LIGA LESNÍ MOUDROSTI THE WOODCRAFT LEAGUE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Postup při zpracování projektu do PRV 27. – Mgr. Michal Jarolímek.
Advertisements

Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Rekonstrukce historického areálu FF MU
stavebnictví Dřevěné konstrukce a stavby
Název operačního programu:
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
MAS Krajina srdce …a péče o krajinu.  Fiche č. 3: Zlepšení estetického vzhledu obcí  Podpořeno 23 projektů v intravilánu obcí  Zaměření projektů: -
Střešní nástavby panelových objektů
STAVEBNĚ – TECHNICKÝ AUDIT
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Expozice muzea v památkově chráněném objektu čp. 1.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
LIGA LESNÍ MOUDROSTI – THE WOODCRAFT LEAGUE Valná hromada 17. října 2009 v Tuchlovicích Zpráva hospodářky Markéta Řezáčová – Marka.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Biodiverzita V. Ochrana biodiverzity.
Občanské sdružení Villa Vallila Založeno v roce 1996 s cílem vybudovat a provozovat komunitní dům v Červeném Újezdě u Votic jako domov pro lidi s postižením.
Sídlo: Kolárova 41, Oleška IČO: DIČ: CZ
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MARIE KRAUSOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_.
Odpočívadlo na Dvorských – místo bývalé černé skládky.
Úvod Obsahem této prezentace bude pojednání o technickém zhodnocení ◦ Co to technické zhodnocení je ◦ Jak se o technickém zhodnocení účtuje ◦ Jak se technické.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Modernizace záp. části ŽST.
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Fošnový strop Princip stejný jako u klasického dřevěného trámového stropu polospalného Masivní trámy jsou nahrazeny užšími a vyššími fošnami (80/160 –
LIGA LESNÍ MOUDROSTI – THE WOODCRAFT LEAGUE Valná hromada 17. října 2009 v Tuchlovicích Mezinárodní aktivity Jana Kluiberová - Čeyanala.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MARIE KRAUSOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_PŘÍPRAVA.
Stavitelství 10 Konstrukční systémy budov
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
VY_32_INOVACE 34_04 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_36_01 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Cíle zobrazení Stavební výkresy – zobrazení prostorové konstrukce stavebního objektu na výkres - do.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_ PROVIZORNÍ ZAJIŠTĚNÍ BUDOV_S4
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Princip stojaté stolice
Lázeňský komplex lázně Hluboká voda. Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů,
Mezinárodní aktivity LLM v letech
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
EKOLOGICKÁ ŠKOLA V INDICKÉM HIMALÁJI Ing. Jan Tilinger Ing. František Kulhánek, CSc Stavební fakulta ČVUT v Praze.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Tak vypadala původní střecha Odkrytý skleněný podhled.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad kreslení montovaných stropů deskových, panelových.
- Návrhy a realizace interiérů - Netradiční dlažby - Návrhy zahrad a její realizace - Celoroční údržba zahrad - Kácení a řez ovocných stromů Tel.: 733.
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie montovaných skeletových staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení stropu s viditelnými trámy a sklopeného.
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Seminář Managementového centra. Program 17:30Otevření místnosti, přivítání 18:00Představení řečníků, program a úvod Mgr. Záboj Hrázský 18:15 Promítání.
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Výměna stropních částí
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Rekonstrukce historického objektu se zaměřením na dřevěné konstrukce
SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY Č. P
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ATELIÉR I Azylový dům.
Co je program Mládež v akci?
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Transkript prezentace:

LIGA LESNÍ MOUDROSTI THE WOODCRAFT LEAGUE Fara Michalovy hory - centrum woodcrafterské výchovy, rekonstrukce společenské místnosti     

Liga lesní moudrosti – The Woodcraft League

fara v Michalových horách

Výchozí stav (dosud provedené práce) 2005 - zakoupení objektu fary v Michalových horách

2006 - rekonstrukce plotu - úprava rozvodu vody v objektu - provizorní oprava střechy - navázání spolupráce s Občanským sdružením Michalovy hory, zastoupeném Josefem Anslem

2007 – rekonstrukce střechy nad hlavní částí objektu 2008 - drenáže

- výměna střechy

Investované prostředky rekonstrukce, opravy, údržba: neinvestice investice 2006 23 2007 54 700 2008 147 270 2009 500

před po

Společenská místnost

Plánované práce projektu „rekonstrukce společenské místnosti“ vybourání nosné zdi oprava části stropní konstrukce (výměna nosného trámu) rekonstrukce podlahy omítky a další související práce

Půdorys stávajícího stavu

Půdorys budoucího stavu

Pohled čelní

Pohled zadní

Pohled boční

seminář „ Používání starých technologií“ překlad nad otvorem v nosné zdi pomocí masivního dřevěného průvlaku zdění terénních zídek tradiční suchou technologií apod.

Využití rekonsturované společenské místnosti Setkávání místní komunity – Sdružení Michalovy Hory Školení semináře Ubytování dobrovolníků při brigádách Ubytování oddílů dětí a mládeže

dobrovolníci

Aktivity v okolí práce na Kosím potoce – ovocný sad louky les Plánované pravidelné akce Moštování Promítání Semináře starých technologií

Kosí potok – louky

Kosí potok - ovocný sad

Kosí potok - les

Liga lesní moudrosti – The woodcraft league Fara Michalovy hory - centrum woodcrafterské výchovy