UGO.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Advertisements

Prevence – Inovace a vylehčování PET
VÍCE OVOCE, VÍCE CHUTI, VÍCE AKTIVITY!
Zákon o obalech Česká republika
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
PRODUKCE OVOCE A ZELENINY HOSPODÁŘSKÝ KRAJINOTVORNÝ NUTRIČNÍ zdroj vitamínů minerálních látek vlákniny fyziologicky aktivních látek (pozitivní x negativní)
LETECKÝ CATERING PRO POZEMNÍ STRAVOVÁNÍ Stravujte se kvalitně a dobře tak, jako piloti letadel ! Letecké stravování již nemusí být pouhou iluzí, ale může.
Název projektu Moderní škola Registrační číslo projektu
Výroba moštu Jak se ovocňák vyrábí? Kapacita linky je 1000kg / hodinu
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_13
MLÉKO – ROZDĚLENÍ, TRŽNÍ DRUHY
Změny v potravinách.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_01 Název materiálu:Poživatiny a potraviny. Tematická oblast:Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace.
Biopotraviny ve školním stravování
Potraviny rostlinného původu
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Trvanlivost, skladování a tepelná úprava potravin
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Čokoláda.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Bio není jenom zrní.
NÁHRADNÍ SLADIDLA Petra Holbová.
Potravinový talíř Člověk a jeho zdraví.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_16
PILSNER ENERGY AUTOŘI: Doubravová Monika Pavelka Martin Seďová Erika
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
MASO.
Polotovary. Polotovary jsou výrobky, které musíme ještě před konzumací určitým způsobem připravit, dohotovit. Jejich použitím se vyhneme některým činnostem,
Inovační marketing. Přenášení inovačních impulzů Je nutná aktivní účast obchodníků nebo marketingových pracovníků Vylepšování a inovace výrobků je možná.
Cizorodé látky v potravinách
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_04_PR_ZÁKLADNÍ SLOŽKY POTRAVY.
Inovace předmětu Gastronomické technologie III (FT6A/2014) Praktické použití nových metod pro výrobu pokrmů Institucionální program UTB Zlín (2014)
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O7.1K.
 Biopotraviny pocházejí z ekologického zemědělství.  Při jejich pěstování, produkci a výrobě je zakázáno používat chemické látky.  Geneticky modifikované.
Č LOVĚK A JEHO PROSTŘEDÍ Životní podmínky člověka.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_15_Člověk a příroda
Potraviny a výživa - Zelenina
Název projektu: Moderní škola
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Pravidelný pitný režim! Pohyb na čerstvém vzduchu!
DOCHUCOVACÍ PROSTŘEDKY
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
MLÉKO – POJMY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
EHEC Escherichia coli- enterohemoragické kmeny (EHEC) - O157: H7 , O104: H4 , O121 , O26 , O103 , O111 , O145 a O104: H21 , - produkují toxiny označované.
Konzervárenská výroba
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
Jištění kvality technologických procesů
Skutečně zdravá jídelna Bohuslav Sedláček
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
KVALITNÍ POTRAVINY PRO ČESKÉ ZÁKAZNÍKY! OTAZNÍKY PŘETRVÁVAJÍ
PESTROST STRAVY.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
KVALITNÍ POTRAVINY PRO ČESKÉ ZÁKAZNÍKY! OTAZNÍKY PŘETRVÁVAJÍ
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
AUTOR: Blanka Petlánová
Sada:Přírodopis,2. stupeň Autor: Mgr. Zbyněk Němec Anotace: ZELENINY2
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Obecná bezpečnost vybraných druhů potravin
Alternativní směry ve stravování
Transkript prezentace:

UGO

UGO JE JEDINEČNÝ! ČERSTVÁ ŠŤÁVA s expirací 4 týdny (v chladu), bez přídavků, NFC KVALITA - vyrobena z kvalitních surovin typických pro tuto oblast, od prověřených dodavatelů a pěstitelů převážně z CZ a SK Skvělá CHUŤ, která se snoubí s vysokou nutriční hodnotou Vysoká nutriční hodnota - přirozený zdroj vitamínů, minerálních látek, vlákniny a enzymů Zelenina má nižší kalorickou hodnotu (nižší než ovoce) – proto mixy Vypít 200 ml šťávy je mnohem snazší než sníst 600g PASKALIZACE HPP Pokud ji šetrně zpracujete (ne tepelně), zachováte v ní většinu nutričně zajímavých látek Technologie zpracování potravin vysokým tlakem (v konečné fázi výroby např. u šťáv až po naplnění do obalů) Díky působení vysokého tlaku dojde k eliminaci patogenních látek (mikroorganismů) při zachování vysoké nutriční hodnoty produktů na rozdíl např. od pasterizace Tímto procesem výrobce dosáhne prodloužení doby expirace při uchování výrobku v chladu řádově 4−5 týdny Používá se pro ošetření masa, zeleninových produktů (saláty), mořských plodů a nápojů

Zásadní rozdíly výrobků (pasterace vs paskalizace) VŠ studentky 20 – 25let Se zájmem o zdraví a zdravý životní styl Energické a aktivní, spontánní, vtipné a vzdělané Spolehlivé, akční, loajální Vlastnosti týmu: Pečlivé a důkladné vyškolení na produkt, technologii, základy nutričních znalostí, kontakt s lidmi Tým musí být flexibilní, dobře strukturován, pravidelně se schází a dodává každodenní zpětnou vazbu Reprezentují nás a jsou prvním kontaktem s budoucími zákazníky! Očekáváme dlouhodobou spolupráci.. Promo a akvizice nových spotřebitelů

NUTNO UCHOVÁVAT V CHLADU OD 2 DO 8 STUPŇŮ! PET 200ml Trvanlivost 4 týdny Balení obsahuje 6ks jedné příchutě 6 x 200ml NUTNO UCHOVÁVAT V CHLADU OD 2 DO 8 STUPŇŮ! .