SDRUŽENÍ PRO DOPRAVNÍ TELEMATIKU ČR Platební karty ve veřejné dopravě 4.12.2007 Doc. Dr. Ing. Miroslav Svítek President SDT ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví
Česká asociace organizátorů veřejné dopravy ve světle roku 2010 Lázně Bohdaneč 2011.
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
CzechInvest Koncepce podpory investic
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Projekty EOC v ČR v období
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Celostátní síť pro venkov
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
ITS v regionální dopravě
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Technologické platformy a dopravní výzkum
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Česká asociace adiktologů
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Příprava na programovací období Teze meziobecní spolupráce Jaromír Jech XV. Celostátní finanční konference Praha, 29. listopadu 2012.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Valná hromada ČESKÁ SPOLEČNOST AKTUÁRŮ.
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
vedoucí pracovní skupiny
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
STANDARDIZACE V EOC inTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY Ing. Jiří Matějec Koordinátor pracovní skupiny Platby v dopravě SDT (ITS&S Czech Republic)
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Přínosy členství v Mezinárodním svazu veřejné dopravy- UITP Valná hromada Svaz Dopravy České republiky 5/2/2009.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Implementace EQAVET v ČR
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Knihovny v pavučině spolupráce, Jindřichův Hradec Barbora Ramajzlová Asociace knihoven vysokých škol ČR - kroky ke.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
ASOCIACE AKREDITOVANÝCH A AUTORIZOVANÝCH ORGANIZACÍ ® Přidaná hodnota posuzování shody třetími stranami Ing. Tomáš Hruška
RODINNÁ POLITIKA Rodinná politika na úrovni krajů a obcí, Metodické „doporučení“ MPSV ČR, 2008) souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny podpora.
Historie vzniku  celostátní všeoborové konference NNO, vznik Stálé komise konference NNO  celostátní všeoborová konference NNO,
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

SDRUŽENÍ PRO DOPRAVNÍ TELEMATIKU ČR Platební karty ve veřejné dopravě Doc. Dr. Ing. Miroslav Svítek President SDT ČR

Základní údaje o SDT počet členů: 71 Sdružení pro dopravní telematiku ČR Náměstí Franze Kafky Praha 1 Sekretariát SDT: Ohradní Praha 4 tel.: fax: IČ: , DIČ: CZ Bankovní spojení: ČSOB, Praha 1, Na Poříčí 24, č.ú.: /0300

Poslání SDT podpora implementace produktů a služeb dopravní telematiky aktivní partnerství pro státní správu a veřejnou samosprávu při tvorbě koncepcí a programů podpora vzdělávání a informování členů o dění v oblasti dopravní telematiky organizace seminářů a konferencí podpora standardizačního a legislativního procesu spolupráce s evropskými asociacemi

Členská základna SDT státní správa a veřejná samospráva (status přidruženého člena) průmyslová sféra operátoři telekomunikační infrastruktury uživatelé (automobilové asociace, dopravci) univerzity a výzkumné ústavy individuální členové

Přidružený člen SDT Přidružený člen reprezentuje státní správu nebo veřejnou samosprávu Přidružený člen má přístup k informacím SDT a je informován o všech akcích pořádaných SDT Přidružený člen SDT má omezená práva volby orgánů SDT Přidružené členství v SDT je bezplatné

Odborné aktivity SDT mezinárodní vědecké konference ITS07 Praha a ITS07 Bratislava

Platební karty ve veřejné dopravě seminář na MD ČR: Platební karty ve veřejné dopravě kontrakt s MD ČR podepsání memoranda

Děkuji za pozornost