Poslední jednorožec Hudba - soundtrack - Poslední jednorožec - The last unicorn.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kde to vlastně žijeme? Vesmír Mléčná dráha Sluneční soustava
Advertisements

„Báseň“ Zastav se v tichu….
JARO A VELIKONOCE 2013 V KŘESŤANSKÉ MATEŘSKÉ ŠKOLE DUHA HORAŽĎOVICE
Je to také Antonín, co vám dříve vozil kmín a přeje příjemný zážitek
Brazilské Rio de Janeiro je prý nejkrásnějším městem světa
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Ladislav Filipi Měsíční fáze.
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
Průvodce po minerálních pramenech Českého lesa
ABECEDA ŽIVOTA Ruční posun.
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
Kristus v Riu de Janeiro Píseň: Corcovado (Quiet Nights) ‏ Zpívá: Astrud Gilberto Posun myší cz vg Jeden ze sedmi nových divů světa Autor: Ney Deluiz.
Jan Šafařík Ondra Hurtík Zatmění Slunce Při zatmění Slunce naráží sluneční svit do Měsíce a tím vytváří stín, který dopadá na kousek Země.
Jan Šafařík Ondra Hurtík Zatmění Slunce Při zatmění Slunce naráží Sluneční svit do Měsíce a tím vytváří stín, který dopadá na kousek Země.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Zuzana si hrála s novou hračkou Novou hračkou 2.Zuzana si hrála 3.Zuzana s hračkou.
Autoři:Ondra,Natka,Petra,Vojta.. Naše vesmírná loď.
Život není procházka růžovou zahradou… A jen těžko si ho takový můžeme udělat… Ale proč by taková nemohla být prezentace?
1. Ó Hospodine, Pane náš a králi! Jak důstojné a jak je plné chvály tvé jméno na vší zemi široké! Jde sláva tvá nad nebe vysoké.
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
Olympijské hry.
VESMÍR A HVĚZDY.
Moje vlast, moje bydliště Jaroslav Seifert, Hora Říp VY_32_INOVACE_13
Svátek Valentýna Hudba.
Planeta Země Tvar a velikost
CHARLES BAUDELAIRE: ZDECHLINA (MRŠINA)
ZVUKY A TÓNY VLASTNOSTI TÓNŮ.
1. Veď, světlo, dál, svou jasnost rozšiřuj, | jen veď mne dál! | Noc tmavá je a v dáli domov můj, | jen veď mne dál! | Řiď nohy mé; nežádám viděti | až.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
Atmosférická optika.
1. Jaká nádherná zář to letí oblohou, jak se to světlo třpytí na zemi, na vodách, až rozezpívá svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře.
CHVÁLU VZDEJTE HOSPODINU CHÁLU VZDEJTE HOSPODINU PROTOŽE JE DOBRÝ, JEHO MILOSRDENSTVÍ JE VĚČNÉ, CHVÁLU VZDEJTE BOHU BOHŮ, JEHO MILOSRDENSTVÍ JE VĚČNÉ,
1. Vzácný dar svůj, živou víru, | Pane můj, mi zachovej, | na plnou ji uveď míru, | čeho třeba ještě dej! | Co jsem bez tvé víry v tebe? | Nad propastí.
26. Chválu vzdejte Hospodinu Chválu vzdejte Hospodinu, protože je dobrý. Jeho milosrdenství je věčné. Chválu vzdejte Bohu bohů. Jeho milosrdenství je věčné.
Prezentace o Slunci Vypracovala: Karolína Monczková Třída: VIII.A.
1. I hvězdy a slunce | a celičká zem | ctí dobrého Tvůrce | svým chvalozpěvem. | Že vzbuzuje bázeň | svou velebností? | Sám vnuká i bázeň | svou laskavostí.
1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli,
Ref.: Tobě, Pane, dík, že dal jsi perlu krásnou, tobě, Pane, dík, že květy mohou kvést, tobě, Pane, dík, u vidím hvězdu jasnou, tobě, Pane, dík, chceš.
1. Pán Bůh je láska, dal svého Syna, Pán Bůh je láska, miluje mne
Mikuláš Francán.
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
1. Radostně uctíváme, Bože, jenž jsi lásky Pán, jako květ se otvíráme tobě, kterýs blízko nám.Rozptyl mraky hříchu, smutku, pochyb tmy nás pozbavuj. Dárce.
Socha Krista nad Rio de Janeiro Jeden z nových 7 divů světa.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.6 Naše vlast Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
Hudební výchova Rozbor tematické písně k zimnímu období - Grónská zem Bc. Kateřina Cuperová.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Ikona je okno do jiného světa, dimenze, která nás přesahuje, jednoduše řečeno okno do nebe. Nechává nás nahlédnout do svého tajemství a zároveň skrze ni.
Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ.
I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník třída Autor
ÚVOD DO DĚJEPISU O dějepisu 1.
Základní škola a Střední škola CREDO, o. p. s. Číslo projektu: CZ. 1
„Báseň“ Zastav se v tichu….
Oběh vody v přírodě Materiál byl vytvořen v rámci projektu
VY_32_INOVACE_17_ Skladba – podmět a přísudek
Když jsi zdeptaná, znavená vším, máš v očích pláč,
„Báseň“ Zastav se v tichu….
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Rok - Srpen VY_32_INOVACE_4A_08 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Kristus v Riu de Janeiro
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Kristus v Riu de Janeiro
Pozdrav z Ořešína.
Můj Pán všechny volá Ref.: Můj Pán všechny svolá ráno, až se rozední. Můj Pán všechny svolá, ráno v ten den poslední. 1. Uslyšíš pak, jak z hrobů temných.
Sluneční soustava.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Transkript prezentace:

Poslední jednorožec Hudba - soundtrack - Poslední jednorožec - The last unicorn

Když letí poslední orel Nad poslední drolící horou A poslední lev zařve U posledního prašného pramene, Ve stínu lesa

Ačkoli je třeba stará a opotřebovaná Budou se nevěřícně dívat Na posledního jednorožce…

jsem na živu….. jsem na živu… Když první závan zimy Zamrzá na květinách A ty se podíváš na sever A bledý měsíc stoupá A vypadá to, jako by vše umíralo A opustit svět pro truchlení V dálce slyšíš její smích Je to poslední jednorožec jsem na živu….. jsem na živu…

Když poslední měsíc zakryje poslední ranní hvězdu a budoucnost je minulostí dokonce bez zoufalého varování pak se podívej na oblohu kde se vytváří skrz mraky cesta podívej se a uvidíš jak se třpytí je to poslední jednorožec

jsem na živu….. jsem na živu…. http://bubu.vesele.info/