Prezentace společnosti ČD – Telematika a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační systém krizového řízení kraje
Advertisements

Představení společnosti
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Integrovaný systém řízení (ISŘ)
Presentation Title.
Virtuální mobilní operátor
managementu znalostí podle
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ a personální činnosti
ČSN EN ISO 19011:2003 Mezinárodní norma
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Seminář ředitelů ZZ února III. pracovní seminář ředitelů nemocnic a zdravotnických zařízení Martin Zeman Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem,
1 © AGIT AB Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje v Ústí n.L. Koncepce budování informačního systému v nemocnicích Ústeckého.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Facility management ČSN EN
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
Národní soustava povolání a Národní soustava kvalifikací v praxi , Pardubice.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Česká pošta - digitální výzvy 2012
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Obsah Úvod Základní vlastnosti Topologie pokrytí – orientační schéma
Informační systémy Tomáš Maděra.
Jaromír Skorkovský ESF MU KAMI
Informace o životním prostředí ve veřejné správě Legislativní rámec problematiky, služby pro veřejnou správu česká informační agentura životního prostředí.
Outsourcing a Facility Management
Ekonomika informačních systémů
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
ISMS v KSRZIS (Koordinační středisko pro rezortní zdravotnické informační systémy) František Henkl.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Systém managementu jakosti QMS
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
Informačnípodpora řízení kvality ve firmě Informační podpora řízení kvality ve firmě CRM Ekonomický systém Personalistika Datová pumpa Akord Software Datový.
ČD-Telematika a.s., Pod Táborem 6, Praha 9 Internet a elektronické komunikace pro veřejnou správu z pohledu ČD-Telematika a.s. Ing. Miroslav Šídlo.
Statutárního města Liberec
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Novinky na webovém serveru Ministerstva vnitra
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
ANECT a.s. – představení společnosti
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Kam kráčí české bezdrátové sítě Sušice 2011 Marek Bako- vedoucí velkoobchodu Daniel Nalevajko- manažer rozvoje Jiří Vaja – vedoucí velkoobchodních služeb.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Management jakosti jako úhelný kámen provozu klinické laboratoře
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
marketingové poradenství
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
======!"§==Systems= Řízená informační a komunikační infrastruktura Igor Tomeš Strana: 1 Řízená informační a komunikační infrastruktura Igor Tomeš T-Systems.
Přístup k řešení bezpečnosti IT Nemochovský František ISSS Hradec Králové, dubna 2005.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Integrovaná Telekomunikační Síť Nové Generace (ITS NGN) Ing. Tomáš Faško.
Stalo se … příběh jednoho „průšvihu“ Ing.Tomáš Boubelík PhDr.Iva Moravcová Mgr.Oldřich Smola.
Velkoobchod UPC Česká republika- rok po integraci
Telekomunikační a informační infrastruktura
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

Prezentace společnosti ČD – Telematika a.s. Představení společnosti při příležitosti mezinárodní konference SPI 2009

Kdo jsme ČD – Telematika a.s. silná a stabilní akciová společnost s dlouholetou tradicí na trhu společnost, která zabezpečuje výstavbu, správu, provoz a údržbu různých technologických celků pro zákazníky, kteří vyžadují spolehlivost, bezpečnost a dosažení plánované doby života, převážně v oboru telekomunikací společnost, která poskytuje spolehlivé telekomunikační služby, zejména vysokorychlostní přenosové služby na technologiích DWDM, SDH, Ethernet, IP společnost, která vyvíjí a provozuje celou řadu informačních systémů společnost, která se zaměřila na management jakosti služeb a management spokojenosti zákazníků …Úspěch stavíme na našich zaměstnancích a spokojených zákaznících….

ČD – Telematika a.s. Struktura akcionářů

Historie ČD – Telematika a.s. 2008 Zavedení nového systému řízení pracovníků v terénu. 2006 Zahájení výstavby sítí pro Ministerstvo vnitra ČR a poskytování služeb pro KIVS. 2005 Vklad odštěpného závodu ČD - Telematika, o. z. (1. 4. 2005) a rozšíření původní nabídky telekomunikačních služeb o produkty z oblasti informatiky. Změna názvu společnosti na ČD – Telematika a.s. (1. 5. 2005). 2004 Zavedení nových telekomunikačních služeb určených hlavně telekomunikačním operátorům působícím na českém trhu. 2003 Transformace firmy na akciovou společnost. 2002 Zahájení obchodního působení společnosti na českém telekomunikačním trhu. 1999 Zahájení výstavby vysokorychlostní páteřní optické sítě na základě exkluzivní dohody s ČD, s.o. o výstavbě ŽVPS (Železniční vysokokapacitní páteřní síť). 1994 Založení firmy ČD-Telekomunikace, s.r.o. jako investiční společnosti, jejímž posláním bylo vybudovat digitální telekomunikační síť využívající telekomunikačních kabelů s optickými vlákny a širokopásmových přenosových technologií.  

Naše vize a mise ČD – Telematika a.s. Zákazníci ČD - Telematika a.s. se chce stát první volbou pro zákazníky, kteří vyžadují služby s vysokou spolehlivostí. ČD - Telematika a.s. chce být nepostradatelným partnerem zákazníků na jejich cestě k podnikatelským úspěchům. ČD - Telematika a.s. chce neustále sledovat potřeby zákazníků a nacházet pro ně nové efektivní způsoby řešení. Společnost ČD - Telematika a.s. chce poskytovat služby řízené účinným managementem jakosti služeb a managementem spokojenosti zákazníků. Poskytujeme služby odpovídající potřebám zákazníků, jsme společností se stabilní pozicí na trhu.

Naše vize a mise ČD – Telematika a.s. Zaměstnanci ČD - Telematika a.s. chce být preferovaným zaměstnavatelem na trhu díky hodnotám, které společnost a její zaměstnanci uznávají. ČD - Telematika a.s. motivuje a uspokojuje potřeby každého zaměstnance individuálně a podílí se na rozvoji jeho kvalifikace. Společnost vytváří každému zaměstnanci prostor pro vlastní seberealizaci s možností přímo se podílet na jejím dalším rozvoji. Všichni zaměstnanci si uvědomují svoji důležitost při týmové spolupráci a sdílejí společné hodnoty. Myšlenka každého zaměstnance společnosti se může stát základem dalšího úspěšného projektu.

Strategie společnosti ČD – Telematika a.s. Strategie společnosti uplatňování osobní odpovědnosti za jakost služeb motivace k maximálnímu využívání stávajících aktiv a efektivnímu plánování investičních prostředků řízení produktivních úseků pouze prostřednictvím ekonomických ukazatelů (EBITDA, HV, strategický ukazatel) centrální zajištění vybraných podpůrných procesů (zejména marketing, finanční řízení, lidské zdroje, služby) Jak uplatňujeme strategii marketingová podpora v oblasti vyhledávání příležitostí hodnocení úseků dle dosahovaných výsledků minimalizace podnikatelských rizik proces a systém plánování systém měření a kontroly

Portfolio produktů a služeb v oblasti ČD – Telematika a.s. Portfolio produktů a služeb v oblasti servisu technologických celků, zejména telekomunikačních zařízení elektronických komunikací provozu podnikových informačních systémů, databázových systémů, systémů pro řízení procesů, atd.

Technické a personální zázemí ČD – Telematika a.s. Technické a personální zázemí 2. největší telekomunikační infrastruktura 3 500 km páteřní optická síť 400 přístupových bodů 71 metropolitních sítí 1 088 kvalifikovaných pracovníků 2 serverové farmy 8 regionálních servisních středisek 2 centrální dohledová pracoviště 4 specializované HelpDesky

Telekomunikační infrastruktura ČD – Telematika a.s. Telekomunikační infrastruktura Disponujeme ojedinělou telekomunikační infrastrukturou pro poskytování služeb.

Čísla mluví za vše.. ČD – Telematika a.s. staráme se o 20 000 uživatelů počítačů 18 500 uživatelů poštovních služeb 40 000 uživatelů telefonních služeb 20 000 uživatelů různých IS a aplikací provozujeme 150 různých IS a aplikací, 6 různých komunikačních sítí vyvinuli jsme 200 různých IS a aplikací

Zaměřujeme se na kvalitu ČD – Telematika a.s. Zaměřujeme se na kvalitu Naše služby splňují nejpřísnější kritéria dle standardů ISO a OHSAS. Důsledné dodržování kvality služeb a procesů je pro nás rozhodující prvek. ISO 9001:2000 Systém managementu jakosti ISO 14001:2004 Systém environmentálního managementu OHSAS 18001 Systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ISO 27001:2005 Systém řízení informační bezpečnosti Společnost v současné době provádí přípravu certifikace dle ČSN – ISO 20000.

Dodavatelé a partneři ČD – Telematika a.s.

Významní zákazníci ČD – Telematika a.s. Správa železniční dopravní cesty, s. o. Ministerstvo vnitra ČR T-Systems Pragonet T-Mobile Czech Republic Telefónica O2 Czech Republic GTS Novera, a.s. CESNET České dráhy, a.s. České Radiokomunikace, a.s. KAPSCH ČR Sloane Park Property, a.s. ČSOB Leasing, a.s.

Děkuji Vám za pozornost. ČD – Telematika a.s. Děkuji Vám za pozornost. ČD – Telematika a.s. Pernerova 2819/2a 130 00 Praha www.cdt.cz info@cdt.cz Ing,Jaroslav ČERNÝ ČD – Telematika a.s. Nezamyslova 20a 615 00 Brno j.cerny@cdt.cz