Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení."— Transkript prezentace:

1

2

3 NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení každodenní úpravy image. 1.INOVOVANÝ SERVIS 2.INOVOVANÝ SYSTÉM 3.INOVOVANÉ SLOŽENÍ

4 Nový vzhled možné proměnyVzhled nadlehčených vlasů Nové možnosti finální úpravy INOVOVANÝ SERVIS NA SALONU

5 Vlnitý, vysoce přirozený vzhledRovný, extra uhlazený vzhled Nové možnosti finální úpravy

6 INOVOVANÝ SYSTÉM  JEDNODUCHOST – pouze 4 produkty, které vytvářejí vlnitý, rovný nebo vícevrstvý styl  FLEXIBILITA – není zapotřebí používat více produktů s různě silnými účinky, proto je zaručena bezpečnost

7 MOVEMENT Účinek: Fluid určený pro vytváření vln nebo kudrn za použití natáček. Přírodní Micro-Sponges, obsažené v inovovaném složení, jsou schopny udržet vodu uvnitř vlasu, a tím zaručují perfektní hydrataci během kompletního procesu. Použití: Movement je ideální pro aplikaci na přírodní a odolné vlasy, smíchaný s Miracle Serum je ideálním přípravkem na poškozené a jemné vlasy. Pro správné použití dodržujte postup aplikace v technické knize nebo na obalu. Balení: 500 ml (č.aplikace 5-7)

8 STRAIGHTEN Účinek: Krém určený pro narovnání a uhlazení vlasů nebo redukci objemu kudrnatých a vlnitých vlasů. Přírodní Micro-Sponges, obsažené v inovovaném složení, jsou schopny udržet vodu uvnitř vlasu, a tím zaručují perfektní hydrataci během kompletního procesu. Straighten je ideální pro všechny typy narovnánání (studené / horké narovnávání nebo redukci objemu) Použití: Straighten je ideální pro přírodní a odolné vlasy, smíchaný s Miracle Serum je ideálním přípravkem na poškozené a jemné vlasy. Pro správné použití dodržujte postup aplikace v technické knize nebo na obalu. Balení: 300 ml (č.aplikace 2-3)

9 Technologie: Promois® je aktivní prvek, který má 2 účinky na vlasy: 1)Rozpozná poškozená místa a opraví je, obnoví proteinové vazby. 2)Vytvoří ochranný film podél vlasového vlákna jako prevenci před ztrátou proteinů a posílí strukturu vlasu. Takto chráněné vlasy jsou připraveny bezpečně přijmout nový tvar. Použití: Přidejte ampuli Miracle Serum do trvalícího roztoku nebo vyrovnávacího krému v případě chemicky ošetřených nebo poškozených vlasů. Míchací poměr: 1 ampule na každých 100 ml Balení: krabička 6 ampulí po 10 ml Účinek: Určeno ke smíchání s HydraTexture Movement Wawing Lotion nebo Straighten Relaxing Cream za účelem restrukturalizace a ochrany vlasů během působení trvalícího / narovnávacího přípravku. MIRACLE SERUM

10 NEUTRALIZER Účinek: Ustaluje tvar vlasu po trvalé nebo narovnávání, zanechává je krásně vyživené a lesklé Díky nové technologii může být Neutralizer použit pro trvalou, narovnáváni i vícevrstevnost (multitextura) Použití: Pro správné použití dodržujte postup aplikace v technické knize nebo na obalu. Balení: 1 000 ml (č.aplikace 10)

11 HEAT PROTECTOR Účinek: Efektivní ochrana před teplem. Toto složení je obohacené o nové molekulární vazby, založené na Pro-vitamínech B5, které pomáhají udržet perfektní hydrataci a chrání před ztrátou vlhkosti. Dodává lesk vlasům a uchovává jejich přirozenou krásu. Použití: Po vypláchnutí Straighten Relaxing cream vysušte vlasy fénem (asi do 80%). Před použitím žehličky nastříkejte Heat Protector na vlasy. Po celkovém narovnání vlasů žehličkou přistupte k neutralizaci s Neutralizérem. Balení: 150 ml

12 ZÁRUKA BEZPEČNOSTI Bezpečnost zaručena i pro jemné a chemicky ošetřené vlasy NÁZORNÁ UKÁZKA OBNOVY STRUKTURY VLASU Aktivní složka PROMOIS umí rozpoznat poškozené místo na povrchu vlasu, které zacelí díky obnově proteinových vazeb. Vytvoří neviditelný ochranný film, čímž zabrání zpětnému uvolnění proteinů z vlasu, zároveň posílí vlasovou strukturu.

13 Trvalá ondulace pro zvlnění vlasů – jemné a chemicky ošetřované vlasy Vyrovnávací přípravky pro jemné a chemicky ošetřované vlasy Trvalá ondulace pro zvlnění vlasů – přírodní a silné vlasy Vyrovnávací přípravky pro přírodní a silné vlasy

14 Redukuje objem vln Vyrovnání za studena: přirozený uhlazený vzhled Vyrovnání za tepla: vysoce kompaktní uhlazený vzhled VYROVNÁNÍ VLASŮ:

15 POMŮCKY Aplikační láhev: pro odměření nebo aplikaci stabilizátoru. Odměrka: pro rychlé odměření Pásky z plastu: pro vyrovnávání vlasů. Udrží vlasy rovné během procesu vyrovnávání, omývatelné, 4 ks/balení. Žehlička: titanové destičky a záporné ionty zaručují vysoký lesk a skvělé vyžehlení vlasů.


Stáhnout ppt "NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení."

Podobné prezentace


Reklamy Google