoře podnikavosti žáků
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ
1.
1.
Státní správa – zaměstnavatel znevýhodněných skupin
Měření rychlosti zvuku
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Název prezentace (DUMu):
Konflikt, koření života
S knížkou do života – BOOKSTART
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Reminiscenční terapie
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
WELLNESS POBYTY LÁZEŇSKÉ POBYTY. WELLNESS POBYT  Vhodný jako dárek pro: rodiče milence partnery manžele novomanžele důchodce a další kdo potřebuje trochu.
S knížkou do života – BOOKSTART
Ústav lékařské informatiky, 2. LF UK
Prezentační a komunikační dovednosti
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2B_16
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Centrum kolegiální podpory CKP
Pedagogická knihovna.
Vzorový projekt pro ZŠ.
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
Rozvoj IT kompetencí Pavla Kovářová.
Vzorový projekt pro ZŠ.
Transkript prezentace:

žádná skupinová cvičení :) :(

:) :( Věříme, že když si na sebe najdete čas, potřebujete si popovídat a dobře se najíst. Kurz je neziskový, takže to hlavní, co platíte, je osm večeří :) Vtipné promluvy přinesou mnoho praktických principů, příběhů ze života, nečekaných statistik i inspirativních nápadů. Kurz je založen na křesťanských principech, ale je určen i párům z necírkevního prostředí. Britští autoři kurzů, manželé Leeovi, mají 4 děti a tyto kurzy už pořádají přes 20 let, rozšířili je na míst ve 120 zemích. Chceme, abyste se u svých stolků při svíčkách cítili jako na rande. Osvětlení, květina, obsluha, káva a zákusek – je to Váš večer! Jádrem večera jsou cvičení v příručkách, která Vás povedou k hlubší diskusi pouze ve dvou o tématech, na která ve spěchu všedního dne nezbývá čas. Respektujeme Vaše soukromí, o svém vztahu nemusíte nikomu nic říkat.

Nejen večeře, ale i káva a moučník – jako na rande. Krátké a praktické promluvy přinesou praktické nápady, mnoho osobních příkladů i citátů slavných. Kurz je založen na křesťanských principech, ale je vhodný pro každý pár. Vedoucí Pavel a Míla jsou manželé 7 let, živí se jako lektor, učitel a prodavačka a dělají tento kurz zdarma – platíte jen jídlo, příručky a náklady na topení. Při svíčkách u stolků pro dva budete jako na rande. Jádrem večera je diskuze vás dvou nad daným tématem. Respektujeme Vaše soukromí, nemusíte nikomu o sobě nic sdělovat. :) :(:(