Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)"— Transkript prezentace:

1 Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky) podrobný popis aktivit, za které by mohl být v daném měsíci ohodnocen v rámci projektu z ESF (viz níže). Po sumarizaci a schválení ředitelem obdrží informaci, které aktivity a s jakou časovou dotací budou ohodnoceny v rámci projektu. Výstupy z těchto aktivit musí být zpracovány písemně. Na konci měsíce vykáže pedagogický pracovník ve výkazu práce pro ESF počet přidělených aktivit i s časovou dotací, který zašle Janě Blahové. Do školního výkazu (pro mzdovou účtárnu) zapíše do poznámek kód 3883/počet přidělených hodin (musí souhlasit s výkazem pro ESF).výkazu práce pro ESF

2 Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci – uznatelné aktivity Aktivity, jež mohou být finančně ohodnoceny z tohoto grantu jsou přesně vymezeny. Jedná se o aktivity, které jsou pouze částí aktivit, které pedagog ve škole provádí. Další aktivity, neuznatelné pro finanční ohodnocení z evropských peněz tohoto projektu, jsou pro chod školy naprosto nepostradatelné a budou nadále ohodnocovány ze státních peněz dle stanovených kritérií (květen, listopad, mimořádně).

3 Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci – uznatelné aktivity konzultace ročníkových prací (ne účast na prezentaci) úprava dokumentu ŠVP (konkrétní písemná úprava přidělené části dokumentu) jazyková podpora žáka (výuka jazyka s využitím IT, jazykové učebny, jazykových her - popis aktivity) projektové vyučování v rámci třídy projektové vyučování v rámci ročníku (organizátor, realizátor) školní projektový den (organizátoři, realizátoři) interaktivní tabule (elektronická podoba hodiny) inovativní metody výuky (konkrétní popis vyučovacích metod) mimoškolní aktivity s žáky (organizátor) multimediální výchova (TV, časopis, rádio – popis) exkurze schválené v ročním plánu (organizátor – popis přípravy – písemný výstup) Nemohou a nebudou v rámci projektu ohodnoceny aktivity, jež nesplní jakékoliv předchozí kritérium.


Stáhnout ppt "Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)"

Podobné prezentace


Reklamy Google