- naše jednota byla založena roku 1920 - z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Modřanský sbor v obrazech
Advertisements

Joštova realitní kancelář
Cílem Programu je snížení znečištění ovzduší z malých spalovacích zdrojů do tepelného výkonu 50 kW, tzv. lokálních topenišť využívajících tuhá paliva.
ODBOR INVESTIC A SPRÁVY NEMOVITÉHO MAJETKU
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
1. cvičení úrokování.
Účtování o závazcích a pohledávkách
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Stavba rodinného domu Projekt v MS Project.
Rekonstrukce infrastruktury TJ FC SLAVIA Michálkovice Dotace z výherních loterií Částka – kč Tři nezávislé projekty 1. Umělé zavlažování 2. Oprava.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Program EKO – ENERGIE Výzva III Ing. Andrea Dostálová Datum: Přednášející:
BioFish s.r.o. Horní Paseka
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Schůze společenství vlastníků Bochovská
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
DOTACE MŠMT Investice 2011.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST.
 V lednu letošního jsme se usnesli provést kompletní rekonstrukci elektrické sítě v sokolovně z důvodu havarijního stavu.  Tuto rekonstrukci provedla.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Technické zhodnocení domu
Základy financí 8. hodina.
Závěrečná zpráva o realizaci projektu Název projektu : Rostoklaty- Rekonstrukce kuchyně a šatny kulturního domu Rostoklaty č.p. 27 Reg.č. žádosti : 09/008/41200/
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Půjčky NNO v rámci grantového schématu „Podpora sociální integrace v Olomouckém kraji“ při SROP.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města.
OBEC ROSTOKLATY kraj :Středočeský okres :Kolín obec s rozšířenou působností : Český Brod počet obyvatel : 480.
1. Poskytování informací komunikace mezi uchazečem a zadavatelem Dobrá praxe = Otevřenost 2 kvalita & množství forma a způsob uveřejňování a poskytování.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
Sokolovna pár let po výstavbě roku Dobová fotografie z interiéru sokolovny.
RYBNÍK BARBORA HODNOCENÍ EKOSYSTÉMU Diplomová práce
Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Výro č ní č lenská sch ů ze restaurace Pod Lípou.
provozní dobu výdaje na doplnění knižního fondu počet studijních míst počet počítačů s internetem.
MŽP Likvidace škod po živelních pohromách – podprogram „MŽP Povodně 2013“ Mgr. Sabina Hamanová oddělení ochrany před povodněmi OOV MŽP
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_295.
Úspory energie a regenerace
Zdeněk Bergman1 Příjmy gymnázií Statistické údaje za rok 2006.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
CENTRUM PRO VZDĚLÁVÁNÍ VENKOVA „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_300.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2012 Prezentace pro 9. zasedání sněmu RVŠ dne Doc. PhDr. Petr Zemánek, CSc. Listopad 2011.
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Obec Strupčice získala dotaci na rekonstrukci náměstí z Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severozápad. Akce je podporována z Evropského.
Pracovní skupina Silniční infrastruktura II.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Výsledky auditu OVAK-A
Transkript prezentace:

- naše jednota byla založena roku z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech rekonstruována, bylo přistaveno přísálí a zrušeno jeviště - v roce 1990 proběhla značná přestavba - naše jednota byla založena roku z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech rekonstruována, bylo přistaveno přísálí a zrušeno jeviště - v roce 1990 proběhla značná přestavba

- Střecha pochází pravděpodobně z 60. let a od té doby na ní byly provedeny jen nutné opravy - Proto bylo už více než nutné provést větší rekonstrukci - Byla zaslána žádost na dotaci z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje - Dotace byla poskytnuta v částce Kč. - Dále bylo domluveno s firmou Cembrit poskytnutí střešní krytiny za výhodnou cenu. - Samotná rekonstrukce byla zahájena 19. listopadu 2006 a v těchto dnech jsou dokončovány finální práce - Střecha pochází pravděpodobně z 60. let a od té doby na ní byly provedeny jen nutné opravy - Proto bylo už více než nutné provést větší rekonstrukci - Byla zaslána žádost na dotaci z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje - Dotace byla poskytnuta v částce Kč. - Dále bylo domluveno s firmou Cembrit poskytnutí střešní krytiny za výhodnou cenu. - Samotná rekonstrukce byla zahájena 19. listopadu 2006 a v těchto dnech jsou dokončovány finální práce Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Původní střecha Fotodokumentace: Původní střecha Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Zahájení rekonstrukce Fotodokumentace: Zahájení rekonstrukce Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Zahájení rekonstrukce Fotodokumentace: Zahájení rekonstrukce Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Bylo nutné provést i opravu komínů Fotodokumentace: Bylo nutné provést i opravu komínů Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Stav prací Fotodokumentace: Stav prací Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Co všechno nám zbylo ze staré střechy Fotodokumentace: Co všechno nám zbylo ze staré střechy Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Nová krytina a latě Fotodokumentace: Nová krytina a latě Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Laťování přední strany budovy Fotodokumentace: Laťování přední strany budovy Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Pokládání krytiny Fotodokumentace: Pokládání krytiny Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Pokládání krytiny Fotodokumentace: Pokládání krytiny Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Nakonec několik snímků pro srovnání Fotodokumentace: Nakonec několik snímků pro srovnání Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: Nakonec několik snímků pro srovnání Fotodokumentace: Nakonec několik snímků pro srovnání Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Fotodokumentace: A takhle to vypadá dnes Fotodokumentace: A takhle to vypadá dnes Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny:

Co dodat snad jen poděkovat všem za poskytnutou pomoc. Převážně Středočeskému kraji za finanční dotaci, firmě Cembrit za výhodnou cenu krytiny a ostatním firmám, které nám poskytly slevu na potřebný materiál. Nesmím ovšem zapomenout i na práci mnoha našich členu. Děkujeme Co dodat snad jen poděkovat všem za poskytnutou pomoc. Převážně Středočeskému kraji za finanční dotaci, firmě Cembrit za výhodnou cenu krytiny a ostatním firmám, které nám poskytly slevu na potřebný materiál. Nesmím ovšem zapomenout i na práci mnoha našich členu. Děkujeme Rekonstrukce střechySokolovny Rekonstrukce střechy Sokolovny: