Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu."— Transkript prezentace:

1 Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů

2 CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu A4 Vyhledejte základní informace o počítačích nulté až čtvrté generace, napište čím se liší, uveďte příklady, zajímavosti a vložte obrázky Vyhledejte příklady předchůdců počítačů Vyhledejte z čeho vznikla zkratka PC Nalezněte nejvýkonnější počítač Uveďte, jak se vyvíjely ceny počítačů

3 Úkol Referát uložte na vaší internetové stránce. Pošlete mail na adresu pavel.pokorny@klikni.czpavel.pokorny@klikni.cz jako přílohu připojte váš referát Do předmětu napište: SP3 a vaše jméno a třídu Např: Předmět: SP3 Jan Vopička 8 Zpráva: referát z historie počítačů

4 Hodnocení Bude hodnocena kvalita textu a také úprava dokumentu.


Stáhnout ppt "Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu."

Podobné prezentace


Reklamy Google