„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výkazy práce („timesheety“) na projektech OP VK
Advertisements

Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)
Indikátory, jejich plnění a vykazování Denisa Kleinová 25. září 2013.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
TUL H32 Setkání realizátorů inovace předmětů Příloha č. 9/02/01/3.
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ. Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Cesta k modernímu vzdělávání
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie Reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Informace ze schůzky na MŠMT Postdoc I. + Postdoc II.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 9. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Schůzka k projektu Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Matematika pro inženýry.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 11. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Indikátory. Úvod Indikátor = kvantifikovaný ukazatel potřebný k zjištění výstupu/výsledku projektu Indikátory projektu jsou jedním z podkladů pro hodnocení.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 4. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Moduly jako prostředek inovace v integraci výuky moderní fyziky a chemie reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/ Porada
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pedagogická praxe Informace k praxi Studijní plán pro LS 3 kredity, hodinová dotace : 42 hodin Povinné části: – hospitace (náslech) v TV celkem.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva BENEFIT7 část
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory 3.2 Seminář pro příjemce 4. výzva GG
KLÍČOVÉ AKTIVITY A DOKUMENTOVÁNÍ JEJICH VÝSTUPŮ - PROJEKTY INZA A SOVA Ing. Tereza Modráková FSS MU
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Math Exercises for You (Math4U)
Zpracování žádosti na podporu sociálního podnikání do OPZ - příklad dobré praxe Vznik sociálního podniku Hustířanka služby s.r.o. Hradec Králové, 7.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Animace škol (šablony)
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název operačního programu:
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Klíčové aktivity projektu
Realizace projektů Šablony II
Transkript prezentace:

„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“ Úvodní schůzka projektového týmu projektu: „Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“  Reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/15.0247 www.psup.cz

Výkazy práce Vyplňují všichni pracovníci zapojení do projektu (Pracovní smlouva, DPP, DPČ) každý měsíc. Vyplňují se konkrétní aktivity za jednotlivé dny, podrobný popis aktivity. Počet vykázaných hodin za měsíc vychází z fondu pracovní doby v daném měsíci (aktuálně se mění každý měsíc). Do fondu pracovní doby se započítávají i státní svátky. Max. 8 hodin denně. Nevykazuje se práce o víkendu, v době dovolené a pracovní neschopnosti. Práce ve státní svátek se vykazuje, do popisu se napíše „Státní svátek“. Aktivity korespondují s popisem pracovní činnosti ve smlouvě (v dohodě). Pracovní výkaz s aktuálním počtem hodin upravený pro daný měsíc zasílá PS UP.

Šablony dokumentů Šablony dokumentů: Word, Excel, PowerPoint Příklad: Slouží pro: Písemné podklady všech projektových aktivit (i přípravná fáze klíčových aktivit musí být zdokumentována) Zápisy z pracovních schůzek Výstupy aktivit (publikace, studijní materiály apod.) používá se pro dokladování všech činností spojených s projektem, které budou archivovány

Podklady pro práci s cílovou skupinou Zápis z práce s cílovou skupinou. Vyplňuje každý odborný pracovník při každém setkání s cílovou skupinou. Nutno doložit s níže uvedenými přílohami: Prezenční listina, použité výukové materiály, evaluační dotazník, fotodokumentaci.

Podklady pro práci s cílovou skupinou Prezenční listina (Příloha č. 1 Zápisu z práce s cílovou skupinou) slouží pro sledování počtu zapojených a podpořených studentů – nejdůležitější monitorovací indikátor

Podklady pro práci s cílovou skupinou Použité výukové materiály (Příloha č. 2 Zápisu z práce s cílovou skupinou), např. prezentace:

Podklady pro práci s cílovou skupinou Evaluační dotazník (Příloha č. 3 Zápisu z práce s cílovou skupinou)

Realizace projektu – Odevzdávání podkladů Odborná část Výkazy práce za každý měsíc (FPD se každý měsíc mění) Písemné podklady všech projektových aktivit (i přípravné fáze klíčových aktivit) Zápisy z pracovních schůzek Výstupy projektových aktivit Podklady práce s cílovou skupinou: Rozvrhy vzdělávacích kurzů a programů Prezenční listiny Zápis práce s cílovou skupinou Použité výukové materiály Fotodokumentace

Šablony dokumentů a podklady pro práci s cílovou skupinou Tisk dokumentů: čb x barevný Povinná publicita na všech dokumentech a výstupech projektu:

Děkuji za pozornost V případě jakýchkoli dotazů či připomínek jsem vám k dispozici na níže uvedených kontaktech: Ing. Radka Komínková Projektový servis UP Šlechtitelů 27, Olomouc radka.kominkova@upol.cz tel.: 585 631 441