VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Studenti – maturanti, pozor!!!
VOŠ, SŠ, COP Sezimovo Ústí Inovovaný vzdělávací program na VOŠ Nový vzdělávací program na VOŠ Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy,
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Moje budoucnost. Založena v roce Vlastní moderní vybavení. Přátelské prostředí. Individuální, partnerský a komunikativní přístup k žákům a studentům.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Představení zajímavých projektů OPVK
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
E-learning a studenti kombinovaného studia VŠ projekt do předmětu E-learning Lucie Jirků, UČO květen 2004.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Studijní obory a jejich uplatnění.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kralupy nad Vltavou.
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě Výpočetní a komunikační technika Automatizace.
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Autonomní robot ovládaný pomocí Bluetooth
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Naučíme vás komunikovat ?!
Modulární systém výuky na VŠP, a.s. CÍL = kvalitní, evropské a moderní studijní programy a obory Renáta Nešporková.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
a střední průmyslová škola dopravní
Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace.
A PLIKACE OZE NA SPŠ A VOŠ, P ÍSEK, K ARLA Č APKA 402 Ing. Jiří Uhlík Ing. Miroslav Paul.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Sekce elektrotechnická Ing. Jaroslav Král SPŠ elektrotechniky a informatiky Ostrava.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Nezkrácený název projektu: Systém hodnocení vzdělávacího programu v mechatronice na VOŠ v prostupnosti k technickým VŠ Příjemce podpory: Vyšší odborná.
Stabilizace sektoru vyššího odborného vzdělávání MŠMT Odbor vyššího odborného a dalšího vzdělávání.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
elektrotechnických měření
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Přírodovědecká fakulta UJEP
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Setkání kariérových poradců
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Aplikovaná elektronika
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí Jirka Roubal roubal@copsu.cz www.copsu.cz http://apps.copsu.cz/moodleVOS/

Vzdělávací program 26-41-N/01 ELEKTROTECHNIKA – mechatronické systémy 3 roky studia denní forma kombinovaná forma po 1. společném ročníku si studenti vybírají ze tří zaměřeních Mechatronika Informační a řídicí technika Automatizace v energetice závěrečná zkouška – tzv. Absolutorium jehož součástí je obhajoba absolventské práce => titul DiS. – diplomovaný specialista

Vzdělávací program 26-41-N/01 ELEKTROTECHNIKA – mechatronické systémy v 1. ročníku máme vedle všeobecných předmětů Úvod do elektroniky a elektrotechniky určeno pro strojaře Úvod do strojírenství určeno pro elektrikáře student může studovat oba tyto předměty určeno pro gymnazisty apod.

Pro koho je studium určeno? Chcete najít uplatnění v oblastech elektrotechniky, energetiky, strojírenství, automatizace či IT? Chcete získat praxi během studia? Chcete studovat v moderně vybavených laboratořích? Chcete získat dobré postavení na trhu práce? Chcete se naučit používat počítače k řešení problémů? Znáte výhody kreditního systému? Chcete případně pokračovat na VŠ? Na některých VŠ lze poté získat titul ve zkrácené formě studia. 4

Čím se můžeme pochlubit? výuka (zejména od 2. ročníku) probíhá ve špičkově vybavených laboratořích více o lab. na http://apps.copsu.cz/moodleVOS/course/info.php?id=9 5

Čím se můžeme pochlubit? absolventské práce některých našich studentů jsou na špičkové úrovni všechny je naleznete na http://apps.copsu.cz/moodleVOS/ naleznete zde i výběr těch nejzajímavějších, například O. Pánek, Úprava vznětového motoru pro provoz na řepkový olej T. Šikýř, Systém vodního hospodářství – laboratorní model M. Hřebíček, Vytvoření webových stránek pro firmu Truhlářství Hřebíček M. Pistulka, Návrh zapojení DMX ovladače LED RGB pásků J. Boštička, Model vodní elektrárny – elektronika 6

Co vám můžeme nabídnout? součástí studia je čtyřměsíční odborná praxe ve firmě dle studentova výběru klademe důraz na samostatnou i týmovou práci studentů a schopnost prezentovat výsledky vlastní práce dvakrát do roka pořádáme tzv. prezentační den VOŠ, kde studenti obhajují před publikem (učitelé, studenti, a nově před zástupci firem) výsledky svých projektů organizujeme pro studenty exkurze do „praxe˝ a návštěvy tuzemských i zahraničních veletrhů máme schválený vzdělávací program s kreditním systémem hodnocení vzdělávání, který přináší mnohé výhody pro studenty 7

Pozvánka Zajímá vás víc? navštivte stránky VOŠky http://apps.copsu.cz/moodleVOS/ navštivte stránky školy www.copsu.cz napište na roubal@copsu.cz volejte 381 407 201 přijďte se podívat osobně každou středu mezi 8:00 až 16:00 8