Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Jaká nádherná zář to letí oblohou, jak se to světlo třpytí na zemi, na vodách, až rozezpívá svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Jaká nádherná zář to letí oblohou, jak se to světlo třpytí na zemi, na vodách, až rozezpívá svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře."— Transkript prezentace:

1 1. Jaká nádherná zář to letí oblohou, jak se to světlo třpytí na zemi, na vodách, až rozezpívá svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře učinil. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře učinil.

2 2. Jaký podivný řád to vládne oblohou, že slunce ve dne hoří a luna s hvězdami pak rozezpívá noc. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře učinil. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře učinil.

3 3. Jaký veselý šum od křídel v oblacích a hladké ryby krouží ve vodních hlubinách, je živý celý svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře učinil. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře učinil.


Stáhnout ppt "1. Jaká nádherná zář to letí oblohou, jak se to světlo třpytí na zemi, na vodách, až rozezpívá svět. A byl večer, byla noc a byl den, Bůh viděl, že dobře."

Podobné prezentace


Reklamy Google