I.1.4 Pozemkové úpravy ÚZPI dne 18. října 2007. Charakteristika opatření  prostřednictvím tohoto opatření je řešena problematika vlastnických vztahů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Soutěž o „Nejlepší realizované společné zařízení roku 2009“
Advertisements

Operační program „Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství“ (OP Zemědělství) a Horizontální plán rozvoje venkova (HRDP)
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
Regulační plán Regulační plán v řešené ploše stanoví -podrobné podmínky pro využití pozemků, -pro umístění a prostorové uspořádání staveb, -pro ochranu.
Operační program Životní prostředí 2007 – 2013 Prioritní osa 6 Michal Slezák Odbor ochrany přírody, odpadů a EV Úsek řízení projektů SFŽP ČR.
Petr Doležal, Luděk Střítecký
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Cézava – návrh 1. Ekonomické dopady změny struktury krajiny.
Seminář „Extrémy počasí a jeho dopady na Jihomoravský kraj“
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Komplexní pozemkové úpravy Smilovice
STUDIE PROVEDITELNOSTI FARSKÉHO A BORECKÉHO POTOKA MĚSTO PLANÁ NAD LUŽNICÍ strana 1 STUDIE PROVEDITELNOSTI PŘÍRODĚ BLÍZKÝCH PROTIPOVODŇOVÝCH OPATŘENÍ V.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Podpora vodohospodářské infrastruktury v obcích Zlínského kraje Zlín Lenka Gregorová.
Program rozvoje venkova, - pro obce Ing. arch. Kamila Matoušková, CSc. poradkyně ministra zemědělství.
Ing. Jana Pivcová vedoucí odd. kontroly a rozpočtu Sekce Ústřední pozemkový úřad, Ministerstvo zemědělství, Realizovaná společná zařízení.
ROZBOR UDRŽITELNÉHO ROZVOJE ÚZEMÍ ENVIRONMENTÁLNÍ PILÍŘ Ostrava Ing. Jiří Krist.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Odstranění sedimentů z návesního rybníka v obci Zvěstov vypracoval: Jirka Račanský.
RNDr. Jiří Kocián, RNDr. Josef Glos AGERIS s. r. o. Jeřábkova 5, Brno
Ochrana půdy a lesa.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Energetické využívání v ČR, pozice MŽP a jak vlastně dál?? Jaromír Manhart Odbor odpadů Ministerstvo životního prostředí STEO seminář: Odpady 2015 a jak.
Nástroje dotační politiky pro zemědělce hospodařící udržitelným způsobem Ing. Pavel Sekáč náměstek ministra zemědělství Sekce pro společnou zemědělskou.
Případová studie – analýza úspěšně realizovaného projektu z OP Zemědělství Bc. Lukáš Tymel Řídící orgán OP Zemědělství a OP Rybářství.
Závěrečné jednání – komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Suchomasty a v k.ú. Málkov u Suchomast Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj, Pobočka Beroun.
Nejlepší realizovaná společná zařízení v Karlovarském kraji 1.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Ing. František Pavlík, Ph.D. Státní pozemkový úřad ČINNOST SPÚ V OCHRANĚ PŮDY.
Operační program Životní prostředí. 2 OPŽP – druhý největší operační program  Finanční nástroj pro čerpání prostředků z fondů Evropské unie  V letech.
Pozemkové úpravy „krok za krokem“ Humpolec 2015 Ing. Michal Pochop Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, v.v.i. Oddělení Pozemkové úpravy a využití.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA 2014 – 2020 A MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ KRAJINNÉ ARCHITEKTURY.
1 Podpora regenerace BROWNFIELDS v Moravskoslezském kraji Ing. Marian Piecha, Ph.D., LL.M Ředitel sekce strategie mezinárodní konkurenceschopnosti a investic.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
Společná realizovaná zařízení KPÚ pro Plzeňský kraj 1.
Pozemkové úpravy nástroj pro obnovu a ochranu krajiny.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Program rozvoje venkova ČR 2007 – 2013 Osa II Ing. Ivan Landa, CSc
Mgr. Kristýna Soudková, Ing. Arnošt Müller Oddělení VFP a GIS Odbor metodiky a řízení pozemkových úprav Státní pozemkový úřad Standardizace geodat pozemkových.
Ústřední pozemkový úřad Ing. Jaroslav Vítek, MBA 2.května 2012, Praha 1.
2. setkání pracovní skupiny „Životní prostředí“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Zvyšování podílu separovaného.
Pracovní porada ekonomů neškolských příspěvkových organizací
Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji Bc. Pavel Šoltys, DiS
Vodohospodářské aktuality
Provozování vodohospodářské infrastruktury
Nové Výzvy Národního programu životní prostředí Vazba na PZKO
Evropský sociální fond
Rozumné a dosažitelné návrhy prvků společných zařízení
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
1. Workshop pořizovatelů a projektantů k územní studii krajiny Kofinancování územní studie krajiny z NPŽP Petra Kolářová Odbor obecné ochrany přírody.
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
4.4.1: Revitalizace funkčních ploch a prvků
3. výzva „kotlíkových dotací“
Transkript prezentace:

I.1.4 Pozemkové úpravy ÚZPI dne 18. října 2007

Charakteristika opatření  prostřednictvím tohoto opatření je řešena problematika vlastnických vztahů pozemkové držby, nedostatečná zemědělská infrastruktura či absence prvků ekologické stability krajiny Příjemce dotace  pozemkové úřady Finanční alokace  průměrná finanční alokace na opatření je 27,7 mil. Euro ročně (cca 792 mil. Kč)

Způsobilé výdaje Realizace plánů společných zařízení na základě schváleného návrhu pozemkových úprav  zpřístupnění pozemků  protierozních opatření  vodohospodářská opatření sloužící k neškodnému odvedení povrchových vod a ochraně území před záplavami,  ochrana a tvorba životního prostředí a zvýšení ekologické stability krajiny. Geodetické projekty  zaměření území a všech polohopisných prvků a další geodetické práce prováděné za účelem zpracování návrhu pozemkových úprav,  vytyčení nově navržených pozemků na základě schváleného návrhu pozemkových úprav,  vyměřování pozemků

Děkuji za pozornost!