Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Advertisements

 Audioknihy na rozhraní EBSCOhost - Tutoriál 3. července 2013.
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
Microsoft Word 2010 I. Spuštění aplikace Wordu Popis prostředí Základní editace textu VY_32_INOVACE_52_MS_Word_ I.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Jitka Smejkalová Název materiálu: Objednávka Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PUK.OA2.906.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Dovolte abych se představil Antonín Blomer Celní Deklarace.
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
SmartPhone start - Apple iPhone
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Nastavení výukového programu on-line obchodu používajícího SmartStore.biz Tento výukový program předpokládá stažení softwaru z Tento.
Základní pojmy v informatice –II.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
Soutěž o nejhezčí prdelku světa Kandidátka č.1 Pánové, prosím začněte volit nejhezčí prdelku!
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK246.
Ekonomický informační system premieR - INSTALACE
On-line multikošík Pro ještě pohodlnější objednávání na
Prezentace na infopanel?
Dámy a pánové Dovolte abych vám představil to co jste ještě nikde neviděli !!!
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Manuál - Záznam mluveného komentáře k prezentaci
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Poptávka 1.
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
Fi – Glass, s. r. o. Mimořádná podzimní akce!. Nabídka podzimního sortimentu Luxusní pilníky na nehty od Swarovski Křišťálové lustry Skleničky Křišťálové.
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
1. Co chápete pod pojmem formát testu? délka testu (doba trvání, počet položek) dovednosti (které řečové dovednosti) počet částí typy položek (testových.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Zde je program pro Vás: VAŠE FOTKA Tento program slouží k tomu, aby jste se vyfotili, a aby jste mohli vaši fotografii poslat svým přátelům. Ale ještě.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – Siri VY_32_INOVACE_05 Sada 26 Základní škola.
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve.
Víte proč?.
TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Tento projekt je financován z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost prostřednictvím Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
TISKOPISY JEDNODUCHÉ KOMUNIKAČNÍ ŽÁNRY
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Vypracoval-Matěj Šmíd
CHOICE příkaz slouží k ovládání dávkového souboru, pomocí toho příkazu, můžete povolit provedeni jen určité části kódu dávkového souboru, ten to kód musí.
Klávesnice skupiny kláves, klávesy
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Odkaz na webové stránky města : ostrava
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat

PŘÍPRAVA ZÁSILKY PRO INTERNETOVÝ OBCHOD
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Transkript prezentace:

Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING) Dovolte, abych Vám představil princip tohoto projektu. Prosím sledujte následující informace: pokračujte stisknutím page down 1/5

ukázka (report 1. úrovně) odesilatel (já) tento e-mail -obsahuje informace o projektu a objednávku reportu Vy report= e-mail, který nabízíte zákazníkům, aby mohli obchodovat, cena 150 kč pokračujte stisknutím page down 2/5

ukázka (report 1. úrovně) objednávka reportu 1. úrovně objednaný report nyní můžete začít obchodovat. odesilatel = 150 kč (posláno poštou v hotovosti) Vy Vaše nabídka reportů (tento e-mail) ostatní ostatní ostatní ostatní … Váš zákazník Váš zákazník Váš zákazník Váš zákazník … pokračujte stisknutím page down 3/5

ukázka (report 1. úrovně) report 1. úrovně pro Vaše zákazníky nyní i oni mohou začít obchodovat a Vám začnou chodit objednávky na report 2. úrovně od zákazníků Vašich zákazníků objednávka Vašeho zákazníka na report 1. úrovně = Váš výdělek (150 . X) X= počet zákazníků Vy Váš zákazník Váš zákazník Váš zákazník Váš zákazník … pokračujte stisknutím page down 4/5

Váš výdělek však bude mnohonásobně větší, protože můžete nabízet reporty všech čtyř úrovní. report 1. úrovně= 150 . W report 2. úrovně= 150 . X report 3. úrovně= 150 . Y report 4. úrovně= 150 . Z CELKEM= (150 . W) + (150 . X) + (150 . Y) + (150 .Z) podrobnosti o tomto projektu součastně s objednávkou reportů naleznete v přiloženém dokumentu: ČTĚTE (CZ).doc pro ukončení prezentace stiskněte klávesu ESC W= počet Vašich zákazníků X= počet zákazníků Vašich zákazníků Y= počet třetí řady zákazníků Z= počet čtvrté řady zákazníků 5/5