Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“"— Transkript prezentace:

1 „Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje: ,57 Kč Vlastní prostředky obce : ,54 Kč Začátek realizace aktivit: Ukončení realizace aktivit: Název projektu: Mosty u Jablunkova - odstředivka kalů Akce byla spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje z dotačního programu „Drobné vodohospodářské akce ŽPZ/01/2015

2 „Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Co vedlo k realizaci projektu Důvodem pro přípravu a projekt na stavbu odstředivky kalů v obci Mosty u Jablunkova je ochrana vodních toků před možným únikem kalů v době velkých nátoků na realizované čističky. V minulosti uniklo z retenčních nádrží přímo do toku menší množství kalů. Důvodem těchto úniku byly velké nátoky balastních vod v období dešťů. Množství balastních vod se každým rokem snažíme snižovat, ale k úplnému odstranění případných úniku to nezabrání. Dalším kritériem, proč se obec rozhodla pro odstředivku kalů je fakt, že v zimním období je k oběma ČOV příjezd jen za dobrých klimatických podmínek. Obě ČOV jsou z důvodu dodržení spádů kanalizačního sběrače umístěny v nejnižších místech u potoka. Průběh stavby Stavba byla zahájená na základě smlouvy o dílo ze dne , která byla schválená na 10. zasedání rady obce č.usn. 10/160. Vítězný zhotovitel byl vybrán na základě podmínek zadávacího řízení. S cenou ,21 Kč bez DPH ( ,70 Kč s DPH) byl vybrán PROLIFIC CZ s.r.o.

3 Zahájení stavebních prací
Stavební plocha před zahájením stavby Stavební práce na budově

4 Příprava na zhotovení krovu
Vázáni armatury věnce Příprava krovu

5 Zhotovení krovu budovy
Montáž krovu a dozdění obvodového zdiva pod krov

6 Dokončení střechy Montáž střešní fólie a pokládání střešní krytiny. Osázení okna a dveří.

7 Zhotovení vnitřních omítek a venkovních omítek

8 Venkovní úpravy budovy

9 Instalace technologie

10 Příprava na provoz odstředivky

11 Montáž kontejneru pro odstředěný kal

12 Předání dokončené stavby

13 „Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Celý projekt byl ukončen předávacím protokolem dne: Kolaudační souhlas vydal MěÚ Jablunkov, odbor životního prostředí a zemědělství pod č.j.: MEJA 18608/2015 Děkujeme všem, kteří se na projektu podíleli.


Stáhnout ppt "„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“"

Podobné prezentace


Reklamy Google