Představení klubu manažerů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Advertisements

V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Spolupráce s firmami – cesta k partnerství školy a praxe Doc. RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Praha Realizátor projektu: AC.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Výstupy projektu Ing. Jaroslav Jasanský.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
RYTMUS, o.p.s – od klienta k občanovi
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
PRAXE PRO ŽIVOT PRAXE PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.00/ Projekt určený gastro oborům.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Podpora inovací prostřednictvím spolupráce VŠ s podniky Ing. Eva Bosáková, CSc.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu Smysl projektu Lidské zdroje Fin. analýza předkladatele.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Praha Realizátor projektu: AC.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Realizace : – Všechno v mém životě.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Poradenství v sociálních službách. Sociální poradenství Základní Odborné.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Networking v podporovaném zaměstnávání skrze byznys snídaně Markéta Blahetková Pracovní konzultantka Rytmus, o. p. s. – od klienta k občanovi.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Statutární město Ostrava
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Podpora procesů uznávání
Kariérové poradenství a podnikavost
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Sociálně aktivizační služby
Transkript prezentace:

Představení klubu manažerů Klub vzdělávání manažerů

Cíle Klubu vzdělávání manažerů Cílem Klubu vzdělávání manažerů je pravidelné setkávání členů ČMA a zájemců o členství v ČMA s předními odborníky, kteří se zabývají vzděláváním manažerů. Klub vzdělávání manažerů vznikl v prosinci 2014 a v současné době oslovuje zájemce o členství v klubu nebo o spolupráci. Během roku 2015 plánujeme uspořádat 6 odborných seminářů a přednášek, na které budeme zvát společníky, jednatele a manažery firem, členy ČMA, zájemce o členství v ČMA, členy studentských klubů, zástupce vysokých škol, poradenských firem i další hosty, které tato problematika zajímá. Dále předpokládáme pravidelná diskuzní setkávání členů klubu, na kterých budou členové klubu prezentovat své aktivity.

Cíle Klubu vzdělávání manažerů Chceme manažerům ukázat, že kvalitní podnikatelský záměr musí propojit profesně odborné znalosti a ekonomické analýzy se znalostmi aktuálního znění legislativy včetně daňových dopadů. Touto cestou je možné přesněji definovat rizika a příležitosti podnikatelských záměrů. Přínosná je pak i výměna osobních zkušeností manažerů s řešením konkrétních situací, které přináší každodenní praxe. Kromě odborných seminářů a přednášek, vytvoříme databázi informací pro jednatele a manažery firem, kde budou dostupné doporučené, vzorové dokumenty pro efektivní řízení společnosti, články právních a daňových specialistů a ekonomů související s řešenou problematikou.

Představení zakladatelů VVV MOST spol. s r.o. Komplexní služby v oblasti pásových dopravníků Služby zaměřené na poradenství jednatelům s.r.o. a projekty vzdělávání manažerů Společnost má obchodní podíly v mnoha dalších s.r.o. a a.s., jejichž je zakladatelem. Kumulovaný roční obrat je vyšší než 250 mil. Kč RNDr. Jaroslav Jochman jednatel VVV MOST spol. s r.o. Webový odkaz

Představení zakladatelů Sykora Swiss Consulting CZ, s.r.o. Služby zaměřené na poradenství jednatelům s.r.o. a projekty vzdělávání manažerů Ing. Jana Zudová Manažerka Sykora Swiss Consulting CZ, s.r.o. Webový odkaz

Představení zakladatelů AC Education s.r.o. Poradenské služby zaměřené na oblast vzdělávání pro manažery, společníky a akcionáře společností Projekty: zaměření na vzdělávání předškoláků, žáků základních a středních škol pro potřeby trhu a firem Dceřiná společnosti firmy Asistenční centrum, a.s., která svým klientům pomohla od svého založení získat dotace vyšší než 11 miliard Kč Ing. František Jochman Předseda Krajské hospodářské komory ÚK, předseda představenstva společnosti Asistenční centrum a.s., jednatel AC Education s.r.o. Webový odkaz

Představení zakladatelů AC Education s.r.o. Poradenské služby zaměřené na oblast vzdělávání pro manažery, společníky a akcionáře společností Projekty: zaměření na vzdělávání předškoláků, žáků základních a středních škol pro potřeby trhu a firem Dceřiná společnosti firmy Asistenční centrum, a.s., která svým klientům pomohla od svého založení získat dotace vyšší než 11 miliard Kč Mgr. Helena Malíková Místopředsedkyně představenstva společnosti Asistenční centrum, a.s. jednatelka AC Education s.r.o. Webový odkaz

Představení zakladatelů AC Education s.r.o. Projekty: Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách (Technologičtí skauti) Všechno v mém životě souvisí (Minipodniky) InformACE bez legrACE Akreditace na projektového manažera AC Education s.r.o. Vzdělávací společnost Webový odkaz

Představení zakladatelů Brain Solutions Institut, s.r.o. Společnost se věnuje výzkumům mozkové činnosti v oblasti marketingu, vzdělávání, profesního i osobního života a nápravám neuropsychologických poruch. Měří efektivitu propagace, případně jiného sdělení prostřednictvím neurotechnologií, které přinášejí informace o skutečných reakcích mozku (aktivace paměti, emocí, center motivace apod.). Ke své činnosti firma využívá vlastní neurolaboratoř s nejmodernějšími přístroji na trhu. Její tým tvoří lékaři z oboru neurologie a psychologie, marketingoví odborníci, pracovníci ve vzdělávání a terapeuti. Ing. Barbora Kabíčková výzkumům mozkové aktivity a reakcí v oblasti marketingu, vzdělávání, profesního i osobního života Webový odkaz

Rizika a Příležitosti statutárních zástupců společností od 1.1.2014 AKCE PŘED ZALOŽENÍM KLUBU VZDĚLÁVÁNÍ MANAŽERŮ Rizika a Příležitosti statutárních zástupců společností od 1.1.2014 17.1.2014 GOLEM KLUB ČMA SETKÁNÍ S MANAŽERY 26.11.2014 ČMA Praha

DĚKUJEME ZA POZORNOST!

DĚKUJEME ZA POZORNOST!